Veda ...

---> Veda ...

aksam 10 yeni geldimmmmmmmmm :DDDDDDDDD ayaklarimmmm baslarim bu topuklu ayakkabilara :mad:@@@@@@ jlo you know :DDD guzeldi...

hizma yaptirdim..burnum aciyo... ellerin kirilsin Jack :DDDDDDDDDDD altin hizmaaaa mulayim seni hakdan istedim :DD

allahim :D :D: D: : D:::D:::DD:D: D:D :DD

abi ALLAh bazilarini karinca gibi is guc derdine dogurur..bazilarinida yat kalk yat kalka. ornek : kado :DDDDDdd panda ya..

Kocaman bir AYI ALDIM.. 1;50 var galiba boyu.onunde kalbi var seni seviyorum diyo.. yatagin ustundde durmus.. :DDDDDDDDDDDDD::::::::::: duygususa aldim ahahah : ddd

ayy Mtv izlim yaticam.. saclarimla hic ugrasamammmm sac degil orman mubarek : SSSSSSSSSSSSSSSSSSS Yarin evdeyim dinlenirim bakariz..

bizimkiler yemege cikmak istiyor.. gelmiyorum abi ; SSS diettyeim :S 63 kiloyum.. 60 olmaliyim :DDDDDDDDd

neyseee portakal suyumu icim sonra Mtv time :D

see ya.

:M:Ğ:40::107:

---> Veda ...

yeni eve geldim..cok yorgunum.. yine topuklular yapti yapacagini :DDDDD

Ed Hardy yeni colleksiyonundan ayakkablari aldim...120 dolar ama degdi:)))))))))))))))))) renkleri civil civil... Cirtlak pembe ve etrafi gullerle dolu.. Ed hardy baby :pppppppp

ed-hardy-andquotcasablancaandquot-canvas-peep-toe-cork-wedge-shoes-fuchsia-8-2572580

alisveris yoruyor ama napimm aldikca alaisn gelyo :DDDDDDDDDDDDDdd

karnimda sisti :M: kactane Special K Bar yedim :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bizimkiler oturmus konusyor... konu benim :::::::::DDDDDDDddd

Ne beni isticeklermi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd AHAHAHAAH birgulle alay ettim basima geliyo :DDDDDDd

ay allahimm gulmeye halim yok : SSSSSSSSSSSSS

kimsede yok :DDDDDDDDDDDDDDDD neyse birazdan yatabilirim :DDDDDDDDDDd

grs gunlummmmmmmmmmmmmm

---> Veda ...

Niye bu kadar alınganlık yaptın sezencim.

Allah gönlüne göre versin kat kat canım benim alınma.

---> Veda ...

akin doverim seni..yuzunu gozunu morartirim

dimi aslim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok tatli pabuclar :M: yaz gelsede giysem :M:

---> Veda ...

:))) bisi dicem kizmak yok :D

bu tip ayakabi giydini düsünemiyorum :)))

seni daha cok spor ayakabilarla düsünmüsdüm ben :)))

tarzin olarak :))))

ama kisin ortasinda ayaklarin ücücek :ppPP

güle güle kulan

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri