Tarihi savunma başladı

---> Tarihi savunma başladı

İlhan Ekşioğlu: "Dikim sözü, rakibin teşvikini araştırdığımızda hep yanıltılmamızla ilgilidir."

Sayın İlhan Ekşioğlu her bir tape'yi, BELGELERİ ile yanıtlıyor, cevap veriyor.

İlhan Ekşioğlu: "Maçta oynamayan bir futbolcuyla şike yaptığımız düşüncesi izaha uygun değildir."

İlhan Ekşioğlu: "Bazi uğurlar (totem) vardır, 2001 yılı Samsun'a maça gidiyorduk, son maç GS-TS oynuyordu. İlk yöneticilik deneyimimdi."

İlhan Ekşioğlu: "O maçtan önce Eyüp Sultan'a, Çengelköy Mezarlığına gittim. Bu lafı ilk o dönem söyledim. Bu başkanla aramda uğurdur."

İlhan Ekşioğlu: "Başkan 10 sene aynı ayakkabı'yı giyer, Ali Koç merdivende maç izler vs. bunu anlamanız için fanatik olmanız gerek."

İlhan Ekşioğlu: "Transfer konusunda Şekip bey'in savunması çok aydınlatıcı olacaktır."

İlhan Ekşioğlu: "Serdar Kulbilge ile sezon sonu sözleşmesi biteceği için transfer görüşmesi yaptık.''

İlhan Ekşioğlu: "Eskişehirli futbolcuların Ümit dışında ifadesine başvurulmadı. Nasıl teşvik verdik? Zaten Ümitte sonradan oyuna girdi."

İlhan Ekşioğlu: "Ben şike yapsam rahat rahat giderim, maçımız izlerim... Neden böyle söyleyeyim telefonda o zaman?"

Ekşioğlu: "Günlerdir kulübümüz savunma veriyor. Hiçbirimizin tape'sinde olmayan açıklıktaki ifade Sadri ve Sani Şener'in konuşmasında var."

Ekşioğlu: "Sadri bey açıkça maç istediği gibi biterse Gabric'i A.Gücü'ne bedelsiz vereceğini söylüyor. Kaygılarımızda haklıymışız demek ki!"

Ersan Şen: "Müvekkilimle ilgili, 12 maç hakkındaki tüm suçları reddediyoruz. Müvekkilim bu suçları işememiş, teşebbüs de etmemiştir."

Ersan Şen: "Tapeler hukuka aykırı elde edilmiş ise, kanunlara göre sanığın lehine kullanılma zorunluluğu vardır."

Av. Ersan Şen: "Konuşmalar içinde suçun oluştuğuna dair maddi bir delil var mı? Suçun oluştuğuna dair maddi delil yok."

Şekip Mosturoğlu: "Ben ve Sami için transfer şikesi diye bir suç yaratıldı."

"6222'nin hazırlanmasında maalesef bende çalıştım, neden maalesef diyorum çünkü uygulamasını spor hukukçularının yapacagını zannediyordum."

Şekip Mosturoğlu: "Ben kulüp'te hukuk işlerinden sorumlu asbaşkanım. Yani para almayan baş hukuk müşaviri diyebiliriz."

Şekip Mosturoğlu: "Kulübün kurumlarına hizmet ediyor, CAS ve FIFA nezdinde temsil ediyorum."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri