PalyacoMutsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> "Palyaçodur" Deyince Mutlu mu Sandın Beni?

Fotoğrafa baktıysan, rica etsem silermisin [MENTION=27617]GururLan[/MENTION]

Dış görünüşün hiç önemi yok. Eğer biri seni dış görünüşünle yargılayacaksa zaten ondan brşey olmaz. :)

Birini silsim ilk resmi arkadaslar silecek Tamam mi ?

Atigin resimde yakişikli olan bir tek sen varsin :)))

Ozguren sorunun var galiba?

Yakışıklı olsaydım, bugün bunları yazan bir adam olmazdım ben. 32 yıla sığdırılmış bir reddedilişin öyküsü bu.
Çok denedim; Lise de, üniversite de, çalışma dünyasında... Ve artık ben pes ettim, kısacası bu işlerin ya tipten ya da servetten geçtiğini anladım.

Çünkü beni reddedenlerin hepsi de görüntüsüyle beni yerle yeksan edecek derecede yakışıklı erkeklerle sevgili oldular, evlendiler. Ve bunca yıl o sokaklarda yürürken gördüğüm çiftlerin sevgililerin eşlerine bakınca ne kadar haklıymışım düşüncelerimde diyorum.

Malesef ama malesef aşk denen şeyin sadece bir kelime. Yakışıklı erkekleri tercih etmenin adına aşk diyorlar, içi görüntüyle doldurulmuş bir kelime işte aşk.

Tıpkı reytingi düşük, hiç izlenmeyen, beğenilmeyen bir tv kanalı gibi. Sevilmiyorum işte tipsizliğim yüzünden. Anlamıyorsunuz beni, hep teselli, hep teselli. Bıktım insanların hep aynı cümleleri kurup sonra da onları yakışıklı adamlarla görmekten. Bıktım haklı çıkmaktan anlıyormusunuz....

Yakışıklı olsaydım, bugün bunları yazan bir adam olmazdım ben. 32 yıla sığdırılmış bir reddedilişin öyküsü bu.
Çok denedim; Lise de, üniversite de, çalışma dünyasında... Ve artık ben pes ettim, kısacası bu işlerin ya tipten ya da servetten geçtiğini anladım.

Çünkü beni reddedenlerin hepsi de görüntüsüyle beni yerle yeksan edecek derecede yakışıklı erkeklerle sevgili oldular, evlendiler. Ve bunca yıl o sokaklarda yürürken gördüğüm çiftlerin sevgililerin eşlerine bakınca ne kadar haklıymışım düşüncelerimde diyorum.

Malesef ama malesef aşk denen şeyin sadece bir kelime. Yakışıklı erkekleri tercih etmenin adına aşk diyorlar, içi görüntüyle doldurulmuş bir kelime işte aşk.

Tıpkı reytingi düşük, hiç izlenmeyen, beğenilmeyen bir tv kanalı gibi. Sevilmiyorum işte tipsizliğim yüzünden. Anlamıyorsunuz beni, hep teselli, hep teselli. Bıktım insanların hep aynı cümleleri kurup sonra da onları yakışıklı adamlarla görmekten. Bıktım haklı çıkmaktan anlıyormusunuz....

Yanlış düşünüyorsun.​

Bak sana kivanc tatlitug dan bir ornek vereyim reyting demisken ...oynadigi butun dizi + sinema en cok ta kuzey guney ve aski memnunda nasil reyting topladi ama kurt seyitde aynisi olmadi ama kivanc tatlitug ayni kivancdi

Ama herneyse senin dussuncelerin degismicek...

Hemde cok yanlis + tipsiz ve celimsizde degil :))))

Resmi gordunmu bilmiorum xD

Kalabalık bir fotograf gördüm ama hangisi o bilemedim, bir de küçüktü.
Bence kendini küçümsüyor. Ne insanlar tandım ben yüzüne bakılmayacak tipte ama çenesi ve özgüveninden dolayı etrafı harem gibi.
Bana göre dış görünüşten daha çok zeka önemli.:dance:​

Bak sana kivanc tatlitug dan bir ornek vereyim reyting demisken ...oynadigi butun dizi + sinema en cok ta kuzey guney ve aski memnunda nasil reyting topladi ama kurt seyitde aynisi olmadi ama kivanc tatlitug ayni kivancdi

Ama herneyse senin dussuncelerin degismicek...

Düşüncem değişmeyecek. Çünkü dünya düzeni hiç değişmemişti, düzen hala aynı...
Kıvanç diziden önce, manken olmadan öncede de etrafında kızlar ağızlarında salyayla onu hayranlıkla seyredip sahip olmayı istiyorlardı. Çünkü o tarifi edilen beyaz atlı prensti...

Düşüncem değişmeyecek. Çünkü dünya düzeni değişmedi, düzen hala aynı. Notre Dam ya da Güzel-Çirkin masalında bir dünya değil burası. Düşüyorsun, dizini incitiyorsun, sözler duyuyorsun inciniyor üzülüyorsun. Ben canlıyım, camdan, taştan değilim. Ve bu yaşıma kadar tipim yüzümden reddedildiğimi ve ne çektiğimi bi ben, bi de tipsiz erkekler bilir...

Bişey daha, ben özgüvensiz biri değilim. Özgüvenim yerlerde sürünmeden evvel; okulda, işte, dışarda rahatlıkla ifade eden biriydim. Ama yıprandım, her reddediliş bir darbe vurdu özgüvenime, her geri çevriliş ve en sonunda ağır bir sözle son büyük darbeyi vurdu sizin ırkınız... Şimdi kimse beni ne özgüven eksikliğiyle, ne de karamsarlıkla suçlayamaz.

Ben gordum vallahi tipsiz degil fotodaki en yakisikli idi hatta kizlardan da yakisikliydi :)))

Abi sen bu yaşına kadar kendinle barışık olmamışsınki bu yaştan sonra da bişey değişmez artık. Insan önce kendisiyle barışık olmalı. Her insan kendine göre güzel ve yakışıklıdır. Önemli olan senin kendini Ayna karşısında beğenmen , bana göre çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır. Aynanın önüne geçip "Ben buyum" demelisin.
Boy konusuna gelirsek ; kızlar uzun boylu erkekleri beğenir , bu böyle . Allah seni yarattı , boyun kısa ise kendin bişey değiştiremezssin. Ben buyum diyip yola devam etmen gerekir. Inşallah Allahım karşına iyi insanlar çıkarır.

Tip tip dedigin nedir ki gülüm...Ben senin icin estetik olmayi secmisim [MENTION=27617]GururLan[/MENTION] :p :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri