»Siyah Düşlerin Mavi sevişmeleri« | birgül.

---> alıntımanlar...I Birgül

Senin için değildi yaptığım onca şey. Sadece sen zannettiğim kişi içindi." Elif Şafak

Evin başı erkektir, tamam ama kadın da boynudur. Unutma, boyun ne tarafa isterse, baş o tarafa döner." - August Rush

"Kendinizi zor tuttuğunuz anlar vardır. Olgunluk, işte o noktadan sonra başlar." - İbrahim Tenekeci

"Kendinin ne olduğunu bilen insan, bazı kendini bilmezlerin, onun hakkında söylediklerinden etkilenmez."

İbni Sina

Parçaları kaybolmuş puzzle gibi artık insanlar. Kiminin ruhu, kiminin beyni ve çoğunun bir kalbi yok." - C.Palahniuk

"Herhangi bir erkek sana seni sevdiğini söyleyebilir. Gerçek bir adam ise seni sevdiğini gösterir." - Ece Ayhan.

"Bir kadın sizinle delice tartışabiliyorsa sevinin. Çünkü susmuş bir kadın için, bitmişsiniz demektir..." - M. Longston

"Bir gün hayatına birisi girecek ve o gün, daha öncekilerle neden işlerin yürümediğini anlayacaksın." - Elif Şafak

Bana kimse yaşamak isteyip istemediğimi sormadı. O halde kimse bana nasıl yaşamam gerektiğini söyleyemez." - Douglas Noel

"Bazen insan 'ben iyiyim' dediğinde, gözlerinin içine bakıp 'iyi değilsin biliyorum' diyecek birine çok ihtiyaç duyar." - C. Dündar

"İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur; ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz." - Adam Fawer

"Zamanını seninle geçirmekle ilgilenmeyen biriyle zamanını harcama..." – Marquez

"Birine öyle bir söz söyle ki, ya yaşat yada öldür; ama asla yaralı bırakma.." – Şems

"Hıçkırarak ağlayan bir kadının gözyaşları, Ağlatan adamın başına geleceklerinin altına atılacak imzadır." – Bukowski

''Kafeste doğan kuşlar, uçabilmenin bir hastalık olduğunu düşünürler.''

Jodorowsky

Birisine anlatmak da ucuzlatıyor ya işi, ne bekliyorsun karşındakinden, o acıyı gidermesini mi? En iyisi susmak.

Leyla Erbil

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri