Şipidik Şipidik Yüzen Kurbağa'nın Günlüğü #

---> Melih & Günlük arası ilişki #

Hergün deli deli pozlar verip duruyorum. İnsanlar gülüyor Ama zerre kadar yanlış anlamıyorum bu benim isteğim ve isteğim doğrultusunda hareket ediyorum hep

iyi yapıyorsun :Ü

Hayırlısıyla ramazanımızıda acmış bulunduk.

Umarım bu sefer şu aşk konusunda bahsettiğin düzeyde bişeyler yaşarsın kardeşim..

Sana gelince,
Biz seni bu deli pozlarında sevdik yavrucuğum. İçinden geldiğince davran zaten boşver..
Feyzacığımın hastasıyım. Onu benim için bol bol öpüyorsun abisi.

Hergün deli deli pozlar verip duruyorum. İnsanlar gülüyor Ama zerre kadar yanlış anlamıyorum bu benim isteğim ve isteğim doğrultusunda hareket ediyorum hep

iyi yapıyorsun :Ü

Teşekkür ederim :R

Hayırlısıyla ramazanımızıda acmış bulunduk.

Umarım bu sefer şu aşk konusunda bahsettiğin düzeyde bişeyler yaşarsın kardeşim..

Sana gelince,
Biz seni bu deli pozlarında sevdik yavrucuğum. İçinden geldiğince davran zaten boşver..
Feyzacığımın hastasıyım. Onu benim için bol bol öpüyorsun abisi.

EyvAllah kardeşim benim benim de düşüncem bu yönde güveniyorum diyebilirim :) Teeşekkür ederim :2:

Yazmadığımdan beri ~

Senin gibi haftalık ve aylık olarak 2 konu daha eklemek istiyorum bu bölüme... Haftalık ve aylık olarak değerlendireceğim seni.. Yarın başlıyorum hemde.. Çatla da patla..

Aşk ile herşey güzel. Yolunda.. Tek korkum Nazar ve yanılma.. Aşk'dan beklenti çok.. Beni düzeltip gitmesi değil.. Bana şekil vermesi.. Kendisine göre versin şekli. Bende o'na..

Dünyadaki en çirkin o olsun.. Ben ise onun gibi olayım. Kimse bakmasın ona. Kirli elleri değmesin saçının teline artık. Hayallerinin bir ürünü olmasın. Dedim ya en pis o olsun. Tek ben bakarım ona. Dış güzelliği zerre kadar umrumda olmasın. Bana aynı şu haliyle gelsin ben yine kabul ederim onu. Yeterki böyle olsun. Konuştuklarımız gerçek, yaptıklarımız ilelebet sürsün. Ve Eros ok atmaktan vazgeçsin. Zaten bulmuşlar birbirlerini desin..

Aşk yakında..

Hem de çok..

Sinemalarda...
Ağustos 2011
Kayseri

Ali ile sessizliği sevmem ben...

+ OO Emre hoşgeldiniz
- Merhaba Ali. Hoşbulduk

Asla sevmezdim Ali'yi. Bize ne zaman gelse çok yer'di. Annem her zaman

" Ali ne biçim yiyor baksana sen'de yer " derdi.

Nefret besledim onun miğdesi yüzünden. Anne tarafından akrabamızdı fakat sürekli bizdeydi. Babamın oğlu gibi.. Ama onun tek sorunu küçükken yediklerini içinde barındıramamasıydı. 3 yaşındaki çocuğun altına yapması gibiydi bir kokusu vardı. Bu bir Gaz olamazdı çünkü burnumun direği yıkılırdı. Benimle takılmayı severdi çünkü ona göre ben komiktim. Her insanı güldürebilirdim. Ama Onu güldürünce alttan alttan bıraktığı aklıma gelir çocuktan soğurdum. Allahtan bu yıl pek kalmadık. Yaşı 19 oldu ama hala bırakma özelliğini ' BIRAKAMADI ' . İçerde sessizlik olur bilirim ki bir tehlike... Kesin bırakacak diyorum ve oda'dan çıkıyorum. Nereye lafına ise sadece; " İçeri gidiyorum " oluyor oda arkamdan geliyor ama mutlaka gelirken Sinek İlacı sıkan Belediye arabası gibi...

Of ulan diyorum kopamıyacakmıyım senden. Git diyemem. Zorunluluktan öte insanları kabul etme gerçeği var çünkü. Ama bu yaz bi kere bıraktı çok sert konuştum.

" Öf ! Kak .. git Ali! " o ise gülüyordu. Birisi bana bunu dese yerin dibine girerdim. Ama Adam'da tık yok. Dedim Doğalgaz vanalarına ya hakim ol ya da ben bı çare düşüneyim. Bu sefer alındı gibi. Açık sözlüyümdür aslında ama akraba ne yaparsın..

Hasta da değil ama ne yaparsın....

İşte o yüzden Ali ile sessizliği sevmem ben... İşin ucunda bi b*kluk çıkar... Hemde çok derinden...

Yaz'ın bunu dostlar..

Kimisi senin ağzına ederken, kimisi sadece burnunun direğini yıkmakla kalıyor.... Hayat bu... Çekeceksin. İster içine ister dışına..

Son düzenleme:
10 Ağustos

Şerro günlük. Hayta günlük. Bilirim beni sevmezsin. Sana mutlu haberlerim var. Bir hikayeyi daha bitirdim. Çeşitli sebeplerden ötürü değil. Bu sefer masumum hemde. Bu tarafı seni üzebilir ama seni mutlu edecek tarafı ben'de üzüldüm. Bir insanın kendine güveninin bu kadar az olduğunu görmek SARSTI beni. SAVRULDUM. Fakat bilirsin kolay kolay yıkılmam ben. Daha çok Cümlelerime acıdım. Belki de umuduma. Dedim son bi kez deneyelim belki olur diye .. Belkiler ölmüştü demiştim bir yazım'da ama gördüm ki öldürememişim. Asıl üzen bu oldu. Neyse Keyfim kaçmış olsa da bu beni yıldıramaz. Kişiliğim, karakterim, planlarım.. Hepsi benden bişeyler bekliyor ve beklenenin en iyisini vermek için uğraşıyorum. Kendimi biraz daha Sanal Aleme adarsam bütün problemler kalkacak gibi.

Kına yakabilirsin yani.
Yine haklı çıktın...

10 Ağustos gecesi.

12 Ağustos #

Sevgili Günnük.

Sıradan birgün. İnsanlar yine bişeylere koşuşturuyor. Sinerjik enerjiler saçan insanlar ise Arabaları ile deli gibi gaz'a " KÖKLÜYOR " . İşe yetişmesi lazım belli. Diğer yandan durakta bekleyen insanlar. Otobüs dolu olduğu için sığmayıp inen insanlar.. Şöförün arkasından söven insanlar.. Bugün balkondan baya bişeyler gördüm. Karşı bina da ise bir hatun :H Allahım o nasıl bişeydir ya dedim kendi kendime. Turist olduğu kayseri gibi biryer de şortla balkona çıkmasından belliydi ve benim radarlarıma takılmamıştı hihihi

Onu tavlamak ve olduğum yeri belli etmek yerine oturdum Gazetelerimi açtım okuyorum. Cins cins haberler o bunu yedi bu bunu bitirdi Magazin haberleri. Siyaset zaten soğuk. Sporda ise ard arda Şike şike yazılmış başlıklar. Of bugün ne yapmalıyım diye düşünürken telefonuma bir mesaj. Vahiy olmalı diye düşünürken baktım Berna .

" Canım bugün akşam Ankara'ya gidiyorum görüşelim " gibisinden bir cümle. Tabi baya bi zaman oldu Kayserideki arkadaşlarım ile görüşmeyeli. Pekala dedim. Onun yanına giderim. O yine bana neler yaşadığını anlatacak ben ise dinleyip dinleyip " Hmm.. Herşeyin hayırlısı diyecem "

Bugün yeni bir kitap daha almalıyım. 2-3 Gün önce aldığım Mümin Sekman'ın " Ya bir yol bul, Ya bir yol aç, ya da YOLDAN ÇEKİL " isimli kitabı bitti.

Neyse ben forumdayım. Sen oku dur.

Ha Aşk mı ?

Aşk Sadece Sinemalarda ....

Sende mi Brütüs ?

Akşam bizimkilerle iftarı dışarda açalım dedik. Aldık yiyeceklerimizi yedik. Babam dedi hadi şu Lunapark'a gidelim. Ben dedim yok baba siz gidin. Onlar gitti ben bekledim Müzik dinliyorum diğer yandan da Laptop'da kodlama yapıyorum. Piknikte bile götürürüm yanımda bilirsin. Bu ara biraz işim var aciliyetten. Neyse oturuyorum hafiften de bir Müzik açmışım. Yan tarafta Lunapark kopuyor ! Uçuyor gençler adeta.. Kamikazeler, Gondollar, Çarpışan arabalar, Tırambolinlere binen kızlar. ZIPLA ZIPLA ZIPLA ! Hayat bu işte dedim içimden. Bi onlara baktım bi kendime. Ben erken yaşlanmışım be günlük. Cebimde Param var ama bende hayat yok. 3 kuruş ile mutlu olabiliyor bazıları ben ise istemiyorum. Hayata küsmüşüm gibi. Noluyor bana dedim bi ara ve kodlamaya devam. Efkarda bastı ki boru gibi akıyor Php kodları....

Neyse babamlar geldi. Sonra kapattım pcyi. Dedim bende gidecem. Çantaya koydum bilgisayarı sonra arabadan cüzdanımı aldım. Dedim Zıplama sırası bende. Tam Lunaparktan içeri giriyordum. Berna'yı gördüm. Yanında Emel ve Kız kardeşi ve 2 de oğlan vardı gülerek dışarı çıkıyorlardı. Bebelerden birisi Çetin. Benim ondan uzak dur dediğim çocuk. Kol kolalar. Vay adını feriha koydum dedim içimden iştah miştah kalmadı. Kızı zerre kıskanmadım ama dediklerimin çıkması.. Beni gördü ve kolundan çıktı sanki hesap soracam. Merhaba dedi bende gülümseyip merhaba dedim. Çocuğa bozuntuya vermek istemedim. Artist gibi giyinmişim, Saçlarım yapılı, Güzel de kokuyorum. Havamdayım anlıyacağın. Gayet medeni bir şekilde gülümseyip Merhaba Çetin dedim elimi uzattım. O odun ise elini vermedi. Bozuntuya vermedim ve Sadece " Yakışmışsınız " dedim hafifte bir gülümseme. Nasılsın dedi iyiyim gördüğüm gibi sizi gördüm daha iyi oldum dedim harbiden de öyle. Dediğim çıktı . Keşke çıkmasaydı. İnsanoğlunu bu halde görünce iyice iğreniyorum. Neyse Keyfim kaçtı içeri bile girmedim. Açtım bilgisayarı ne oldu dedi bizim Peder yok bişey içeri çok kalabalıktı dedim. Nasıl gençsin dedi gir eğlen hatun bul kendine dedi. İçimden bi çektir git baba dedim oldum. Her zaman bende iş olmadığını söyler. Bugün de teyit etti gerçi...

Neyse şimdi Almışım Le'Colamı almışım doldur doldur iç...

185418_1948876400840_1210487916_31604822_1763720_n.jpg

Coca cola alacak paramız var ama 6lı paketi uygun reis. Zaten bi ben içerim kolayı evde..

Neyse ben kaçtım biraz bişeyler karalıyacam...

13 Ağustosun 14'üne kavuşma çabası..
2011
Kayseri

---> Günlük, Haftalık, Aylık, Yıllık ~ #

Şu elini uzattıgında vermeyenlere uyuz oluyorum.
bana öyle birşey olmadı ama olanları gördüm.
ne ki bu simdi ?
emreee sende güzel güzel giyinmissin
bırak takmıyor gibi yaptın ya hani o kıskansın ;)

Şu elini uzattıgında vermeyenlere uyuz oluyorum.
bana öyle birşey olmadı ama olanları gördüm.
ne ki bu simdi ?
emreee sende güzel güzel giyinmissin
bırak takmıyor gibi yaptın ya hani o kıskansın ;)

Bebeyim Berna beni zerre kadar etkilemez ben dediklerimin çıkmasına üzülüyorum bi Dünya hatun var çevremde hepsine aynı uyarıları yapıyorum iplemiyorlar sonra çıkınca üzülüyorum :Ç bakma smiley koyduğuma oturduğum koltuktan sayıyorum :Ç

Hani şu kağıt parçalarına yazılıp millet tarafından hep merak edilen kitap şeklindeki şeyler mi ?

Hani şu kağıt parçalarına yazılıp millet tarafından hep merak edilen kitap şeklindeki şeyler mi ?

millet tarafından merak edilmekten çok mutlaka bi şekilde okunan,okumak adına planlar kurulan xD ama yazılması iç rahatlatıcı, kağıtlardan oluşan ve her zaman değerli olan defter evet hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri