Kepce kulak estetigi .))
Abi sen bu yaşına kadar kendinle barışık olmamışsınki bu yaştan sonra da bişey değişmez artık. Insan önce kendisiyle barışık olmalı. Her insan kendine göre güzel ve yakışıklıdır. Önemli olan senin kendini Ayna karşısında beğenmen , bana göre çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır. Aynanın önüne geçip "Ben buyum" demelisin.
Boy konusuna gelirsek ; kızlar uzun boylu erkekleri beğenir , bu böyle . Allah seni yarattı , boyun kısa ise kendin bişey değiştiremezssin. Ben buyum diyip yola devam etmen gerekir. Inşallah Allahım karşına iyi insanlar çıkarır.
Kendimle barışık biriydim ben, bu aşk sevgi konularına girip de, tipim nedeniyle reddedildiğimde kaybettim bunu.
Tipsizse bir erkek, o andan itibaren hayatı boyunca kaybetmiştir zaten!
Kendine göre yakışıklı olmak diye bişey yoktur! Ya yakışıklısındır ya değilsindir.
Kendin bile itiraf ediyorsun işte, boy da tipde önemli kadın için.
Demek istiyorsunki:"Evet haklısın, biz kızlar boylulardan yakışıklılardan hoşlanırız, ama kısayım diye de üzülme, hayatına devam et." Var mı daha ötesi? O zaman teseli vermeye gerek yokmuş dimi arkadaşım? Kadınlar yakışıklı adamlardan hoşlanıyor deyip geçeceksin...
Kendimle barışık biriydim ben, bu aşk sevgi konularına girip de, tipim nedeniyle reddedildiğimde kaybettim bunu.
Tipsizse bir erkek, o andan itibaren hayatı boyunca kaybetmiştir zaten!
Kendine göre yakışıklı olmak diye bişey yoktur! Ya yakışıklısındır ya değilsindir.
Kendin bile itiraf ediyorsun işte, boy da tipde önemli kadın için.
Demek istiyorsunki:"Evet haklısın, biz kızlar boylulardan yakışıklılardan hoşlanırız, ama kısayım diye de üzülme, hayatına devam et." Var mı daha ötesi? O zaman teseli vermeye gerek yokmuş dimi arkadaşım? Kadınlar yakışıklı adamlardan hoşlanıyor deyip geçeceksin...
Ne çabuk sildiniz bizde bakacaktik
Ben yaslanirim,sacima aklar düser ama bu konu bitmez .) Biri beni reddetcekmis,sevmeyecekmis hic üzülmem.No sevgili no dirdir rahatiniza bakin .)Platonik severim en temizi,en rahati .)
Ben yaslanirim,sacima aklar düser ama bu konu bitmez .) Biri beni reddetcekmis,sevmeyecekmis hic üzülmem.No sevgili no dirdir rahatiniza bakin .)Platonik severim en temizi,en rahati .)
32 yasinda kafaya takilcak seymi bu allah askina tipsizmis baska dert yok saten )) gitsin görucu usulu evlensin annesini yolasin i bulur birini xD bu konuda anneler cok yetenekli xD
Hayrina biz basgöz edelim .)Yoldan gecen bi kiza kement atip yakalayin everelim abiyi .) Palyoca abi darilma bize emi nacizane takiliyoruz .)
Sana takilirsam ya karakola ya timarhaneye düserim .))
Mecburmu her kiz seninle cikmaya ne kadar egoist sin ... buldum senin problemi gururuna yediremion tipsizlik bi bahanen...
+ ilgi toplamak icin ne dedigini bilmion sen ...
Sen bayansın, bir erkeğin durumuyla kendini nasıl kıyaslayabiliyorsun? Sen dünyanın en çirkinide olsan yalnız kalmazsın. Çünkü adım atan değil, adım atılan tarafsın. Tuzun kuru o yüzden, üzülmemen gayet normal.
Elbet sizi seven cikar.Ben yeis'e düsmeyin diye saka yollu söyledim.Allah gönlünüze göre versin.Tuzum kuru degil ayrica.Kiz gördü mü agzinin suyu akan erkeklerden hic hoslanmam.Ask meskede bulasmam .)
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.