Ümitle Güzel Sözler

Cevap: ümitle güzel sözler

Aşk, sana ruhunun bir parçasını verdiği zaman, kaybolduğunu hiç bilmiyordun.

Aşk, mutluluk, nefret, kıskançlık ve en kolaylıkla korku kapısını açan ana anahtardır. Oliver Wendell

Kalbiniz yandıysa, nasıl çiçek açmasını beklersiniz? Khalil Gibran

Aşk, bulduğun bir şey değildir. Aşk sizi bulan bir şeydir.

Aşk, bulduğun bir şey değildir. Aşk sizi bulan bir şeydir

Aşk sözlerini kulağıma fısıldarken ve hafiften gülümserken, en karanlık gecemi bile aydınlık bir bahara çeviren sevgilim. Hayatıma getirdiğin neşe için sana çok teşekkür ederim. Günün kutlu olsun.

Elimi her tuttuğunda, en kötü günlerim bile kolayca geçiyor. Bana gülümsediğinde, en kötü düşünceler uçup gidiyor. Sen olmadan hayatım bir hiç olurdu. Yeni yaşın kutlu olsun sevgilim

Mucizelere inanır mısın? Çünkü ben inanıyorum**¦ O, seni bulduğum gündür. Seni seviyorum bebeğim

Her ne zaman hayatın getirdiği problemler boğazımı sıkacak gibi olsa, aşkın beni kurtarmak için gelir ve o çok beklediğim ışığı, umudu bana getirir. Göz aydınlığım, sevgilim

Seni sevmek gül bahçesinden güzel bir gül sevmeye benzer. Her haliyle güzel ve bir o kadar da ulaşılmaz**¦

Seni sevmek gül bahçesinden güzel bir gül sevmeye benzer. Her haliyle güzel ve bir o kadar da ulaşılmaz**¦

Sonbaharda dökülen yapraklar gibi dökülür sevdam gün gün. Kalbim sana kırılır her geçen gün.

Seviyorum!** derken kalbim titriyor. Yanında her şey yalan. Bir sen gerçek geliyorsun. Gözleim senden başkasını asla görmüyor sevgilim.

Sana baktığımda kalbimin atışı gibi, günlerimde hep sen varsın sevgilim**¦ Günaydınlar olsun sana.

Sen geleceğimizin mutluluğu, mazilerimizin unutulmaz insanı olarak kalacaksın sevgilim, seninle ben ayrılmaz bir bütünüz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri