PalyacoMutsuz
Kayıtlı Üye
---> "Palyaçodur" Deyince Mutlu mu Sandın Beni?
Evet
Evet
![]() |
![]() |
Fotoğrafa baktıysan, rica etsem silermisin [MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
Birini silsim ilk resmi arkadaslar silecek Tamam mi ?
Atigin resimde yakişikli olan bir tek sen varsin))
Ozguren sorunun var galiba?
Yakışıklı olsaydım, bugün bunları yazan bir adam olmazdım ben. 32 yıla sığdırılmış bir reddedilişin öyküsü bu.
Çok denedim; Lise de, üniversite de, çalışma dünyasında... Ve artık ben pes ettim, kısacası bu işlerin ya tipten ya da servetten geçtiğini anladım.
Çünkü beni reddedenlerin hepsi de görüntüsüyle beni yerle yeksan edecek derecede yakışıklı erkeklerle sevgili oldular, evlendiler. Ve bunca yıl o sokaklarda yürürken gördüğüm çiftlerin sevgililerin eşlerine bakınca ne kadar haklıymışım düşüncelerimde diyorum.
Malesef ama malesef aşk denen şeyin sadece bir kelime. Yakışıklı erkekleri tercih etmenin adına aşk diyorlar, içi görüntüyle doldurulmuş bir kelime işte aşk.
Tıpkı reytingi düşük, hiç izlenmeyen, beğenilmeyen bir tv kanalı gibi. Sevilmiyorum işte tipsizliğim yüzünden. Anlamıyorsunuz beni, hep teselli, hep teselli. Bıktım insanların hep aynı cümleleri kurup sonra da onları yakışıklı adamlarla görmekten. Bıktım haklı çıkmaktan anlıyormusunuz....
Yakışıklı olsaydım, bugün bunları yazan bir adam olmazdım ben. 32 yıla sığdırılmış bir reddedilişin öyküsü bu.
Çok denedim; Lise de, üniversite de, çalışma dünyasında... Ve artık ben pes ettim, kısacası bu işlerin ya tipten ya da servetten geçtiğini anladım.
Çünkü beni reddedenlerin hepsi de görüntüsüyle beni yerle yeksan edecek derecede yakışıklı erkeklerle sevgili oldular, evlendiler. Ve bunca yıl o sokaklarda yürürken gördüğüm çiftlerin sevgililerin eşlerine bakınca ne kadar haklıymışım düşüncelerimde diyorum.
Malesef ama malesef aşk denen şeyin sadece bir kelime. Yakışıklı erkekleri tercih etmenin adına aşk diyorlar, içi görüntüyle doldurulmuş bir kelime işte aşk.
Tıpkı reytingi düşük, hiç izlenmeyen, beğenilmeyen bir tv kanalı gibi. Sevilmiyorum işte tipsizliğim yüzünden. Anlamıyorsunuz beni, hep teselli, hep teselli. Bıktım insanların hep aynı cümleleri kurup sonra da onları yakışıklı adamlarla görmekten. Bıktım haklı çıkmaktan anlıyormusunuz....
Yanlış düşünüyorsun.
Hemde cok yanlis + tipsiz ve celimsizde degil)))
Resmi gordunmu bilmiorum xD
Bak sana kivanc tatlitug dan bir ornek vereyim reyting demisken ...oynadigi butun dizi + sinema en cok ta kuzey guney ve aski memnunda nasil reyting topladi ama kurt seyitde aynisi olmadi ama kivanc tatlitug ayni kivancdi
Ama herneyse senin dussuncelerin degismicek...
Ve rica ediyorum diğer fotoyu da silin lütfen.
teşekkürler
Tip tip dedigin nedir ki gülüm...Ben senin icin estetik olmayi secmisim [MENTION=27617]GururLan[/MENTION]![]()
)
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.