Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen benim hüzün yanımsım güneşin vurmadığı gölgede kalan yanım ⦠Kimselerin bilmediği kendime sakladığımsın ⦠En çok ayazda kalmış olup ta rüzgara savuramadığım ⦠Alıp alıp defalarca sineme sardığım Yanımsın
Dua gibisin bana ne vakit seni ansam bir huzurun içine düşüyorum. Gûlûşûne kurban olduğum ________Sen _huzurum_mutluluğum _gûneşim_sevdam sevdiğim_ömrûm dûnyam_nefesim_caniçim kısacası herseyimsin
_Gel bir şiirimiz olsun seninleâ¦Harf harf dokuyalım aşkı bu şiirde⦠Sen sözlerini dökâ¦Ben gözlerimi süreyim sözlerine⦠_______Sen aşkı anlatâ¦.Ben sevdamı dökeyim ömrüne⦠Hiç sevmemiş gibi sev beni⦠__Hiç sevilmemiş gibi hissettireyim bu sevdadan önce seni..
Aklıma her gelişinde ,Gözlerim dalar bir hayalin derinine.Bilinmez bir duygu sarar bedenimi. Birden seni görürüm o hayalimde Gözlerim yaşla dolar ; SENİ SEVDİKÇE
Rüyaların en güzelini görürken tanrının sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki en masum anında bile sana kimse sana zarar veremesin
Aşk seninleyse eğer ,ağlamaya değer,Hayat güzelse eğer yasamaya değer,Ben sensizsem eğer ölmeye değer .Ölüm güzelse eğer doğmaya değer. Seni Seviyorum de bana yeter
Görmesem de sonunu biliyorum sonsuza kadar bitmeyecek Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, kalbin içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sonsuza kadar seveceğim.