Ümitle Güzel Sözler

Cevap: ümitle güzel sözler

Zamanın avuçlarından kurtar kendini. Gel özgürce vur kendini yüreğimin kollarına. Vur ki tutayım seni gözün karanlığında. Suskunluğunda sözün olsun yüreğim. Özlemlerin yansın, hasretlerin son bulsun…

Gönlümü sana emanet bıraksam korur musun? Dilimdeki Cennet, sevdamın sonundaki “HAYATIM” olur musun? Gel, desem sana… Hiçbir şey sormadan, hiçbir şey konuşmadan, sadece gel desem… Gelir misin?

Aşk sizin kim olduğunuza bakmaz, sadece sizi seçer. Sana âşık olmak hayatıma yeni bir anlam kattı ve şu anda seni kaybetmek benim için bir seçenek değil. Sen benim yaşamak için tek sebebimsin. Ve benim sevgili meleğim, hayatım boyunca senin mutlu olduğunu görmek için elimden geleni yapacağım.

Eğer sen Antik Yunan’da doğmuş olsaydın, Aşk Tanrıçası Afrodit olurdun. Eğer Eski Mısır’da doğmuş olsaydın, Cleopatra olurdun. Fakat sen bu yüzyılda doğduğuna göre, benim hayatımın kraliçesisin. Sizi seviyorum, Majesteleri.

Şubat ayından nefret ediyorum. Çünkü bana, sana sarılmak, seni öpmek ve sana seni ne kadar sevdiğimi söylemek için bir-iki gün daha az süre veriyor.

Ne olur, içinden de olsa “SENİ SEVİYORUM” desen? Fazla bir şey istemiyorum. Derinlerden gelen sesinle kulaklarım çınlasa, o, bana yeter!

Eyy sevgili beynimdeki duruşuna aşığım §eni ilk gördüğüm günden beri gözlerinin yeşiline aşığım yüreğinin mavi§ine aşığım canımda can oluşuna aşığım aklımı başımdan alışına aşığım yüreğimde duruşuna Aşığım…

Uykulu gözlerinden öptüğüm Gün §en’inle aydı Gülüşün §abahımı aydınlattı… Dudak uclarında ıslak ıslak §en’i §even kadın kaldı

Hem gündüzüm ; hem gecem ; hem duamsın..” SEN aldığım NEFESİMSİN… Gül gibi kokan…

Ben_hiç_kimseyi_yanıma_alıp kimsenin görmemesi için, saklayacak_kadar_çok sevmedim. Taa ki sen gelene kadar sevdiğim.

Sen hep yüreğimde kal..! İlla_sıkılıp_doLaşmak istersen, damarımda dolaş kanımda, dolaş_canımda_dolaş_ama kalbimden fazla uzaklaşma

Benim sana soluna omzuna ellerine nefesine sesine ve en çok sesine gözlerine dudaklarına kirpiklerine parmaklarına avuç içlerne ihtiyacm var

Sen bazen dudağımdaki gülücük……bazen yüreğimdeki ateşâ€¦..bazen gözümden akan yaşsın…..ama her zaman küçük KALBIMDE en büyük parçamsın

Mucizeler hep böyle ansızın gelir Karanlıktan korkmuyorum artık eskisi gibi,senin yanın en aydınlık beyaz benim için

Unutmuş_gibisin; Sahi neydi aşk dedikleri.. Şah_damarındaki_sıcaklığı bilmek mi ? Dudaklarındaki unutulmuş bir tat. Ya_aklın_fikrine_ziyan olması. Sen unut kabul bırakta, ben_AŞK_ile Hece hece ilmek ilmek aşka bulayayım. Seni

Belki bir hasret gibi içimdesin, sonu gelmez yollar gibi uzaktasın… Hani aklına gelirde bir off çekersin ya, işte… Ben seni öyle seviyor ve özlüyorum özledikçe seviyorum, sevdikçe özlüyorum.

Bazı aşklar ölümsüzdür bazıları doğuştan fani bazı aşklar günahsızdr bazıları doğuştan cani bazı aşklar hükümsüzdür kaybolan sen ve ben gibi

Beni en çok mutlu edenim Yüzümü güldürenim… Sesini duymak yüzünü görmek Ne büyük mutluluk Mavişim Aşkım Seni çok Seviyorum iyiki hayatım’dasın..

Sesini Seviyorum; Özünü_seviyorum, her lahza gülüşünü seviyorum. Yüreğimde_duruşunu_seviyorum. Öfkelenince susuşunu seviyorum. Şiir_şiir_kâinata_seni yazmayı ismini duyurmayı, seviyorum..! Kısacası adam icinde_sen_olan_her_şeyi seviyorum..!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri