12 Temmuz 2011
Dün eski sevgilimi gördüm sabah öyle koşarken. Aynı mahalledeydik ve bayadır görüşemiyorduk. Beni görünce gülümsedi kafasını salladı. Aramızda ki diyalog ;
+ Merhaba Nasılsın ?
-iyiyim ya ne olsun Sedat'ı bekliyorum sen nasılsın ?
+Sedat ? Bizim binada ki mi ?
-Evet. 5 Aydır çıkıyoruz.
+Ooo hayırlı olsun sevindim. Sedat iyi çocuktur.
-Evet iyi, bahsediyordu geçen gün arkadaşlığınızı dedi
Evet dedim arkadaştık ama şaştım bi an nerden esti gibisinden düşünürken Sedat çıkageldi çok şaşırdı beni görünce dondu gibi oldu. Selam verdim ( Medeni insanım hani. ).
Ooo kardeşim nasılsın ? Yorulmuşsun ? dedi bana yüzsüzce.
Ulan dedim kendi kendime Madem korkuyorsun veya tepki veriyorsun neden böyle bir haltın içine giriyorsun. İnsanlar garip cidden. Fakat ! O kızın peşinde çok erkek vardı . Sedat ise umursamıyor gibi yapar sürekli benim ayarlamamı söylerdi. Sanırım hedefi direk kaynaktan sünmekti xD Ve başarmış adam bakıyorumda. O kıza karşı bir gram dahi hissim kalmamıştı velakin gördüm ki hayat'ın düzeni bu hale gelir olmuş. Bir kıza yanaşma kuralları olsa sanırım başta gelir bu düzen. " En yakın erkek arkadaşın üzerinden sünme, kardeş gibi gösterme ". İlahi adalete güvenirim fakat bu kadarına da sessiz kalmam biraz garip olabilir xD O yüzden dün bir Şiir yazmıştım Güzel kız'dın diye. İşte o kıza ithafen. Çok sevdiğiniz ya da hoşlandığınız insanların bu kadar düştüğünü görünce şaşabiliyorsunuz ama bunlar olacaktır. Olmuştur. Olmadıysa hazırlanın. Bu size ne kadar koyar bilinmez ama biraz da aldırmamanız gerekir. İnsanların dışı istediği kadar namuslu olsun içinde bir kahpelik yatıyorsa yapacak bişeyin yoktur. Ahanda bu sözümü not edin.
Bu kadar Günlük...
12 Temmuz