Ümitle Güzel Sözler

Cevap: ümitle güzel sözler

Kesinlikle evlen! Karın iyiyse MUTLU, kötüyse filozof olursun.** Sokrates

Flört, kaçamak bir bakışla, öylesineymiş gibi söylenen bir sözle, arkanızdan gelene kapıyı tutmakla başlayacak kadar basit, yüzeysel, ama bir o kadar da zevklidir.

Flört, kaçamak bir bakışla, öylesineymiş gibi söylenen bir sözle, arkanızdan gelene kapıyı tutmakla başlayacak kadar basit, yüzeysel, ama bir o kadar da zevklidir.

Flört, kadın ve erkeğin birbirine anlam yüklemeye başlamadan önceki kısa andır.

Mutlu olmak varken bu dünyada, geceler geldi dayandı kapımıza, olduk acımızla sarmaş dolaş, bekledik düşlerimizle koyun koyuna.** A. Kadir

Dün gece, sen uyurken yüreğim bir yıldız gibi bağlandı sana, işte bu yüzden, sırf bu yüzden, yeni bir isim verdim sana**¦

**œBeni koyup koyup gitme, ne olursun. Durduğun yerde dur. Kendini martılarla bir tutma, senin kanatların yok. Düşersin, yorulursun. Beni koyup koyup gitme ne olursun.** Atilla İlhan

Gönül bir sırça saraydır. Kırılırsa bir daha yapılmaz.

Gönlümde açmadan solan bir gülsün, her zaman gamlıyım, her zaman üzgün. Beklerim yolunu, aylar boyunca, yeter ki gel bana senede bir gün.

İyi hayat, aşktan esinlenen ve bilgiden yönlendirilen bir hayattır.

Gerçek aşk, herkesin konuştuğu ve azınlığın gördüğü hayaletler gibidir.

Sevdiğiniz insanlara yalnızca bir gülüşünüz varsa verin

Beni sev ya da benden nefret et, her ikisi de benim lehime. Beni seviyorsan, daima kalbinde olacağım ve benden nefret edersen, aklında olacağım

Aşk engel tanımaz. Engelleri atlar, çitlerden sıçrar, umut dolu hedefine ulaşmak için duvarlara nüfuz eder

Aşk, büyümesine izin vermek zorunda kaldığın bir çiçektir

Hayatımın pişmanlığı, seni sık sık **˜Seni seviyorum**™ demediğimdir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri