" Seyir Defterim ~ ozgur20 "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Özgür'ün Günlüğü :)

Hayat çok garip be dostum. Gerçekten çok garip.
Aslında garip olduğu kadar da basit. Hemde çok basit.
Fakat zorlaştıranlarda bizleriz. Sen, ben, siz, biz, onlar...
Var mı ki bir yolu yordamı ?

Kelimelerde tükenirse geriye ne kalır?

Herşeyin başı su...

Zorlama kendini be dost. Anlamak zorunda değilsin !

İyi geceler...

Nasılsın dostum? Ben iyi değilim bugünlerde. Üstümde bir ağırlık var gibi hissediyorum. Neden bilmiyorum ama içimde bir huzursuzluk var. Bugün başını baya ağrıtacağım dostum. Umarım sıkılmazsın...

1 hafta oldu Isparta'ya geleli. Umutluydum, heyecanlıydım, her şeyin daha güzel güzel olabileceğini düşlüyordum. Ama olmadı. Yine aynı tas aynı ortam. Sevmiyorum bu şehri. Nesini sevmiyorsun deme dostum sevmiyorum işte. Ne havası bana uygun ne insanı, ne de doğası... Bir şey var bu şehirde bana zıt giden. Olmuyor işte yapmıyorum, yaşayamıyorum bu şehirde.

Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Elimden gelen hiçbir şey yok. Anlaşamıyorum buradaki insanlarla. Kafa dengim olan pek fazla insan da yok. Sınıfım desen nasıl bir hayvanat bahçesi anlamış değilim. Sevemedim işte dost sevemedim. Olmadı. Olmuyor. Ve sanırım olmayacak!

Derslerim çok ağır. Ders programımda felaket! Nasıl geçecek bu sene, nasıl bitecek bu okul hiç bir fikrim yok. Ve üstümde ağır bir yük ve sorumluluk var. :( Yapmak zorundayım. Başarmalıyım! Mecburum...

Sen hiç zorunluluk altında yaşadın mı dostum? Biliyor musun o sorumluluğu...

Neyse. Allah yardımcım olsun. Aminn...

Denizli'den kötü haberler aldım bugün. Moralim sıfırın altında. İçim acıyo. Sebepsiz yere pişmanlık duyuyorum. Çok üzülüyorum...

Büşraaa...

Seni 2010 yazında tanıdım. Sinemada. Bir arkadaş vasıtasıyla. Evlerimiz yakın olduğu için görüşmeye devam ettik. Ve zamanla iki sıkı dost olduk. Yani en azından ben öyle düşünüyordum. 2012 yazına kadar çok güzel günler geçirdik. İyi bir arkadaş olmuştun bana. Ama Temmuz 2012 sonumuzu getirdi. Olmasını hiç istemediğim şeyler yaşadık. Biliyorum çok zor kalbe söz geçirmek. Hatta ne zoru be imkansız. Anlıyorum seni ama olmayınca da yapacak bir şey yok. O fotoğraflar sonumuzu hazırlamıştı. Yapamazdım. Daha fazla devam edemezdim seninle arkadaş olmaya. Ve nihayetinde görüşmeyi kestim. O günden sonra da bir daha senden haber almadım.

Ta ki bugüne dek...

Allah rahmet eylesin eski dostum :76:

Telefon çalınca zaten içime bi tuhaflık çökmüştü. Emre...

-Efendim Emre?
-Kardeşim rahatsız ediyorum kusura bakma.
-Yok ne rahatsızlığı. Bu saatte hayırdır?
-Kardeşim. Imm. Büşra.
-Büşra?
-Mahalledeki...
-Haa. Biliyorsun ben tanımıyorum artık öyle birini.
-Kardeşim dün trafik kazası geçirmişler. Bugün cenazesi var.
-Ne???
-Evet kardeşim. Dün sabah saatlerinde gerçekleşmiş.
.
.
.

Duyduklarıma inanamadım. Ne diyeceğimi, ne yapacağımı bilemedim. Aman Allahım...

Dün sabah Aydın'a gitmek için çıkmışlar ailecek evden. Fakat daha Denizli'den çıkmadan yakalamış ecel onları. 4 Kişilik bir aile... Allahım sen sabır ver... :79:

Offffffffff :(

Ve çoçukluk arkadaşım Mehmet. Deli Mehmet derdik hep ona. Çok güzel bir insandı. Kanser denen mikrop ona da uğramış :( Off daha fazla yazamayacağım sanırım.

Neyse dost aslında daha uzun planlamıştım ama olmadı anca bu kadarına izin verdi kalbim...

Hoşçakal :hi:

Günün Şarkısı;

Günün Repliği;

"Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir?"

07.10.2013 - Pazartesi

Nasılsın dostum?

Ben biraz daha kötüyüm sanırım bugün. Her şey tersine gidiyor. Doğru. Ne zaman düz gitti ki demi. Ama elimden bir şey gelmiyor bazen ve bazenler çoğalıyor bazen...

Kimsenin kimseye tahammülü yokken, sen katlanıyorsun bu zırvalıklarıma dostum. İyi ki varsın. Aslında çokta bir şey yazmak istemiyorum senin için. Çünkü şimdiye kadar kime değer verdiysem, kime güzel şeyler hissedip söylediysem, kime iyi ki varsın dediysem arkasına bile bakmadan çekip gitti. Sen de gidersen karanlığın içinde kaybolurum. Anlıyorsun beni biliyorum. Söyleyemediklerimden tut da söylemeye cesaret edemediklerime kadar her şeyi anlıyorsun. Şu kocaman dünyada beni en iyi sen tanıyorsun.

Hani bir söz var ya; "Ne garip... Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğiniz de, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz..." diye. Hahhh işte tamda öyle. İnsanların kimyası bozuk bence. Herkes çok sevilmek ister, değer görmek ister. Ama birini çok sevdiğiniz de yada çok değer verdiğiniz de gidiyor. Bilmiyorum belki o sevgi ve değerin altında eziliyor. Belki de ağır geliyor. Ya da sıkılıyor. Bilmiyorum be dostum. Tek bildiğim hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığı.

Hayat garip be dostum. Gerçekten çok garip. Bilmiyorum belki de sadece bana garip. Ama garip.

İstediğim hiçbir şey olmuyor. Tam böyle olacakmış gibi oluyor, sonra pat yok oluyor. Oluyor işte. Hayırlısı diyorum bazen ve bazenler çoğalıyor bazen...

Pek kimsem yok şu hayatta. Olmasını istediklerim de çok uzakta. Şaka gibi geliyor bana. Yüzlerce insanla iletişim kuruyorsun, onlarca çeşit insan tanıyorsun lakin hiçbiri ile uyuşmuyor kafan. Sonra birini tanıyorsun. Seni anlıyor, tamamlıyor. Yüzlerce, hatta binlerce insanın içinden sıyrılıp çıkıyor karşına. Fakat senden çok uzaklarda... Hayat hepimize oynuyor sanırım bu oyunu. Hani eğer sadece banaysa gidip asayım kendimi ben.

Havalar soğuk şu sıralar. Üşüyorum hemde hiç üşümediğim kadar. Tepeden tırnağa her yerim. Kalbim, ruhum, bedenim...

Duygularımın hırçın denizinde surf yapacağım bu gece. Var mısın biraz uzaklaşalım şu hayattan...

Hadi o zaman diyesim geliyor bazen ve bazenler çoğalıyor bazen...

Günün Şarkısı;

Günün Repliği;

Kaybedenler Kulübü

Günün Sözü;

"Hiçbir soğuk yokluğun kadar üşütmedi."

Kahraman Tazeoğlu

ozgur20 ©

bazenler çoğalıyor bazen...
tam forumdan çıkmadan iyi yakaladım yazdıklarını :) önceki bir iki yazdığını da okumuştum
belki senden yaşım küçüktür, belki senden daha az şey yaşamışımdır, sen benden hayat yönünde daha tecrübelisindir bilemem. Ama şuan bildiğim bir şey var bunları yaşayan yalnız sen değilsin :)
bir de şu söz var ya hani "zaman her şeyin ilacı" diye. iste o da tam böyle. 3 senedede olsa 7 senedede olsa tam geçmesede unutuluyor bazı şeyler.

yazım tarzını çok beğendim :)
iyi geceler :)

bazenler çoğalıyor bazen...
tam forumdan çıkmadan iyi yakaladım yazdıklarını :) önceki bir iki yazdığını da okumuştum
belki senden yaşım küçüktür, belki senden daha az şey yaşamışımdır, sen benden hayat yönünde daha tecrübelisindir bilemem. Ama şuan bildiğim bir şey var bunları yaşayan yalnız sen değilsin :)
bir de şu söz var ya hani "zaman her şeyin ilacı" diye. iste o da tam böyle. 3 senedede olsa 7 senedede olsa tam geçmesede unutuluyor bazı şeyler.

yazım tarzını çok beğendim :)
iyi geceler :)

Bana sorarsan zaman hiç bir şeye ilaç olmaz. Zaman tek başına pek bişey yaramaz diyeyim yada :) Okuduğun ve cevap yazdığın için teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim yalnız olmadığımı bilmek güzel :)
İyi günler :)

08.10.2013 - Salı

Nasılsın dostum?

Ben iyi gibiyim sanki. Böyle bir ağırlık var üstümde ama iyiyim. İnsanlar çokca canımı sıksa da iyiyim. Okul da bir sürü dert olmasına rağmen iyiyim. Bir anda üstüme binen onca borca rağmen iyiyim. Alt üst olup, ters düz giden hayatıma rağmen iyiyim...

Yumuşak yüzlü olmamın cezasını çekiyorum şu sıralar. Ama olsun. "Ya sabır" diyerekten devam ediyorum hayatıma. Aldırmadan yürüyorum yolumda. Her zaman ki gibi...

Kimseye sesimi çıkarıp da ters bir şey söylemedim şimdiye kadar. Çoğu zaman sineye çektim. Hiç kimse ile kötü olmak istemedim. Kimsenin kalbini kırmadım. Ama bu böyle devam etmez be dostum. Çin malı gibiyiz kullanılıyoruz, iş görmez hale gelincede bir köşeye atlıyoruz! Nasıl iştir bu be...

İnsanlar alışmış dostum. Gerçekten alışmışlar. Kullanıyorlar sonra bir köşeye bırakıyorlar. Ya sabır...

Neyse bugün çok yorgunum. Tempolu bir hayatım oldu bir anda. Hayırdır inşallah...

İyi geceler...

Günün Şarkısı;

Günün Repliği;

Arkadaşınız başarısız oluyor, üzülüyorsunuz. Arkadaşınız başarılı oluyor. Daha çok üzülüyorsunuz.

3 Aptal

Günün Sözü;

"Ben dünyayı değil, seni seviyorum. Şuradan iki simit alsak yeter." dedi kız. Bir umuda yaslandığını anladı delikanlı. İşte bunlar hep şiir.

İsmail Kılıçarslan

ozgur20 ©

11.10.2013 - Cuma

Nasılsın dostum?

Denizli'ye kısa süreliğine de olsa geri döneceğim için iyiyim. Memleketimi özledim. Egemin havasını özledim. Denizli'mi, ailemi, arkadaşlarımı özledim. Kısaca ait olduğum yeri özledim...

Denizli'de kendimi bir başka hissediyorum. Daha huzurlu ve daha mutlu... Bazen sıkıcı gelebiliyor ama zaten insan sahip olduğu, alıştığı her şeyden zamanla sıkılmıyor mu?

Her neyse bu akşam gidiyorum. Büyük ihtimalle gece yarısı Denizli'de olurum. Günlerdir burada tir tir titriyorum. Hasta oldum. Bu sene buralar çok daha soğuk olacak ! Ah bir de kaloriferlerimiz yansa...

Bayramdan sonraki pazartesi geri döneceğim. Döndüğümde bazı şeyleri değiştirmek istiyorum. Öncelikle şu okul işini. İnsanların sorumsuzluğundan, vurdum duymazlığından bıktım! Tabi sen bilmiyorsun. Dur anlatayım dostum;

Dün, yani sana yazamadığım gün konu anlatık. 3 kişiydik. Konu okulun ilk haftası dağıtılmış ama ben o derse gidemediğim için bu hafta başında öğrendim. Konuyu alna arkadaşlardan biri hemşerimdi. Aradı konuştuk. 2 konu verilmiş. Biri "Kuvöz" diğeri "Elektro Terapi"... Hemşerim dediğim o insanlıktan nasibini almamış mahlukat dedi ki; "Ben perşembe günü sabah Denizli'ye gideceğim. Konuların slaytını ben hazırlayacağım siz anlatacaksınız. Sen iyi anlatıyorsun o yüzden kuvözü sana verdik. Ben hocayla konuşup anlaştım." Hayatım boyunca hiç bir sorumluluktan kaçmadım, kaçmam da. Olur dedim. Anlatırım sorun değil. Neyse bu slaytı hazırlayıp salı günü bana teslim etti. Bende kopyalayıp diğer arkadaşa verdim. Ve sana yazamadığım o iki gün kuvözü tabiri caizse eşek gibi çalıştım. Nihayet perşembe günü gelmiş derse girmiştik. İlk ders Fizik Tedavi Cihazlarıydı. Arkadaş elektro terapi cihazını anlattı. Slayt çok kısa olduğu için hemen bitti. Hoca ise hiç beğenmedi. Haklıydı ve ilk tepkisi şu oldu; "Koskoca elektro terapi konusundan bu kadar bilgi bulabildiniz?" Ben rahattım. Çünkü bana kuvöz verilmişti. Yani ben öyle algılamıştım. Aslında konular ortakmış ve hep birlikte hazırlayıp anlatmamız gerekiyormuş. Böyle olunca bende bir sürü azar işittim. Hayliyle sinirlerim tavan yaptı. Hoca hemşerimi arayıp bir dünya laf söyledi. Ve beni sinir krizine sokan o cümle ile dersi noktaladı; "Eksi verme yetkim yok ama keşke olsaydı. Bu sunumu kabul etmiyorum. Bayram dönüşünde bir daha anlatacaksınız..." Haklıydı, söylediği her kelimesiyle kesinlikle haklıydı. Elektro terapi berbattı. Neyse kısa bir moladan sonra Yaşam Destek Cihazları dersine girdik. Ve ben konumu, kuvözü anlattım. Hoca beğendi. Henüz not vermedi çünkü koskoca bir rezalet vardı ortada. Bayramdan sonra nasıl birleşip bu sunuyu hazırlayıp anlatacağız bilmiyorum. Hepsi sorumsuz, umursamaz... Off Allah'ım sen sabır ver !

Öyle işte dostum. İnsanlardan nefret eder oldum. Bu okul nasıl bitecek hiç bilmiyorum. Keyifsizim şu günlerde. Umarım Denizli beni huzuruma kavuşturur.

Bugün duygularıma yer yok.

Neyse dostum. Bayrama gidiyorum. Ayın yirmi birine kadar yokum. Kendine çok iyi bak. Geldiğimde önemli bir şey olmuş olursa yazarım. İyi bayramlar. Hadi eyvallah !

Günün Şarkısı;

Günün Repliği;

"Bir delikanlının hatırladığı şeyler çok gariptir. Çünkü ben doğduğumu hatırlamıyorum, İlk noelimde ne aldığımı da hatırlamıyorum,sonra ilk kez ne zaman pikniğe çıktığımıda bilmiyorum. Ama,dünyadaki en tatlı sesi duyduğum anı çok iyi hem de çok iyi hatırlıyorum."

Forrest Gump

tgx5g.jpg

Leyla İle Mecnun

Günün Sözü;

"Konuşacak kimse olmadığı için değil,
Konuşacak bir şey kalmadığı için susuyor insan!"

Halis Karabenli

BAŞAK: çizgisinden asla şaşmaz. Nerede nasıl davranması gerektiğini profesyonelce uygular ve pozitif insanlar arasında en birincidir.

ozgur20 ©

---> " Seyir Defterim ~ ozgur20 "

Bazı şeyler için çok erken;
Bazı şeyleri içinse çok geç...

Hayat devam ediyor,
Şuhun şad olsun BüşrA :(

Hayat devam ediyor,

Hayat devam ediyor,

Orjinali böyle. İki farklı konu. Yanlış anlaşılmasın...​

Elveda dostum.

Bundan sonra tek bir kelimem daha yok sana :(

Beni bağışla...

:sorry1: :19:

Ne oldu yine sana? Sen de mi terk edip gitme derdindesin. Yaz dök içini hislerini kaybetme canım. Günlük algısı farklı bir olay. Seni kimse anlamıyorsa yaz günlüğe dök içini ama elveda falan ne o öyle cümleler. Ben seni karamsar görmek istemiyorum. Sana ne bundan dersen neyse de xD ben yine de dinle beni:)

Ne oldu yine sana? Sen de mi terk edip gitme derdindesin. Yaz dök içini hislerini kaybetme canım. Günlük algısı farklı bir olay. Seni kimse anlamıyorsa yaz günlüğe dök içini ama elveda falan ne o öyle cümleler. Ben seni karamsar görmek istemiyorum. Sana ne bundan dersen neyse de xD ben yine de dinle beni:)

Boşver Selin. Böyle olması gerekiyo. Benim hislerim gizli kaldığı sürece değerli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri