Tarihi savunma başladı

---> Tarihi savunma başladı

Şekip Mosturoğlu: "Ben iddianameyi gördüğümde, ilk defa transfer şikesi gördüm, 8 aydır düşünüyoruz nasıl böyle birsey olabilir diye."

Şekip Mosturoğlu: "İddianame'nin fikir babasını bulduk, fikir önderi Suheyl Donay. Mehmet Berk onu seçmiş."

Mosturoğlu Suheyl Donay'ın kitabından ornek veriyor ve "eskiden de spor hukuku'nu bilmezdi simdi de bilmiyor."

Şekip Mosturoğlu: "Süheyl Hoca'nın Spor Hukuku bilgisini eleştiriyorum."

Şekip Mosturoğlu: "Süheyl Donay, eskiden de spor hukukunu bilmezdi şimdi de bilmiyor."

Şekip Mosturoğlu: "Mehmet Berk, Emenike ve Sezer transferleri'nin usulüne uygun olduğunu Eskişehir ve Karabük'ten öğrendi ama yazmadı."

Şekip Mosturoğlu: "Çünkü Esk. ve Karabukten öğrendiklerini yazsaydı bu iddiaları çökerdi, öğrendiklerini yazsa su an tutuklu olmazdım."

Savcı Berk, görevini kötüye kullandığı için Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu 8 ay'dır haksız şekilde içeride tutulmaya devam ediyor.

Karabükspor ve Eskişehirspor'un, Emenike ile Sezer'in transferleri usulüne uygundur açıklamasına rağmen İDDİANAME'YE BUNLARI YAZMADI.

Şekip Mosturoğlu şu an Bayern Münih'in Shaqiri transferine değinerek, Bayern'e karşı oynamamasını Mahkeme Heyeti'ne anlatıyor.

Bilindiği üzere; Basel-Bayern Münih maçı öncesi Shaqiri ile Münih yöneticisinin Bild Gazetesi'nde Telefon Görüşmesi yayınlanmıştır.

Şekip Mosturoğlu: "Sezer ve Emenike transferleri, klüplerinin onayı ile yapılmıştır. Usulüne uygundur."

Bu cevabın ardından Mahkeme Başkanı; Şike değil, ayartma olduğunu kendi ağzından kaçırdı.

"Oynanmış bir maçtan sonra yapılan -maçın sonucuna etki etmeyecek- aile ortamında yapılan bir toplantı, nasıl nitelikli dolandırıcılık olur"

"Şekip Mosturoğlu'nu tutuklanma gerekçesi Kulübü sözcüsüz bırakmak, Hukuk ayağını kırmak içindir."

Şekip Mosturoğlu: "Sezer Öztürk'le tek görüşmem Eskişehir-Trabzonspor maçından 6 gün sonra."

Şekip Mosturoğlu: "Polis beni Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'la pazarlık yaparken fiziki takibe almış."

"Basına itiraf olarak yansımış, oysa ESES-TS maçında şike oldugu iddiasını, sadece Telegol'den yani tv'den duyduğunu söylemiş Mosturoglu"

Şekip Mosturoğlu:"Emenikenin 4-5 hafta oynayamayacagi adlı tiptan ve hastaneden alınmış raporlarla sabit Mehmet Berk yer vermemiş yine buna"

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri