Tarihi savunma başladı

---> Tarihi savunma başladı

İlhan Ekşioğlu: "Kulübün bütün tesislerinden ben sorumluyum. Bunlarla ilgili her şeyi ben yaparım."

İlhan Ekşioğlu: "Iddianame'nin 157. Sayfasındaki ödemeler şike ödemesi değildir. 4 ayrı kalemdeki hesap hareketi tarafıma yapılmamıştır."

İlhan Ekşioğlu: "Bu ödemeler Kombine taksit ödemeleridir ve 45 gün sonra hesaba geçer."

İlhan Ekşioğlu: "8 taksitle ve kredi kartıyla şike yapmışız gibi gösteren bir iddianame var ortada."

İlhan Ekşioğlu: "1 Ocak'ta, 183 bin tl alacagım vardı. İddianame'de kendi alacağım olan 2 ödeme vardır, belgelidir. Onlar da budur."

Sayın İlhan Ekşioğlu yapılan tüm harcamaları BELGELERİ ile anlatıyor.

İlhan Ekşioğlu: Cari hesaba mahsuben 2 Milyon küsürlük herhangi bir ödeme yoktur. Bu ödemelerin hepsi kulübün inşaat ve tesisleri ile ilgili

İlhan Ekşioğlu: "Borç-alacak ilişkisi bütün klüplerde görülen, olağan bir olaydır. Hepsinin makbuzlarını sunuyoruz."

İ.Ekşioğlu: Bana 2 milyon gibi ödendiği iddiası asılsızdır. İçişleri Bakanlığı Dernekler Masası'nın raporu usulsüzlük olmadığını gosteriyor.

İlhan Ekşioğlu: "Kulüple aramdaki borç alacak ilişkisi belgelidir. Şike parası denilen ödeme tarihleri ile bendeki belgedekiler tutmuyor."

İlhan Ekşioğlu: "Bütün bu belgeli ödemeler şike ödemesi gibi gösterilmiştir."

İlhan Ekşioğlu: "Ali Kıratlı ile Kıbrıs'ta bir projemiz sürmektedir. O işe ilişkin para konuşmaları şike faaliyeti gibi gösterilmiştir."

İlhan Ekşioğlu: "Mini Cooper'ı Başak'a benim tarafımdan şike için alındığı soyleniyor. Benim totemlerim var. Başak kongre üyesidir."

İlhan Ekşioğlu: "Söylemiştim, uğurlar benim için önemlidir. Abdullah Başak'ı yanımdan ayırmamaya çalışırım. Çok pozitif bi insandır."

"Çok neşeli bir kişidir. Yanımda tutmayı severim. Yağtığımız uğurlar karşılığında benden saat istedi. En son kız kardeşi araba satıyordu."

"Saatten vazgeçip arabaya destek olmamı istedi. Araba ablasına alınmıştır. Mini Cooper fiziki olan Abdullah Başak'a alınamaz sığamaz çünkü"

İlhan Ekşioğlu: "Müsait olduğumuz sürelerde kendisiyle görüşürüm. Maçlardan önce konuşurum."

İlhan Ekşioğlu: "Saat yerine şu araba'nın kaporasını öde dedi.. Ben de 9 Bin Euro ödedim.. Olay bundan ibarettir."

İlhan Ekşioğlu: "İddianamede belirtildigi üzere biz Trabzonsporun teşvik girişimlerini engellemek için mücadele ettik."

İlhan Ekşioğlu: "iddianame'de suçlandığımız birçok maça ilişkin telefon konuşmam bile yok. Yaptığım bir konuşma 6 ayrı maçta kullanılmış."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri