20 Temmuz Güncesi
Ben bir takımda her zaman yedek oynayan kaleciydim. Sürekli 1-0 yenik düşen bir takımın yedek kalecisi gibi yaşadım hep. Son dakikalarda oyuna girdim bir anlam ifade etmedim çoğuna göre. Bir korner kazandığımız'da ise ileri çıkmamı istediler bir gol atarım belki diye. Ve ardından düşünerek koşmaya başladım bu yolda. Biliyordum gol yesem bir önemi yoktu. Yemesemde öyle. Fakat bu atağı gol yapabilirsem herkes için bir önemim olacaktı. Ve orta açıldı koştum ve vurdum gol oldu. Artık bazı şeylerde fırsat geldiğine inanıyorum ve ona göre yaşıyorum.. Asil ve Gururlu. Yaptıklarımdan dolayı gururlu, bazı durumlarda bir Bozkurt gibi Asil.. Palyaçoluk yaptığım sıralarda ise yüzümü yıkadığımda benliğimi görebilen sayısı gittikçe az. Ama eminim ki insanlar birgün beni fark edecek. Beyaz Show'da kıytırık yeni sanatçılara " Ee Ejder yeni albüm ne zaman " diye değil " Syn. Emre Nasıl başardınız ? " diye konuşacak Beyaz... Yaptıklarım, icatlarım çoğalacak ve insanlar nasıl başardığımı düşünecek.. Ben kendime inanıyorum... Tıpkı 24 Şubat 1992'den bu yana güvendiğim gibi..
20 Temmuz Güncesi
Tebrik mesajımın ardından dökülen Cümleler