Tarihi savunma başladı

---> Tarihi savunma başladı

Av. Şeref Dede: "Anlaştığımız iddia edilen Orhan Şam, Hurşut Meriç gol atıyor attırıyor! Bu doğal hayatın akışına aykırı."

Av. Abdullah Kaya; Başkanımızın anlatmasına izin verilmeyen maçları anlatmaya başladı. Gençlerbirliği maçı gibi.

Av. Abdullah Kaya: "Polis'in engin ve derin soruşturması işte bu!" (Hasan Çetinkaya olayı)

Av. Abdullah Kaya: "Biz bunları google'dan bulduk, Polis bulamamış, bulmamış!" (Hasan Çetinkaya olayı)

Av. Abdullah Kaya: "Fenerbahçe, Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ne teşvik primi gönderme girişimini engellemeye çalışıyor."

Serdar Kulbilge'nin tapeleri Gençlerbirliği - Trabzonspor maçından sonra "monte" edilmiş.

İlhan Ekşioğlu: "İddianameye göre, ben gece gündüz şike yapmaya uğraşırken, diğer tüm amatör branşlar şampiyon olmuş."

İlhan Ekşioğlu: "6 yıl önce ölen babam maddi bir miras bıraktı. Ondan daha önemli miras, devlet üstün hizmet madalyasını bırakmasıydı."

İlhan Ekşioğlu: "Ortağı olduğum şirket, birçok ödül almış, ama benim bu başarılarda payım yokmuş gibi davranıldı."

İlhan Ekşioğlu: "Futbolun içinde herkesin uğurları olduğu gibi, benim de birçok inandığım uğurum vardır."

İlhan Ekşioğlu: "Ben fanatik bir Fenerbahçe'liyim. Herkes gibi benim de uğurlarım ve totemlerim var. Bunlar bile şike faliyeti sayılmıştır."

İlhan Ekşioğlu: "Tüm Yönetim Kurulu İNCEK Tesisleri'nde toplantı yaptık. Diğeri ise şampiyonluk maçı olan Sivasspor maçıydı."

İlhan Ekşioğlu: "Para çantası denilen elbise çantasında çok önemli maçlarda giydiğim, uğurlu olduğuna inandığım takım elbisem vardı."

İlhan Ekşioğlu: "2006 yılında kimseden korkmadan istifa etmem, herhangi bir örgüt uyesi olmadığımın en büyük kanıtıdır."

İlhan Ekşioğlu: "Şahsım nezdinde, iddianame'de yazılan örgüt suçlamasını kabul etmiyorum."

İlhan Ekşioğlu: "Bugüne kadar Fenerbahçe'ye gönüllü hizmet etmemin dışında hiçbir faaliyetim olmamıştır."

İlhan Ekşioğlu: "Savcılık makamı, 105 yıllık kulübün Yönetim Yapılanmasını örgüt gibi gösterme gayretine düşmüştür."

İlhan Ekşioğlu: "Bizler kulüp yöneticileriyiz ve tüzüğümüze göre başkan'ın verdiği her görevi yerine getiririz. Bu suç örgütü olamaz."

İlhan Ekşioğlu: "Iddianame'de yer alan ve şike parası olarak addedilen paraların delillere bakınca onların şike parası olmadığı görülür."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri