---> Rüya Yorumları
ben ruyamda erkek arkadasimi gordugum zaman, hep kabus gibi ruya goruyorum
korku cennetten cikma derlar ya onun gibi birsey olsa gerek.
bu tarz ruyadan bir kac kere gordum...
birgun yine ruyamda soyle gordum:
ben izmirdeki evimizdeymissim. Annem, babam, ablamda varmis. Cuma gunuymus, babam evde yokmus, bakiyorum erkek arkadasim bizim evde oluyor, ona neden geldin simdi babam ve abim gelir diyorum basimi derdemi sokacasin diyorum. O beni dinlemiyor gitmiyor, cuma icin hazirlik yapiyormus, banyo yapiyormus goya cumayi bizde kilacakmis. bende gitmesi icin baski yapiyorum tabi yakalanmayayim diye. sonra annem goruyor diyor niye getirdin bunu, diyorum ben getirmedim (cagirmadim) kendi gelmis. neyse o anda babam geliyor (biranda evde oluyor) diyorum babam geldi, babam onu dovmeye calisiyor ama annem araya giriyor o gidiyor, sanki benide dovmeye yeltenecekken gidiyor babam, ardindan abim geliyor (neyseki abime yakalanmadik)
ruyamda birde o gitmeden diyorumki, gecen haftada geldin ozaman yakalanmadin ama simdi yakalanirsin tarzi seyler diyorum. (gecen haftada goya cuma gunu bize gelmis cuma namazi icin ama bizdemi kilmis camiyemi hazirlanmis bilmiyorum) bu gecen cuma gunu bize geldinle kastim, bir onceki ruyamda gordugumu diyorum galiba. cunki bir sefer daha ruyamda cuma gunu bize geldigini gormustum, onu ruyamda diyorum galiba gecen hafta cuma gunude bize geldin diye.
boyle karisik birseydi, oylece ruya bitti...
bilinc alti bir ruya olabilirmi bilemiyorum... bu tarz seyler goruyorum bazende...
ablam bunu soyle yorumladi, ben izmire gidince o da izmire beni gormeye gelecek, ablamda diyorki, izmire gelemicek bir engel cikacak ( bana pek inandirici gelmedi ablamin yorumlamasi ) birde senden yorum almak istiyrum
simdiden tsk.