Ümitle Güzel Sözler

Cevap: ümitle güzel sözler

Etrafımdakileri kıskanma … ADAM … Onların herkes olduğu yerde sen … H E R Ş E Y S İ N

Sen benim hüzün yanımsım güneşin vurmadığı gölgede kalan yanım … Kimselerin bilmediği kendime sakladığımsın … En çok ayazda kalmış olup ta rüzgara savuramadığım … Alıp alıp defalarca sineme sardığım Yanımsın

SEVDİCEĞİM Benim bu hayattaki tek telaşım SEN ol sakallarına şiir yazdıranım…

Öyle hudutsuz ki bende bu aşk düşen bir tel kirpiğini bile öpüp göğsümde yıllarca saklayacak kadar arsızım sana…

Kaybolduğumu §andığım … §okakların … §ırnaşık yollarında … Tek çıkışımsıneni … Kazandıktan §onra … Kaybettiklerimin … Hiç önemi yok

Dua gibisin bana ne vakit seni ansam bir huzurun içine düşüyorum. Gûlûşûne kurban olduğum ________Sen _huzurum_mutluluğum _gûneşim_sevdam sevdiğim_ömrûm dûnyam_nefesim_caniçim kısacası herseyimsin

Ey gözlerimin neminden düşen yar. Neydi seni ömrüme getiren Bir kader busesi mi..bir alın yazısı hikayesi mi.. yoksa gurbetten gelen hasretinmi .

Geç kalmış bir aşkın nöbetçileriydik ta ki gözlerin gözlerime değdiği o günden sonra aşık oldum sana beklediğim sendin hoş geldin dünyama aşkım.

_Gel bir şiirimiz olsun seninle…Harf harf dokuyalım aşkı bu şiirde… Sen sözlerini dök…Ben gözlerimi süreyim sözlerine… _______Sen aşkı anlat….Ben sevdamı dökeyim ömrüne… Hiç sevmemiş gibi sev beni… __Hiç sevilmemiş gibi hissettireyim bu sevdadan önce seni..

Yeşil gözlere bakma ormanda kaybolursun mavi gözlere bakma denizde boğulursun kaferengi gözelere bakma aşık olursun…

Gözlerine baktıkça ağlasa da gözlerim, gözlerine bakıp ağlamayı özledim…

Aklıma her gelişinde ,Gözlerim dalar bir hayalin derinine.Bilinmez bir duygu sarar bedenimi. Birden seni görürüm o hayalimde Gözlerim yaşla dolar ; SENİ SEVDİKÇE

Rüyaların en güzelini görürken tanrının sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki en masum anında bile sana kimse sana zarar veremesin

Küçük kelebeğin tül kanatlarının pırıltılı tozları parmak uçlarıma karıştı onlar oradan ne zaman uçarlar sen yüreğimden ne zaman?

Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, şimdi okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi.

Aşk seninleyse eğer ,ağlamaya değer,Hayat güzelse eğer yasamaya değer,Ben sensizsem eğer ölmeye değer .Ölüm güzelse eğer doğmaya değer. Seni Seviyorum de bana yeter

Görmesem de sonunu biliyorum sonsuza kadar bitmeyecek Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, kalbin içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sonsuza kadar seveceğim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri