Ümitle Güzel Sözler

Cevap: ümitle güzel sözler

Dün gece dolaştığımız sokaklarda yürüdüm. Seni sordu kitap satan adam. Bir de çiçek satan bir teyze vardı hatırlar mısın? Seni GÜL sanmıştı. Gülüm benim Seni Çok Seviyorum.

Sen gittin önce soğuk bir rüzgar ardından bahar gitti. Çiçekler soldu. Kelebeğin kanat sesleri sensizliğin seslerine karıştı. Çabuk dön sevdiğim sen gittiğinde sevgiler de gitti hayatımdan.

Bu aralar okuduğum kitaplar ve romanlar hep seni anlatmış. Omuzundan dökülen İPEK saçlarını, yıldızlar gibi parlak gözlerini, seni anlatmış Balzac**¦

Sana öylesine tutkunum ki seni öğrendikçe öğrenmek istiyorum. Bir çocuğun düşlerindeki merak büyüdükçe büyüyor. Sende saklı kalan bir rüya var kimsenin göremediği. Rüyalarda buluşmak dileğimle SEVGİLİ.

Bir balık olmak istiyorum gözlerinin okyanuslarında, bir ressamın bakışlarında seni çizmek, bir şairin şiirinde seni anlatmak, bir bestecinin şarkılarında seni bestelemek istiyorum. Bağırmak istiyorum delicesine SENİ SEVİYORUM..

**œKendini AFFEDEMEYEN bir kimsenin, bütün hataları AFFEDİLEBİLİR.**

**œHiçbir şeyin kendinden saklanmadığına inanmış bir kişiyi aldatmaktan daha kolay bir şey yoktur.**

Fakat bulamadınızsa eğer karda ayak izlerimi sade korktuğumdan değil. Bekçi, merdiven, polisler, dedikodu, kepazelik, aldatılmış bir zevcenin intiharı: komik. Niçin öldüğümü anlatmak müşkül. Kime? Herkese, sana mesela. İnsan, ölmeye karar verirken bile insanları düşünüyor.

Alışkanlıkların zinciri, önce hissedilmeyecek kadar hafif, sonra kırılmayacak kadar güçlü olur.** Benjamin Disraeli

Kendime sapladığım bir bıçaksın sen; aşk budur.** Franz Kafka

**œBenim beklediğim AŞK başka! Dedi. O, bütün mantıkların dışında, tarifi imkânsız ve içeriği bilinmeyen bir şey. SEVMEK ve HOŞLANMAK başka**¦ İstemek, bütün RUHUYLA, bütün VÜCUDUYLA, HER ŞEYİYLE istemek başka**¦ AŞK bence BU İSTEMEKTİR.** Sabahattin Ali

**œKimin AŞKA meyli yoksa o KANATSIZ bir KUŞ gibidir. VAH ONA!** Mevlana

**œAŞK, ovaları kaplamış olan çok büyük ORDULARA benzer. Daha dün bütün GÖRKEMİYLE orada dururken BUGÜN bakarız, YERİNDE YELLER ESER.**

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri