Ümitle Güzel Sözler

Cevap: ümitle güzel sözler

**œAşk odu evvel düşer ma**™şûka ândan **˜aşıka şem**™i gör kim yanmadan yandırmadı pervaneyi** Mevlana

Aşk gece vakti onun uyuyuşunu izlerken, uyuyakalmamak için kahveyle birlikte bünyeye alınan kafeindir.

18.yüzyıla kadar kullanılan **œışk**, 18. yüzyıl sonrası yerini **œaşk**a bırakmıştır.

Aşksıza verme öğüt, öğütten ne anlar, aşksız adam hayvan olur, hayvan öğüdü ne bilir.** Yunus Emre

Biri, sevgilinin kapısına gelip çalar.
İçeriden bir ses sorar: **œkim o?**
Kapıdaki cevaplar: **œbenim!**
Ses der ki: **œbana, sana yer yok burada.**
Ve kapı açılmaz.
Bir yıl süren yalnızlık ve çileden sonra,
Yeniden kapıyı çalar o.
İçerden ses: **œkim o?** diye sorar.
Kapıyı çalan cevap verir: **œsenim!**
Ve kapı ardına kadar açılır.

Bu sabah hercailere seni sordum. Açelyalar kıskandı. Kokun kalmış gül yapraklarında, ben de ise ÖZLEMİN birikti.

Seni öyle sevdim ki gökyüzü kadar sonsuz. Sevdim seni bir darağacında. Öyle sevdim ki ÖLECEK KADAR çok sevdim.

Puslu sabahlarda, kırağı tutan çiçek yapraklarında, bir İDAM MANGASI karşısında NEFES BİLE ALMADAN sevdim seni. Öyle sevdim ki ÖLECEK KADAR çok sevdim.

Hayallerimde hep sen varsın. Yıldızlar var gözlerin gibi SEVGİLİLERİN EN GÜZELİ. Seni Seviyorum AŞKIM

Yağmur yağıyor bu sabah her taraf sırılsıklam, düşen yağmur tanelerini topladım. Öyle çoktu ki sensizlik kadar.

Seninle mehtapta buluşmayı o kadar özledim ki, seninle yıldızlarda buluşmak en güzeli sevgili. Sensiz bu hayat bir hiç sevgili**¦

Baharda toprağa düşen CEMRE gibi düştün YÜREĞİME kırk ikindi yağmurları gibi ıslattın düşlerimi o günden sonra hep kalbimde çiçek açtın ey sevgili.

Seni düşünürken hayallerimde bir masal başlar. Güneş doğar ansızın baharla papatyalar açar. Öyle güzel kokar ki burnumun ucu sızlar BAHAR ÇİÇEĞİM. Seni Seviyorum**¦

Allah**™ım seni öyle güzel yaratmış ki içim yanıyor öyle susadım ki seni kana kana içsem yine geçmez susuzluğum.

Aşk yanılsama, illüzyon, insan oğlunun zayıf yanı, lanet olası hormonlarımızın yan etkisi**¦

Yapraklara çiğ düştü, bir papatya nasıl da sen kokardı.

Seni sevdim ben. Masal ülkemde sevdim, düşler sokağında sevdim. Seni sevdikçe içim kanadı. Kanadıkça sevdim. Seni acılarınla sevdim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri