---> Veda ... aciii lan bana. oldurecem kendimi yakindir.
Yitirilen Banned 4 Ağu 2011 #122 ---> Veda ... it isssssssss 19;22 and im trying to learn this pray..i hope i will.. anyway..some of the new users are poretty ignorant.. of course my opnion I missed Birgul )) where is emre :::: where is anil ::: hope to pass tomm math..if not insallah next thurs probably willl x in fw min.. will wirte back dont worry )
---> Veda ... it isssssssss 19;22 and im trying to learn this pray..i hope i will.. anyway..some of the new users are poretty ignorant.. of course my opnion I missed Birgul )) where is emre :::: where is anil ::: hope to pass tomm math..if not insallah next thurs probably willl x in fw min.. will wirte back dont worry )
'Gülümse :D Prenses 4 Ağu 2011 #123 ---> Veda ... bitanemm bende özledim babamın yanıda çalışıyorum 2 gündür iş yüzünden yorgun oluyorum siteyede günlük işler için giriorum
---> Veda ... bitanemm bende özledim babamın yanıda çalışıyorum 2 gündür iş yüzünden yorgun oluyorum siteyede günlük işler için giriorum
Yitirilen Banned 5 Ağu 2011 #124 ---> Veda ... tamam tatlimmm senin bahtinda benden deseneeeeeeeeeee ozledim canimiiiiiiiiii grs insalaahh
---> Veda ... tamam tatlimmm senin bahtinda benden deseneeeeeeeeeee ozledim canimiiiiiiiiii grs insalaahh
Yitirilen Banned 7 Ağu 2011 #127 ---> Veda ... hani nerdee ben niye goremiyommmmmmmmmmm ozkan yoksa banlayip yinemi acti :I: I: I :M
Yitirilen Banned 7 Ağu 2011 #128 ---> Veda ... dudagim sistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jolinin dudaklarini gectim ahahhha igrencDDDDDd stres yuzundenDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD crem surim bari ((((((((((((((((((((((((9 uhuu
---> Veda ... dudagim sistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jolinin dudaklarini gectim ahahhha igrencDDDDDd stres yuzundenDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD crem surim bari ((((((((((((((((((((((((9 uhuu
Yitirilen Banned 10 Ağu 2011 #132 ---> Veda ... yok canimmmmm ben niye gormuyorum DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd ozluyosunuz demi beni dogruyu diyin :Oppppppppppppp
---> Veda ... yok canimmmmm ben niye gormuyorum DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd ozluyosunuz demi beni dogruyu diyin :Oppppppppppppp
Yitirilen Banned 10 Ağu 2011 #135 ---> Veda ... niye gittinkiiiiiiiiiiiiiiii hem niye gelmedinnn..iyi gctimi tatilin.. zan ettim tamamen gitin
---> Veda ... niye gittinkiiiiiiiiiiiiiiii hem niye gelmedinnn..iyi gctimi tatilin.. zan ettim tamamen gitin
'Gülümse :D Prenses 10 Ağu 2011 #138 ---> Veda ... http://www.duslerforum.org/erkek-gorsun-millet-d-azis-t348752.html?t=348752 bebkk
Yitirilen Banned 12 Ağu 2011 #139 ---> Veda ... senin yuuzndenn aciyorum bu adamin sarkilarini cokk tuhaf yaa : SSSSSSS sabahladim resmenn yaticam simdi sinavi aldim korkudan mail atamiyorum hocaya :I :II :I birgulummmmmmmmmm
---> Veda ... senin yuuzndenn aciyorum bu adamin sarkilarini cokk tuhaf yaa : SSSSSSS sabahladim resmenn yaticam simdi sinavi aldim korkudan mail atamiyorum hocaya :I :II :I birgulummmmmmmmmm