PalyacoMutsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> "Palyaçodur" Deyince Mutlu mu Sandın Beni?

Fotoğraf atamam, ama kendimi tarif edeyim. Esmer tenli, zayıf, kısa boylu çelimsiz biriyim. Sanırım kafanda bir resim canlanmıştır şimdi.

Esmer ten bana gore acik tenden daha iyi kisa boyun olmasi allah vergisi ama celimsizlik senin elinde olan birsey biraz spor yapsan vucut gelistirsen celimsizlikten cikarsin...

Kisa boy derken nekadar?

Esmer ten bana gore acik tenden daha iyi kisa boyun olmasi allah vergisi ama celimsizlik senin elinde olan birsey biraz spor yapsan vucut gelistirsen celimsizlikten cikarsin...

Kisa boy derken nekadar?

Ya kuzum birak cirkinlik kisa boydan mi ibaret allah askina

Güzel kız istiyosan tipin değil cebin kabarık olcak o yüzden üzülme henüz bir şey kaçırmış değilsin

kardesim sen cok karamsarlıga vurmusun kendini cık artık su hayalerden gercek hayata don hayak kuracagın zman kendine bir sayfa ve gelecegi düsüncegin zaman hayal kur

yalan yok herkes için tip önemlidir. ama genelde tip kadar nasıl giydiğinde önemli.sonrada yaptığın iş/hobilerin gelir.
şuanki kızların çoğu ona bakıyor.
iç güzellik en son.
onuda görebilen zaten insandır.
ama bak tekrar ediyorum. bu herkes için böyle.
sen sıkma canını.
aşk olmasada hayatında dostların olsun yanında.
Ailen olsun yanında.
Sen ol kendi yanına.

167 boyundayım düşünün yani.
İnanın bu karamsarlık değil arkadaşlar, birebir tecrübelerimle sabitlenmiş şeyler. İç güzellik diyen hangi arkadaşım çıktıysa, hepsininde hayatına muhakkak yakışıklı bir adam girdi. Buna üniversitedeyken tanıştığım ortam, askerlikten sonra iş yerindedki çalışma arkadaşlarım dahil.

Ve çıkın bir bakın sokağın nabzına. Kimin, yanında kim var?

yalan yok herkes için tip önemlidir. ama genelde tip kadar nasıl giydiğinde önemli.sonrada yaptığın iş/hobilerin gelir.
şuanki kızların çoğu ona bakıyor.
iç güzellik en son.
onuda görebilen zaten insandır.
ama bak tekrar ediyorum. bu herkes için böyle.
sen sıkma canını.
aşk olmasada hayatında dostların olsun yanında.
Ailen olsun yanında.
Sen ol kendi yanına.

Bir tane doğru söyleyen biri çıktı nihayet... Geçekler bu işte... Ben bu yüzden yalnızım işte...

Bir tane doğru söyleyen biri çıktı nihayet... Geçekler bu işte... Ben bu yüzden yalnızım işte...

tip yok diye yalnızlığı seçme.
bende mükemmel biri değilim.
benimde kusurlarım var.
ama karşımdakininde kusuru var.
oda mükemmel değil.
sadece iyi olduğunu kendine ispatlaman gerek.
sonrası kendiliğinden gelir.

İnanın bu karamsarlık değil arkadaşlar, birebir tecrübelerimle sabitlenmiş şeyler. İç güzellik diyen hangi arkadaşım çıktıysa, hepsininde hayatına muhakkak yakışıklı bir adam girdi. Buna üniversitedeyken tanıştığım ortam, askerlikten sonra iş yerindedki çalışma arkadaşlarım dahil.

kardesim bu zamanda cebin dolu olursa en güzelide en zenginide senin yanınnda istedigin kadar cirkn ol cunku ben bunu cok kez gordüm sahit tanık oldum bu senle alakalı degil dunyanın simdiki hayat kanunu bu

sen sen ol bence artık karamsırlıklardan cık degir kendine yeni bir sayfa hayat kur ha sunu da unutma herseyden once seni yaradan allah var ona inancın varsa onun emirlerini, uygula derim isyanlardan cık artık derim
tecrube diyonda senin yasın kac kardesim

