Ümitle Güzel Sözler

Cevap: ümitle güzel sözler

Hadi gel, tut ellerimi! Benimle yan, tutuşalım birlikte. Benimle meydan oku her çaresizliğe. Benimle uyu, benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara…

Sen başıma gelen en tatlı belasın. Bundan sonraki senelerini benimle geçirmen dileğiyle… Sen’li Ben’li senelere sevgilim… Seni çok seviyorum.

Saçların rüzgâr gibi, gözlerin elmas gibi, dudakların gül kırmızısı… İşte bu benim hayatımın biriciği. Seviyorum seni.

Sevgilim! Seni günde bir kez düşünüyorum. O da 24 saatimi alıyor.

çimi bir bilsen… İçimde koca bir dünya taşıyorum!.. Benim dünyam paylaşılabilir, bu dünyayı seninle paylaşabilirim! Benim olmanı, elimden tutmanı, sana sarılıp uyumayı diliyorum. Seni kocaman seviyorum.

Sessizliğin müziğinde sana bakmak istiyorum. Gözlerimi kamaştırıyorsun. Her gün yeniden aşık oluyorum sana. O kadar güzelsin ki, konuşsam kelimeler kıskanacak seni. O yüzden fısıldıyorum.

Ben sana âşık oldum bir tanem. Ben seni öyle sevdim gül tanem. Ben senin bana sevgiyle bakan gözlerine vuruldum. Adını duyduğumda kalbim hızla atmaya, gözlerim seni aramaya başlar sevgilim.

Canımın yongası, sevdiğim! Birkaç gün çaldık ilkbahardan. Geçtik yıllardır özlediğim erguvan ışıklı kıyılardan. Aşkı sessizlik tanımlar. Gençken tersini düşünürdüm akşamla geriye dönerken dalgalar.

Aklıma koydum seni aklım almadı. Kalbime koydum seni, sana doyamadım. Arşımın aşkı yanar. Aşk sandığın kadar değil, yandığın kadar…

Elini tutup, gözlerine baktığım, “SENİ SEVİYORUM” diye haykırdığım son aşkım sen olur musun?

Ben aşkı yalnız sana yakıştığı içim çok severim. Aşk, seni sevmektir. Aşk, senin ellerini tutabilmektir. Aşk, senin adındır sevgilim!

Kokunu özledim.” demiştin, sevgilim. Sana, ben kokan çiçekler gönderiyorum.

Seni sevmek nasıl bir şey biliyor musun? Uzaktaki güneşe dokunmak, kasırgaya meydan okumak gibi bir şey. Ya sensizlik nasıl, onu biliyor musun? Hadi beş dakika nefesini tut, anlarsın…

Seni ne zaman unutacağımı sorma, çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum.

Uzak olsan da bir özlem kadar, yakınsın gönlüme bir nefes kadar, ömrüme ömür katan sevgilim, biricik sevdiğim!

Sen bilir misin, yokluğunda neler yaşadığımı, haykıramadığım hıçkırıklarımı, duygularımı, yaşayamadığım seni anlayabilir misin? Sesini her duyduğumda içimin nasıl titrediğini bilir misin sen? Söylesene… Sen hiç ben olabildin mi?

Kalbimin yanıp tutuştuğu anlarda gelip bu ateşi alevlendirerek beni söyleyeceğin anları düşünerek sevdim seni.

Hiç susma istiyorum yanımdayken. Aklından geçen her şeyi bilmek istiyorum.

Evet, korkuyorum seni kaybetmekten. Sana kendimi ifade edememekten korkuyorum. Uçurumun kenarında yalnız kalmaktan korkuyorum.

Sen, beni bir dağın eteğindeki gelincik kadar severken; ben, seni o dağın doruğundaki kardelen kadar özlüyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri