---> alıntımanlar...I Birgül Alışkanlıklar, köleliğin farklı bir biçimidir. Montaigne
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,141 ---> alıntımanlar...I Birgül Alışkanlıklar, köleliğin farklı bir biçimidir. Montaigne
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,142 ---> alıntımanlar...I Birgül Hiç kimse, başka birinin sırtındaki yükün ağırlığını bilemez." George Herbert
---> alıntımanlar...I Birgül Hiç kimse, başka birinin sırtındaki yükün ağırlığını bilemez." George Herbert
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,143 ---> alıntımanlar...I Birgül Bu dünyada neyi çok istersen, o senin imtihanındır. Mevlana
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,144 ---> alıntımanlar...I Birgül "Anlamasan da olur. Kimse anlamasa da olur. Gerçek hürriyet budur. Ben anlıyorum. Anlatamasam da olur." Oğuz Atay
---> alıntımanlar...I Birgül "Anlamasan da olur. Kimse anlamasa da olur. Gerçek hürriyet budur. Ben anlıyorum. Anlatamasam da olur." Oğuz Atay
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,145 ---> alıntımanlar...I Birgül Sevgiliye verilen en güzel hediye sadakattir." - Hz Ali
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,146 ---> alıntımanlar...I Birgül Bir kadının elinden hayallerini almak,bir kaplanın yanından yavrusunu almak kadar tehlikelidir." - A.Huxley
---> alıntımanlar...I Birgül Bir kadının elinden hayallerini almak,bir kaplanın yanından yavrusunu almak kadar tehlikelidir." - A.Huxley
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,147 ---> alıntımanlar...I Birgül Ben ağlarken yanımda yoksan, ben gülerken gölge yapma" - M. Kundera
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,148 ---> alıntımanlar...I Birgül "Affetmek geçmişi değiştirmez ama geleceğin önünü açar." - Paul Boese
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,149 ---> alıntımanlar...I Birgül "En derin denizlerde boğula boğula becerirsin tek bir nefesle yaşamayı." - Friedrich Nietzsche
---> alıntımanlar...I Birgül "En derin denizlerde boğula boğula becerirsin tek bir nefesle yaşamayı." - Friedrich Nietzsche
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,150 ---> alıntımanlar...I Birgül "Aşk,utanma ve çekinmenin olduğu yerde vardır." – Montaigne
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,151 ---> alıntımanlar...I Birgül "Her şey geçmişte kalıyor, ama hiçbir şey geçmiyor." - K. Tazeoğlu
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,152 ---> alıntımanlar...I Birgül "Özlediğiniz tenin kokusu, başka vücutlara sindiği zaman yanar aslında canınız." - Louis Aragon
---> alıntımanlar...I Birgül "Özlediğiniz tenin kokusu, başka vücutlara sindiği zaman yanar aslında canınız." - Louis Aragon
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,153 ---> alıntımanlar...I Birgül "Bir ilişkide güvensizlik varsa, ordaki sevgi yalandır. Ve güvenilmek, sevilmekten daha büyük bir iltifattır!" - P. Coelho
---> alıntımanlar...I Birgül "Bir ilişkide güvensizlik varsa, ordaki sevgi yalandır. Ve güvenilmek, sevilmekten daha büyük bir iltifattır!" - P. Coelho
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,154 ---> alıntımanlar...I Birgül Ya hatalarınla yüzleşir Ya da hatalarınla yüzsüzleşirsin. Cahil olmak ayrı, Pislik olmak ayrıdır." – Dostoyevski
---> alıntımanlar...I Birgül Ya hatalarınla yüzleşir Ya da hatalarınla yüzsüzleşirsin. Cahil olmak ayrı, Pislik olmak ayrıdır." – Dostoyevski
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,155 ---> alıntımanlar...I Birgül "Yara en çok avucunun içindeyse sana aittir! Sıkarsın avucunu, canın yanar ama senden başka kimse bilmez neden acıdığını." - Jean Christophe
---> alıntımanlar...I Birgül "Yara en çok avucunun içindeyse sana aittir! Sıkarsın avucunu, canın yanar ama senden başka kimse bilmez neden acıdığını." - Jean Christophe
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,156 ---> alıntımanlar...I Birgül "Hiç kapıldın mı o hisse, gitmek istersin hani, ama aynı zamanda da kalmak gelir içinden." - Scent Of A Woman
---> alıntımanlar...I Birgül "Hiç kapıldın mı o hisse, gitmek istersin hani, ama aynı zamanda da kalmak gelir içinden." - Scent Of A Woman
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,157 ---> alıntımanlar...I Birgül "Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma. Seversen hep kalbinde olurum. Nefret edersen hep aklında." – Aragon
---> alıntımanlar...I Birgül "Beni sev ya da benden nefret et, ikisi de benim yararıma. Seversen hep kalbinde olurum. Nefret edersen hep aklında." – Aragon
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,158 ---> alıntımanlar...I Birgül "Sen onun hayatında bir seçenek isen, onun senin hayatında bir öncelik olmasına müsade etme." - Paul Auster
---> alıntımanlar...I Birgül "Sen onun hayatında bir seçenek isen, onun senin hayatında bir öncelik olmasına müsade etme." - Paul Auster
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,159 ---> alıntımanlar...I Birgül “Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür.” - Necip Fazıl Kısakürek
---> alıntımanlar...I Birgül “Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür.” - Necip Fazıl Kısakürek
'Gülümse :D Prenses 12 Mar 2014 #4,160 ---> alıntımanlar...I Birgül Birisini unutmak zorundaysanız, bunu sindire sindire yapın. Çünkü aklın zamansız öldürdükleri, yürekte amansız dirilir." - Paul Auster
---> alıntımanlar...I Birgül Birisini unutmak zorundaysanız, bunu sindire sindire yapın. Çünkü aklın zamansız öldürdükleri, yürekte amansız dirilir." - Paul Auster