PalyacoMutsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> "Palyaçodur" Deyince Mutlu mu Sandın Beni?

Abi sen bu yaşına kadar kendinle barışık olmamışsınki bu yaştan sonra da bişey değişmez artık. Insan önce kendisiyle barışık olmalı. Her insan kendine göre güzel ve yakışıklıdır. Önemli olan senin kendini Ayna karşısında beğenmen , bana göre çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır. Aynanın önüne geçip "Ben buyum" demelisin.
Boy konusuna gelirsek ; kızlar uzun boylu erkekleri beğenir , bu böyle . Allah seni yarattı , boyun kısa ise kendin bişey değiştiremezssin. Ben buyum diyip yola devam etmen gerekir. Inşallah Allahım karşına iyi insanlar çıkarır.

Kendimle barışık biriydim ben, bu aşk sevgi konularına girip de, tipim nedeniyle reddedildiğimde kaybettim bunu.
Tipsizse bir erkek, o andan itibaren hayatı boyunca kaybetmiştir zaten!
Kendine göre yakışıklı olmak diye bişey yoktur! Ya yakışıklısındır ya değilsindir.

Kendin bile itiraf ediyorsun işte, boy da tipde önemli kadın için.
Demek istiyorsunki:"Evet haklısın, biz kızlar boylulardan yakışıklılardan hoşlanırız, ama kısayım diye de üzülme, hayatına devam et." Var mı daha ötesi? O zaman teseli vermeye gerek yokmuş dimi arkadaşım? Kadınlar yakışıklı adamlardan hoşlanıyor deyip geçeceksin...

Kendimle barışık biriydim ben, bu aşk sevgi konularına girip de, tipim nedeniyle reddedildiğimde kaybettim bunu.
Kendine göre yakışıklı olmak diye bişey yoktur! Ya yakışıklısındır ya değilsindir.

Demek istiyorsunki:"Evet haklısın, biz kızlar boylulardan yakışıklılardan hoşlanırız, ama kısayım diye de üzülme, hayatına devam et." Var mı daha ötesi? O zaman teseli vermeye gerek yokmuş dimi arkadaşım? Kadınlar yakışıklı adamlardan hoşlanıyor deyip geçeceksin...

Mecburmu her kiz seninle cikmaya ne kadar egoist sin ... buldum senin problemi gururuna yediremion tipsizlik bi bahanen...

+ ilgi toplamak icin ne dedigini bilmion sen ...

Zaten senden 11 yaş küçük birisi sana teselli vermez , ne haddime teselli vermek.

Ben yaslanirim,sacima aklar düser ama bu konu bitmez .) Biri beni reddetcekmis,sevmeyecekmis hic üzülmem.No sevgili no dirdir rahatiniza bakin .)Platonik severim en temizi,en rahati .)

Ben yaslanirim,sacima aklar düser ama bu konu bitmez .) Biri beni reddetcekmis,sevmeyecekmis hic üzülmem.No sevgili no dirdir rahatiniza bakin .)Platonik severim en temizi,en rahati .)

Abartıyor arkadaş bana göre. :eek:k:​

32 yasinda kafaya takilcak seymi bu allah askina tipsizmis baska dert yok saten :))) gitsin görucu usulu evlensin annesini yolasin i bulur birini xD bu konuda anneler cok yetenekli xD

32 yasinda kafaya takilcak seymi bu allah askina tipsizmis baska dert yok saten :))) gitsin görucu usulu evlensin annesini yolasin i bulur birini xD bu konuda anneler cok yetenekli xD

Bizimki de görücü usulu başladı :forumtrancekro9dx6:​

Hayrina biz basgöz edelim .)Yoldan gecen bi kiza kement atip yakalayin everelim abiyi .) Palyoca abi darilma bize emi nacizane takiliyoruz .)

Ben seninle surdan suraya gitmem hih .)) Sayfa sahibi kizacak ben kacar sohbete .)

Mecburmu her kiz seninle cikmaya ne kadar egoist sin ... buldum senin problemi gururuna yediremion tipsizlik bi bahanen...

+ ilgi toplamak icin ne dedigini bilmion sen ...

Mecbur değil, ama iç güzellik edebiyatıda yapmayın olurmu. İç güzellikten dem vurup sonra yakışıklı erkekleri hayatınıza sokuyorsunuz madem, o zaman iç güzelliğin edebiyatını yapmayın bari.

Yoksa benim tipimde biriyle hiçbir kızın çıkmayacağını verdikleri cevaplarla öğrendim ben, merak buyurma sen...

Gururluk bişe yok, tipsizim ve bu yüzden reddediliyorum. Mutlumu olmalıyım tipsiz olduğum için yoksa?

Ben burda ilgi toplasam ne geçececek elime? Birileri bana paramı vercek, kariyermi vercek, kadınların bana olan fikri mi değişecek, yakışıklı bi erkekmi olcam bir anda?

Sen bayansın, bir erkeğin durumuyla kendini nasıl kıyaslayabiliyorsun? Sen dünyanın en çirkinide olsan yalnız kalmazsın. Çünkü adım atan değil, adım atılan tarafsın. Tuzun kuru o yüzden, üzülmemen gayet normal.

Sen bayansın, bir erkeğin durumuyla kendini nasıl kıyaslayabiliyorsun? Sen dünyanın en çirkinide olsan yalnız kalmazsın. Çünkü adım atan değil, adım atılan tarafsın. Tuzun kuru o yüzden, üzülmemen gayet normal.

Elbet sizi seven cikar.Ben yeis'e düsmeyin diye saka yollu söyledim.Allah gönlünüze göre versin.Tuzum kuru degil ayrica.Kiz gördü mü agzinin suyu akan erkeklerden hic hoslanmam.Ask meskede bulasmam .)

arayan bulur!

Elbet sizi seven cikar.Ben yeis'e düsmeyin diye saka yollu söyledim.Allah gönlünüze göre versin.Tuzum kuru degil ayrica.Kiz gördü mü agzinin suyu akan erkeklerden hic hoslanmam.Ask meskede bulasmam .)

Hala gönül işi diyorsun. Bu işler gönül değil tip işi. Yakışıklı biriysen gönlüne göre olsun ya da olmasın çıkıyor.

Ayrıca ben kadınlardan artık uzak duruyorum. Tipimin kadınlar tarafından beğenilmeyen bir görüntüye ve fiziğe sahip olduğunu gördüm çünkü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri