Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür;Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisinâ¦.
Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür;Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisinâ¦.
Bir gün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasız gitmek istersen, yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın, sensiz olmayan ölüm olduğunu göstereyim
Günü gece olsun diye yaşıyorum, Çünkü gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum çünkü sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,çok uzaklarda olsanda, zamana yollara inat
Eğer bir kum tanesi bir öpücükse,sana tüm kumsalları armağan ediyorum Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düsen her yağmur damlasını tutmaya çalış; tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa;benim sana olan sevgimdir.
Bugün dünyayı istediğin yere boyayıp,bu rengi insanlara tüm sevginle dağıt.Kendini Sevginin bir rengi diye tanıt; çünkü senin varlığın Sevgiye en büyük kanıt !!