Ümitle Güzel Sözler

Cevap: ümitle güzel sözler

**œAŞK hakkında her şey DOĞRU, her şey YANLIŞTIR. Hakkında söylenebilecek hiçbir şeyin SAÇMA OLMADIĞI tek şey AŞKTIR.**

AŞK Fransa**™da bir KOMEDİ, İngiltere**™de bir TRAJEDİ, İtalya**™da bir OPERA, Almanya**™da bir MELODRAM, TÜRKİYE**™DE bir SEVDA, RÜYA, Masal**™dır.

Bir zamanlar burada kitaplar, kalemler ve resimler arasında çok mutluydum. Sonra aşık oldum da Cennet**™ten kovuldum

Kısa ayrılıklar aşkı canlandırır, uzun ayrılıklar ise aşkı öldürür.

**œBen Seni sevmesini, senden ayrıldıktan sonra öğrendim. Başkalarını sevmekle sanma sakın. Gönlümün içindeki derin, hazin, ümitsiz hayalini sevmekle.** Reşat Nuri Güntekin

Ben seni hep bekledim. Eksilen yanlarımla, senden saklı eskidim.

**œİnsanlar beklemeyi genellikle artık bekleyecek bir şey kalmadığı zaman öğrenir.

Canı kim cananı için sevse cananın sever. Canı için kim cananı sever, canın sever.**

**œSana kimisi canım, kimi cananım diye söyler. Nesin sen doğru söyle can mısın, canan mısın kafir.**

Senin o dakikaların acısına katlandıran o melek sabrından bana da ver. İnlemeden, ağlamadan çilemi doldurayım.

Ben yürürüm yane yane
Aşk boyadı beni kane
Ne akilem ne divane
Gel gör beni aşk neyledi (Yunus Emre)

Bir peri aşkından divane oldum
Çağladı gönlümüz akıyor hocam
Erenler şahından bir name aldım
Dilim ezber etmiş okuyor hocam (Celali)

**œDuygu ve akıl yan yana geldiğinde her zaman duygu kazanır.** Goethe

Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlar erkeklerin son aşkı olmak ister.** Oscar Wilde

**œKadınsız bir erkek horozsuz bir tabanca gibidir; erkeği ateşleyen kadındır

**œMutsuz evlilik yaratan, aşkın yoksunluğu değili dostluğun yoksunluğudur.**

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri