Tarihi savunma başladı

---> Tarihi savunma başladı

Aziz Yıldırım: "6222 sayılı yasa çıkmasa, buraya dolandırıcılıktan gelecektik."

Aziz Yıldırım: "Ben yargılansam önemli değil. 105 Yıllık kulüp yargılanıyor bırakın savunayım."

Aziz Yıldırım: ''İbrahim Akın'a 100 bin Euro verdiğim ispatlanırsa kendimi boğaz köprüsünden atacağım.''

Aziz Yıldırım: "Hapis yatmaya bir şey demiyorum. Gerekirse 10 yılda yatarım. Fenerbahçe'yi temize çıkarmama müsade etmiyorsunuz."

Aziz Yıldırım: "Böyle bir iddianame ile kulübün lekelenmeye çalışılması hiç hoş olmadı. Tarih bunu yapanları yargılayacaktır."

Aziz Yıldırım: "Beraat istemiyorum. Tek isteğim kulübün adını temizlemek. Bizi dünyaya rezil ettiler."

Köksal Bayraktar: "Aziz Yildirim, anjiyo olmasına rağmen yerin iki kat altında tutulmuştur. Emniyet'te bu nedenle ifade vermemiştir."

Köksal Bayraktar: "İfadeler hukuksuz. Telefon dinlemeleri hukuka aykırı. İddianame ithamlarında suçun unsurları yok.''

Koksal Bayraktar: "Şike teşvik gibi ancak sahada ispatlanabilecek bir husus. Ama tüm sanıklar tapelerle burada."

Koksal Bayraktar:"Telefon kayıtları hiç bir zaman mutlak delil değildir. Teknoloji ile benim sesimi kullanıp başka şeyler söyletebilirsiniz"

Av.Şeref Dede: "İddianameyi okuyan her Türk vatandaşı burada örgüt olmadıgını anlar."

Av. Şeref Dede: "Tapaler iddianameye cimbizla cekilmis. Tamamini okuyun bambaska bisey cikiyor ortaya."

Av. Şeref Dede: "Varsayımlara dayalı iddialar size getiriliyor ve bizde burada yargılanıyoruz. Uluslararası hukuk ihlal edildi."

Av. Şeref Dede: "Kanunda olmayan fiil suç olmaz. Haksız ekonomik suç için örgüt diye suç yok."

Av. Şeref Dede: "Savcı tarafsızdır. Aleyhte olduğu kadar lehte delilleri de toplamalıdır. "

Av. Şeref Dede: "Mali kongrede sindirme va baskı varsa görüntü ve tutanaklar nerede?"

Av. Şeref Dede: "Hasta çocuga yapılan yardım, teşvik olarak gösterilmiş."

Av. Şeref Dede: "Ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum... Bu yaşananlar zülümdür."

Erman Toroğlu'nun Sivasspor maçı ile ilgili yazısından kesit; "Sivas 4 Eylül stadı kadar güzel 7 gol"

Av. Şeref Dede: "Şike tek taraflı işlenilebilen bir suç değil. Futbolculara takipsizlik veriyor delil yok diye, e biz?"

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri