Rüya Yorumları

---> Rüya Yorumları

anladım...ilginc bir rüyaydı evet...tek beni düşündüren kısmı sözde rüyamda duydugum ses ve bana söylenenlerdi..ama onları hatırlamıyorum...o sırada devreye siz girdiniiz aradınız beni...ben böyle rüya içinde rüya görürüm çogu zaman...ve kendi kendimi kabuslardan uyandırırım...rüyamda rüya gördügümün farkında olurum ,garip bir durum

Teşekkürler yorumunuz için...

---> Rüya Yorumları

'hayaL rüya içinde rüya görmenin bazı işaretleri vardır aslında bunlar biden çok şeyi düşündüğüz ve kafa yorduğunuz anlamı taşır genel olarak sizde neden olduğunu yine en iyi siz bilirsiniz.
vardır hayır ben tşk ederim.

---> Rüya Yorumları

InnoCence : Bu Bildiklerinizden vazgeçtiğiniz anlamı taşıyor. Başarmak üzere olupta başarmya saniyeler kala bırakmak gibi.
içinizde olan korkuları ve sıkıntıları aşarsanız ferahlayacaksınız. yoksa sıkıntıya devam.

bildiklerimden vazgeçmek ? Ya Şu sıra herşey üst üste geldi stres yapmamak mümkün değil :s belki bu haftayı atlatırsam bir nebze de olsa rahatlarım..

Teşekkürler Yorum İçin

---> Rüya Yorumları

bazen ruyamda korktugum zaman, cin, seytan vs. ugrastigim zamanlar (bunlar SIK olmuyor) ama oldugu zamanlar ayetel kursi yi okuyorum, kelime-i sahadet getiyorum besmele cekiyorum ama SIKINTIDAN kurtulamiyorum, ruyamda etkisi olmuyor bunun nedeni ne olabilir?

---> Rüya Yorumları

yesil83 rüya içi sıkıntılar psikolojik,korkudan oluyor. inanarak okursanız her şeyin düzeldiğini göre bilirsiniz. korkularınız her neyse üzerine gidin. kaya gibi sağlam olursunuz inşallah.

InnoCence : düşünerek haraket etmelisinki başarıya ulaşasın bu günün işini yarına bırakma.
ben tşk ederim

---> Rüya Yorumları

yesil83 rüya içi sıkıntılar psikolojik,korkudan oluyor. inanarak okursanız her şeyin düzeldiğini göre bilirsiniz. korkularınız her neyse üzerine gidin. kaya gibi sağlam olursunuz inşallah.

InnoCence : düşünerek haraket etmelisinki başarıya ulaşasın bu günün işini yarına bırakma.
ben tşk ederim

Ben birtek kopeklerden korkuyorum. Bugun ablamlara giderken bir kac kopek girdim diye yolumu degistirdim.
Ruyamda okudugumda korkumun gitmedigini gordugumde, ruyamda ve uyandiktan sonrada Kendimi cok yargiliyorum. Zaten kalbimin temiz olmadigini biliyorum ama inanarak dus etmemis olabilecegimden korkuyorum, inanilmadan edilen dua etkisiz olur, o yuzdenmi ruyamdada etkisiz oluyor acaba diye dusunuyorum ve cok uzuluyorum.

---> Rüya Yorumları

yesil83 allah bazı kullarının dua etmesini çok ister ve bekletir çünki o anki dua edişi kulun allahın hoşuna gider belkide bu yüzdendir. kötü düşünme vardır hayırı allah kullarının hepsini sever senide çok seviyodur allah dularını kabul etsin zamanla yeniceksin inşallah.

---> Rüya Yorumları

ben ruyamda erkek arkadasimi gordugum zaman, hep kabus gibi ruya goruyorum :)
korku cennetten cikma derlar ya onun gibi birsey olsa gerek.

bu tarz ruyadan bir kac kere gordum...

birgun yine ruyamda soyle gordum:

ben izmirdeki evimizdeymissim. Annem, babam, ablamda varmis. Cuma gunuymus, babam evde yokmus, bakiyorum erkek arkadasim bizim evde oluyor, ona neden geldin simdi babam ve abim gelir diyorum basimi derdemi sokacasin diyorum. O beni dinlemiyor gitmiyor, cuma icin hazirlik yapiyormus, banyo yapiyormus goya cumayi bizde kilacakmis. bende gitmesi icin baski yapiyorum tabi yakalanmayayim diye. sonra annem goruyor diyor niye getirdin bunu, diyorum ben getirmedim (cagirmadim) kendi gelmis. neyse o anda babam geliyor (biranda evde oluyor) diyorum babam geldi, babam onu dovmeye calisiyor ama annem araya giriyor o gidiyor, sanki benide dovmeye yeltenecekken gidiyor babam, ardindan abim geliyor (neyseki abime yakalanmadik) :)
ruyamda birde o gitmeden diyorumki, gecen haftada geldin ozaman yakalanmadin ama simdi yakalanirsin tarzi seyler diyorum. (gecen haftada goya cuma gunu bize gelmis cuma namazi icin ama bizdemi kilmis camiyemi hazirlanmis bilmiyorum) bu gecen cuma gunu bize geldinle kastim, bir onceki ruyamda gordugumu diyorum galiba. cunki bir sefer daha ruyamda cuma gunu bize geldigini gormustum, onu ruyamda diyorum galiba gecen hafta cuma gunude bize geldin diye.

boyle karisik birseydi, oylece ruya bitti...
bilinc alti bir ruya olabilirmi bilemiyorum... bu tarz seyler goruyorum bazende...

ablam bunu soyle yorumladi, ben izmire gidince o da izmire beni gormeye gelecek, ablamda diyorki, izmire gelemicek bir engel cikacak ( bana pek inandirici gelmedi ablamin yorumlamasi ) birde senden yorum almak istiyrum

simdiden tsk.

---> Rüya Yorumları

tabirini merak ediyorum... balbocegi yuzunden kaciyor konular hihihi

hatirlatma yapayim dedim...

---> Rüya Yorumları

yesil hayır olsun aklıma şey geldi pek emin olmamakla birlikte günah bir günah işlenecek onun için kendinize dikkat edin bu günahtan kastım yalanda ola bilir ama ortaya çıkıcaktır gizli kalmaz. yani karşı taraftan bir yalan hile sezdim ben.
izleyin bakalım erkek arkadaşınızı sonucu merak ediyorum şimdi :)

---> Rüya Yorumları

ufff yaa...

zaten karma karisik kafam iyice karisti :)
bu sene belli olacak halimiz, izinden geri geldigimde yazarim artik :)
izlemeyi hic birakmadimki bugune kadar... hic kimseye 100 de 100 guvenmem o yuzden surekli takipteyim ama... gucumun yettigi yere kadar tabiki (anlayabildigim kadar)...

sadece hayirli olmasini diliyorum. hayirlisi ne ise o olsun...

---> Rüya Yorumları

yesil amin ecmain bak sana bir anımı anlatayım kısa yazıcam ben hayatımda birkez çok sevdim öyle sevdimki her namazımda alllahtan onu dilerdim durmadan bıkmadan yaşımda çok gençti ozamanlar. sonra ben ne kadar ettıysemde olmadı gerek rüyalar gerek hayat bana onun yanlış olduğunu gösterdi ve bitti seneler sonra anladımki duygusal bakmamak lazımmış gözümün önünde neler yapılmış aşka bakmamak lazım akıl ile bakmak lazımış kızma sakın sadece iyi olmanı çok isterim.

---> Rüya Yorumları

biliyorum...
benim o yasim coktan gecti, tamam onu seviyorum ama sadece ve sadece hayirlisinin olmasini istiyorum.
herzaman, ''ALLAH'im hayirli isek birbirimzie sen isimizi kolaylastir, degil isek hic birbirimizele karsilastirmadan bitsin birsey bahane olsun'' diye dua ediyorum...

isimiz olurda hayirsiz olursak birbirimize diyede korkuyorum acikcasi...
hayirlisi ne ise o olsun istiyorum.

---> Rüya Yorumları

Merhaba Cin , Yine Ben :D

Rüyamda ;

Okuldayım Öğretmenler Odasında , Okuldan Sağlık Nedeniyle Ayrılan Beden Öğretmeni Bana Yeşil Zeytin İkram Ediyordu Bende Ona Siyah Zeytin İkram Ettim..
Onun Rehberliğini Yaptığı Sınıf Okulun En haşere Sınıflarından , o sınıfın rehberliğini bana vermelerinden korkuyorum rüyamda

Yorum İçin Şimdiden Teşekkürler

---> Rüya Yorumları

InnoCence merhaba hoş geldin hayır olsun :)
biryerde çalışıyosanız mevkinizde yükselme görülüyor.akıl alıp derecede yapa bilirsiniz yani herne işiniz varsa bir derece yükseliceksiniz.

yesil83 hayırlısı olsun :)

---> Rüya Yorumları

hımm teşekkürler yorum için.
Bir Rüya daha :R

Rüyamda ; 3Harflilerle Dolu Malikane Gibi Bir Eve Girdiğimi Ve Korkmadığımı Gördüm

---> Rüya Yorumları

sonunda korkmadigini gorduk :) sevindim adina..

bende soracagim...

dun gece birseye cok uzuldum (ne oldugunu soylemek istemiyorum) gece ruyamdada o uzuldugum sey icin agladigimi gordum...
bilinc alti bir ruya oluyor galiba degil mi?

---> Rüya Yorumları

aa güzel konuymuş bu :)

Ben de dün gece gördüğüm rüyayı anlatayım öyleyse. Rüyamda bir arkadaşımın (erkek) hafif olarak aynaya bakarak makyaj yaptığını gördüm. Hafifçe göz kalemi ve hafif ruj sürüyordu açıkçası yakışmıştı arkadaşıma. Tuhaf bir rüya ama tabirini merak ediyorum.

Ayrıca dün başka bi rüyamda kendimi ve erkek arkadaşımı Burdurda gördüm. (daha önce hayatımda hiç Burdura gitmedim). Rüyamda orası çok hoşuma gitti yemyeşildi her yer,dağları,evleri, mis gibi havası çok hoşuma gitmişti.

Tabir ederseniz çok sevinirim :R

---> Rüya Yorumları

InnoCence : eve girdiysen sıkıntı yok evde oturup yemek yersen düğün nişan olursa sıkıntı olur. dua etmeyi ihmal etmeyiniz.
yesil83 üzüldüğünüz şeyi bilsem keşke bilinç alltı ola bilir. evet.

ilk Rüyanızda Olan Kişi Makyaj yapan aynada yüzü olan kimse yalan söyleyecek iki yüzlü davranacak

ikinci rüyanızda iyi gözüksede kötüye işaret uzun dönemli sıkıntı çekiceksiniz ama bunun farkına varmayacaksınız toz pempe bakmayın olaylara.

hayır olsun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri