Şipidik Şipidik Yüzen Kurbağa'nın Günlüğü #

---> Günlük, Haftalık, Aylık, Yıllık ~ #

millet tarafından merak edilmekten çok mutlaka bi şekilde okunan,okumak adına planlar kurulan xD ama yazılması iç rahatlatıcı, kağıtlardan oluşan ve her zaman değerli olan defter evet hahaha

He yok bi ara tutuyordum ama sonra baktım babam kağıt lazım olduğunda bu boşmuş 1 sayfasını alıyorum dedi o gün bugündür koptum gittim xD

He yok bi ara tutuyordum ama sonra baktım babam kağıt lazım olduğunda bu boşmuş 1 sayfasını alıyorum dedi o gün bugündür koptum gittim xD

şaka di mi bu hahaha ortada mı duruyodu,senin hatan o zaman hiç babaya suç atma :pp tutmaya devam et bence ama mutlaka kilitli olsun senin defter,bu boş sayfa aaa bu da boş sayfa al bak bu da boş sayfa ,al sana al sana boş sayfa işte arıyodun ya dedirtmeden kenara koy hahaha

hé ne bilemm yanééé
yoksa annadn sennnnnn
:mafia:

şaka di mi bu hahaha ortada mı duruyodu,senin hatan o zaman hiç babaya suç atma :pp tutmaya devam et bence ama mutlaka kilitli olsun senin defter,bu boş sayfa aaa bu da boş sayfa al bak bu da boş sayfa ,al sana al sana boş sayfa işte arıyodun ya dedirtmeden kenara koy hahaha

I ıhh xD Dijital ortamlarda tutuyorum günlüğümü xD

Ben yanlış yazınca silgi arayacam bulamayacam karalayacam olmayacak yırtacam oo bi dünya iş Ece kıyma bana xD

şimdi bi şaka yapasım geldi ama neyse kırılabilirler bu şakadan vazgeçtim hahaha günlüğüne şiir yazmıcaksın oluum günlük yaptığın şeyleri ya da genel olarakta bu yazılır -duygularını- özellikle de öfkeli anını yazacaksın :Dbunları da yanlış yazmazsın herhalde xD sonra okurkende yorum yapacaksın hatta bazen okumaya utanıyosun ben yapıştırdım o sayfaları :pp

kısaca demek istediğim kağıtla paylaş düşüncelerini yitip gitmesinler teknolojinin içinde :)

Cahilleşiyorsun iyice facebook kapandı, Tel yok .
Taş devrine mi gitmek istiyosun derdin nedir anlamadım ki xD
Zaten kırcam diyordum sadece biraz erken oldu
smiley9.gif

şimdi bi şaka yapasım geldi ama neyse kırılabilirler bu şakadan vazgeçtim hahaha günlüğüne şiir yazmıcaksın oluum günlük yaptığın şeyleri ya da genel olarakta bu yazılır -duygularını- özellikle de öfkeli anını yazacaksın :Dbunları da yanlış yazmazsın herhalde xD sonra okurkende yorum yapacaksın hatta bazen okumaya utanıyosun ben yapıştırdım o sayfaları :pp

kısaca demek istediğim kağıtla paylaş düşüncelerini yitip gitmesinler teknolojinin içinde :)

Valla 6-7 yıldır bu zıkkıma bağlıyım.

Yemeğimi bile buradan söylediğim vakitler oluyor hatta erindiğimden Ankarada :H

Ama denerim tabi neden olmasın :H

Hallettim bile :Ü

Güzelll

Muhabbet olmasın :Ç

Emre. Hiç şaşırmadım dediğinin çıkmasına. Kaderin bu olum xD

Sözler.. Kendini yiyip bitiren sözler..

Şuurum kapalı..

Odamda derin bir sessizlik hakim günlük.
Soğuk aynı zamanda.
Dışarda Cehennem gibi sıcak var iken bu neyin soğukluğuydu ?
Aşk'ı hatırladım bi ara.
Ne yapar ne eder?
Gerçi banane ... Gitmeyi o tercih etmedi mi ?
Dilediği hayatın içinde debelensin dursun. Ben ona Herşeyimi vermeye hazırken...

Neyse...

İftara çağırmışlar bugün. Ne diye çağırırlar bilmem. Sevmiyorum komşularımı. İnsanları..
Şimdi bir dünya soru sorarlar Okul nasıl ? İşler nasıl vesaire..
Sıktı artık bu sorular günlük.
Ben iyiyim kendi halime. Dokunmasın bana kimse.
Gelip kafamı alabora etmesinin bir gereği yok.
Mutlu olmak isteyen gelsin benimle. Üzecek ile işim yok..

Neyse günlük sıkmayım seni'de..

Sevgimle kal hep ...

Model - Makyaj

Kayseri
14 Ağustos

Gerçekten mutlu olabilmen dileğiylee :)
Cümleler gerçekten başarılı :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri