[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] : halı bolluk berekettir ve annenin bereketine işaret eder. diğeride kuvetlenmeye çalıştığına işarettir. zaman alıcak.
Gunaydın sekerım ıkı farklı ruya sorcaktım
ruyamda teyzem bızde hamur acıyordu..
Dıger ruya dayı kızım bıze gelmıs yenı ve temız kıyafetler vardı ustunde ayrıca cok neselıydı.
Canım bunların cevaplamanı beklıorum... Tesekkur ederım sımdıden
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] yorumladım ya
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] gelicek bir rahatlıktır bu şekerim. elbiseler rengine göre değişiyor yorumu elbise renkerinide söyle yorumlayım.
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] kırmızı mutluluktur bekar sa arkadasın. sanırım sıkıntısı var arkadaşının dile belki fazla getirememiştir acıksa örtünmek istiyor kapalı bir bayansa bir sıkıntının başlayacağı ama hayırsıyla geçiceğine işarettir arkadaşın sanırım biraz farklı düşünen birisi sevinci ve ağlayışı bile farklı rüyada bozuk çıkmış
çok farklı rüya iki sevinç bir huzursuzluk ve örtünme istemesi.
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] yok öümle ilgili değil sıkıntı belki ölüm derim ama belki.
[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] rahatlamak anlamına gelir yükselmektir ve sonrasıda bu yükselişin bir düşüşü olacak demektir adımlarınızı sağlam atın.
[MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] benimi gördün buradan bir kaç kişi daha görmüştü beni rüyasında kötü değildir anlatsana nasıldım merak ettim kendimi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.