Ümitle Güzel Sözler

Cevap: ümitle güzel sözler

Derdimi seviyorum… Biliyorum ki, derdimi veren de beni seviyor. Seven, sevdiğinin nazını ölçüyor. Sevilen çekmesin de neylesin

Gece olunca Gökyüzüne bakarım Ya sözlerin Ya gözlerin Gelir aklıma Yüreğin mi? Delip deşiyor ~~~~~ÖZLEMİNLE~~~~~

Her gün biraz daha aşık oluyorum Sana aşık olmamak İnan elimde değil gurur duyuyorum seninle benim tanıdığm en şerefli en muhteşem

Aşık olduğum adam,sevdiğim adam,sevgilim. Huzurum,mutluluğum,her şeyim Çok özledim Çok yoruldum Gel ve uyuyalım Lütfen

Sevmeyi bana öğreten Adam senle gurur duyuyorum RABBİM gönlü güzel yarimin her iki dünyasını güzel ve benim eylesin mutluluk seninle olsun

Bana en çok yakışan onu sevmekti… Bende bana yakışanı yaptım ve çok sevdim onu O Benim Gönül Dağım

Kirli bir çocuk yüzüyüm kapında; ama dünyanın en temiz gözleriyle bakıyorum sana. Şeker değil istediğim, yüreğini koy avuçlarıma.

Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum.

Gel sarılalım sevgilim Bu gecede Rüyalarda buluşmak nasibimize düştü…

Onca insanın içinde Birtek Sen’in olma isteği Kalp atışlarımı hızlandırıyor Ayaklarımı yerden kesiyor AşK’ın içimi titretiyor… Gözlerimi yumup Haykırıyorum çığlık çığlığa Tüm evrene Gökyüzüm ilan ediyorum O anda SEN’i…

Sen bana çok yakıştın ben sana çok alıştım öyle bir gönülle sevdimki ben seni eşi bulunmaz bir sevdadır bendeki

Ah yeşil gözlerinden hasretine düştüğüm §öyle§ene Bir bakışın geceme ışık §açarken Bir gülüşün kaç ömre bedel…

Şimdi gitsem diyorum… Ölüm denen sonsuzluğa….. Cennet diye sana kavuştururlar mı beni sana

Bu gece Sevgilim Senin karanlığında Kaybolmak Rüyalarda değil de kalbin de dolaşmak Kokunda sarhoş olmak Nefesinde buluşmak Sende kaybolmak Her nefes aldığında Beni sende bulmak Koynunda sabahlamak Sana AşK olmak isterdim.

“Seni beklemekle geçse de ömrüm Şu fani dünyada kalmasa günüm Senden uzakta ölürsem bir gün Ahirette seni bekleyeceğim…” Sevdiğim

Birgün SEN olmadan Gözlerimi kapatırsam , Ölü bir ruh olur zaten bu beden… Ben SEN’siz nasıl NEFES alınır bilmemki Baktığım heryerde Duyduğum her seste SEN varsın… Birazdan gece olacak İçerim SEN ile dolacak Yıldızlar sana olan AşKıma şahit olacak.

Sen benim sigara yanığı düşlerimin başrolüsün nefesimden tütün aralarına karışan karıştıkça genzimi yakan dumanımsın ~sevgili~

GeCe gibiyim aşkım Yüreğime kar taneleri değil Dert nameleri düşmüş Işık saçan Gözlerinide Alıp GEL/sene şehrime Kalemimde sessiz Sözlerim var Sen’in yüreğine Duyuyormusun Bir Çocuğun İnatçı Ağlaması Gibi Seni Bekliyorum Yüreğimin üzerini örtmen için Kollarınla

Nasipten öteye gidilmezmiş Nasibimde “SEN” Kısmetimde “SEN” Kollarında son nefesimi verdiğimde “SEN” ol

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri