Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onca insanın içinde Birtek Senâin olma isteği Kalp atışlarımı hızlandırıyor Ayaklarımı yerden kesiyor AşKâın içimi titretiyor⦠Gözlerimi yumup Haykırıyorum çığlık çığlığa Tüm evrene Gökyüzüm ilan ediyorum O anda SENâiâ¦
Bu gece Sevgilim Senin karanlığında Kaybolmak Rüyalarda değil de kalbin de dolaşmak Kokunda sarhoş olmak Nefesinde buluşmak Sende kaybolmak Her nefes aldığında Beni sende bulmak Koynunda sabahlamak Sana AşK olmak isterdim.
Birgün SEN olmadan Gözlerimi kapatırsam , Ölü bir ruh olur zaten bu beden⦠Ben SENâsiz nasıl NEFES alınır bilmemki Baktığım heryerde Duyduğum her seste SEN varsın⦠Birazdan gece olacak İçerim SEN ile dolacak Yıldızlar sana olan AşKıma şahit olacak.
GeCe gibiyim aşkım Yüreğime kar taneleri değil Dert nameleri düşmüş Işık saçan Gözlerinide Alıp GEL/sene şehrime Kalemimde sessiz Sözlerim var Senâin yüreğine Duyuyormusun Bir Çocuğun İnatçı Ağlaması Gibi Seni Bekliyorum Yüreğimin üzerini örtmen için Kollarınla