Allah askina git turk kizlarin boyu saten 160 fazla degil... simdi sen 167 kisa boymu dion erkeklerde 170 fazala degil boyu ...dussun bakalim 180 boyundasin yanindaki kiz 160 hadi bilemedin 165.. nasil tipsiz duruyo... artik hazal kaya gibi takoz tasir yaninda...
Ya bende kisa boy deyince 150 falan veya 155 falan dussundum

Arada var tabi 180 boy erkek 175 kiz ama cok az

kardesim bu zamanda cebin dolu olursa en güzelide en zenginide senin yanınnda istedigin kadar cirkn ol cunku ben bunu cok kez gordüm sahit tanık oldum bu senle alakalı degil dunyanın simdiki hayat kanunu bu

sen sen ol bence artık karamsırlıklardan cık degir kendine yeni bir sayfa hayat kur ha sunu da unutma herseyden once seni yaradan allah var ona inancın varsa onun emirlerini, uygula derim isyanlardan cık artık derim
tecrube diyonda senin yasın kac kardesim

Evet, tipin yoksa ikinci şansın zenginliğin. Zengin olursan, bu beklentide olan kadınların sahte sevgilerini satın alabiliyorsun.

Allah askina git turk kizlarin boyu saten 160 fazla degil... simdi sen 167 kisa boymu dion erkeklerde 170 fazala degil boyu ...dussun bakalim 180 boyundasin yanindaki kiz 160 hadi bilemedin 165.. nasil tipsiz duruyo... artik hazal kaya gibi takoz tasir yaninda...
Ya bende kisa boy deyince 150 falan veya 155 falan dussundum

Arada var tabi 180 boy erkek 175 kiz ama cok az

İyi niyetinden söylüyorsun. Boyum çoğu erkeğe göre kısa, üstelik kızlar kısa boylu erkek de istemiyor.

Paranisa tükürim be... gidionuz cirpintilara takilionuz o bar senin o bar benim diyene sonra kizlar parasi olani istiyor diyonuz...

Paran varsa zenginsen o bicim kizla gezersin . .paran yoksa oyle kiz hayal bile edemesin... hersey dengi dengine

bak abicim 32 ye gelmisin ama halen gellismemissin olgunlasmamısın yasına gore davran derim artık bırak bunları

eyvallah bir sey demiyorum agır zamanlar gecirdin ama yasama devam ediyorzu yapacak bir sey yok malesef burası gecici dünya
benim yasadıklarımı cocuklugumdan beri bu zamana kadar beni belki 50 yas yaslandırdı ama ben dogru yolu gordum sıgındım sadece gecici burası ebedi var onun iicn biraz mücadele etmek lazım oldugunu ogrendim

Paranisa tükürim be... gidionuz cirpintilara takilionuz o bar senin o bar benim diyene sonra kizlar parasi olani istiyor diyonuz...

Paran varsa zenginsen o bicim kizla gezersin . .paran yoksa oyle kiz hayal bile edemesin... hersey dengi dengine

aynen malesef hersey dengi dengine bu zmanada gercek sevgi kalmamıs paran bitigfi an yalnız kalmısın demektir
bu da bir gercek cok nadir destek yanında olan cıkar o da sans diyelim :)

bak abicim 32 ye gelmisin ama halen gellismemissin olgunlasmamısın yasına gore davran derim artık bırak bunları

eyvallah bir sey demiyorum agır zamanlar gecirdin ama yasama devam ediyorzu yapacak bir sey yok malesef burası gecici dünya
benim yasadıklarımı cocuklugumdan beri bu zamana kadar beni belki 50 yas yaslandırdı ama ben dogru yolu gordum sıgındım sadece gecici burası ebedi var onun iicn biraz mücadele etmek lazım oldugunu ogrendim

Uyeleri karistirion galiba evden disari cikmayan filozofkafaydi bu degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri