Ümitle Güzel Sözler

Cevap: ümitle güzel sözler

Hangi ara seni bu kadar sevdim bilemedim. Gecemi aydınlatan, gündüzümü ışıtan yar.

Sensiz geçen hiçbir anımın, hiçbir vaktin kazası yok ki sevgilim.

Ben sadece sevmeyi biliyorum, senceyi biliyorum, unutmayı bilmiyorum aşkım.

Asma suratını canımın içi, benim canım kanıyor. Asma suratını gece oluyor sanıyorum.

Öyle bir gel ki, sana her baktığımda ilk defa görüyormuşum gibi, az kalsın ölüyormuşum gibi hissedeyim seni.

Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık sevdada boğulur.

Sevgi ne güzel sözdür; Dilinde değil, yüreğinde olanlara.

Sonra resmin damladı karanlığa; gülen gözlerin**¦ Ne çok yakışıyor gülmek sana bir tanem. Ben en çok gülüşünü seviyorum.

**œYa tam açacaksın yüreğini, ya da hiç yeltenmeyeceksin! Grisi yoktur aşkın, ya siyahı, ya beyazı seçeceksin.** Şems-i Tebrizi.

Senin için kendimden vazgeçerken bir an bile düşünmedim.

Çalınır kapı. Ardına kadar açılır kapı. Girer içeri sessizce yolcu. Geçiyordur. Uğramıştır. Kalır.

Ben güzel ruhuna aşık oldum senin. Sadece bu yüzden sadakat kokuyor bu tutku. Çünkü sen ebedi ruh hastalığım olacaksın benim**¦

Mürekkepten denizler, kâğıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.

Çünkü aşk; yaralıyken asla bulamayacağınız garip bir kan grubudur.

Benim sana olan sevgim, anayasanın ilk üç maddesi gibidir; değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez!

Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler, ağzına dolar insanın, sussan acıtır, konuşsan kanatır.

Aşk sevmek, seni seviyorum demek değil, yüreğinde hissetmektir. Ve aşk yanında olanı sevmek değil, bazen gelmeyecek birini beklemektir**¦ Ben böyle seviyorum işte seni**¦

Aşk seni öpmektir. Her öpüşte ruhumdaki asırların kuraklığını yok edendir, su gibi**¦ Seni her öpmenin cana değmesi, kana kana içilmesidir.

Sana olan sevgimi anlatamamak. Dilimin ucunda binlerce kelimeler biriktirip söyleyememek. Zormuş susmak. İçinde fırtınalar koparken gülümseyebilmek**¦

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri