Veda ...

---> Veda ...

allah allah. ozkan abi bir diesel abi 2 altdan altdan mesaj yoluyolar yorumlasiyla bana ask kadini yitirilene sor felan.noluyz bende anlamadim :DDDDDDDDd illa capkinmi olmamiz gerekiyo abii ask la ilgili arkadasa yardim etmek icin :)))

Bende sevdim seviyorum dermisim :p

neyse kar yagdi..heyer buzzzzzzzzzzzzzz okulda var :DDDDDDDDDD evdeyim diger turlu. birgul apti acaba : SSS

grs gunlukkkkkkkk

---> Veda ...

Evet... benim icn guzeldi senin gununnasil gecti panpanim :):::::: birgul SIKINTIDAYDI, ama daginik belli.. puu :(((((((

---> Veda ...

a_big_hug_4_u.jpg

2481548508_e95b0e1910.jpg

Birgulum uzulme..hoslanti bu... hem bak arkadassiniz.. kiyamammmmmmm

elimden bisey gelmiyoki Panpan bugra:((((((((((((((((((((

---> Veda ...

az once eve geldim..eve yururken parkda olan arabalarin icine bakarak geciyorum sanki icinde birileri var gibi.resmen olu bi hatun gordum gibi oldum ha.. neyse basim agriyo.. gogsumde bi SIKISIKLIK var..sanki bisey olcak gibi...kafami kaldiramiyorum kac saatdir.. ALLAH ALLAH.. en son nezaman boyle his ettim kendimi? hatirlamiyorum...

sevdiklerime biseymi olcak? Onlara bisey olmasin bana olsun ? ....

gogsum daraliyor.. hayirdir insallah...

neyse...

---> Veda ...

canimsin.,...bunalimaa giriyoum galiba.... bakma sen bana... daraldim galiba herseyden.... iyi oluyorum az..evet temiz hava iyi geldi. sen simdi yoksun... optum seniiii canim kardesim.

---> Veda ...

lahana sarmasi sardim :M: bide mercimek corbasi yaptimmmmmmm bide coban salatasi :M: elime saglik...

8xsx9e.jpg

birgulde gelseydi aksam yemegine tam tan tanan .))))))) 2 saat sonra ders varr gitmicem..dersde yapmadimmmmmmmmmmmmmmmmm

ahahhahahaa..bugun bana tatilllllllllllllllll

---> Veda ...

burdayimmmmmmmmm yeni geldim eve..yorgunum . :))0

anyway,,,so today was pretty f=cked up day. i swear his making me so mad; so nervous..just tired of everything bro..

when you ever gona understand me? feel me? am i asking for too much..enough is enough..

i cant live like this forever... I just cantttttttt

im not a rock. im made of blood and tissues just like you are...

i dont know what to do... you keep acting like this; were both gona live hell all the day through.......

---> Veda ...

adi batsin :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

3 saatdir boya yapiyorum anemle..sacim gozum ustum..boyaya dusmus gibiydim..hahaa simdi temizim.cok yorugnummmmmmmm

30dk gibi derse gitcem..film izlicez. The blind side..izledik ama mecburum :DD

yorgunummmmmmm

karnim acccccccccccccccccccccccc

birgulummmm .))))))))))))))0

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri