PalyacoMutsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> "Palyaçodur" Deyince Mutlu mu Sandın Beni?

Türkiye vatandaşlarının ortalama boyu 167,2 santimetre, ortalama kilosu ise 71,5 kilogram olarak belirlenirken, genç ve orta yaştaki nüfusun boyu ülke ortalamasının üzerine çıktı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2010 yılı itibariyle ülkede ortalama boy erkeklerde 172,6 santim, kadınlarda ise 161,4 santim. Ortalama kilo ise erkeklerde 75,8, kadınlarda 66,9 kilogram düzeyinde bulunuyor.

Türk insanının boy ve kilosuna yaş gruplarına göre bakıldığında ise ortalama boy, genç ve orta yaşlı nüfusta ülke ortalamasının üzerine çıkıyor. Ortalama boy 15-24 yaş grubunda 167,5 santim, 25-34 yaş grubunda 168,8 santim ve 35-44 yaş grubunda ise 167,8 santim olarak hesaplandı.

Ortama kilo ise 15-24 yaş grubunda 62,3 kilogram, 35-24 yaş grubunda ise 70,5 kilogram oldu.

Ortalama kilo 75 yaş ve üzerindeki grup hariç diğer yaş gruplarında ise Türkiye ortalamasının üzerinde belirlendi.

Kisa boylu celimsiz arkadas oku bak

Kısa boyluyum yine. Oradaki oranlar neye göre yapılmış? Nüfusun hepsini, nüfus idaresine götürüp boy mu ölçmüşler. İstatistikler herkesin üzerinde teker teker yapılmış sonuçlar değildirki.

Yok yani ne yapsan yaranamiyorsun, abicim sen böyle düsünceyle devam edersen cok zor isin.

Hayatta baska dertler var ve inan senin bu derdin dert bile degil, umarim rabbim baska dert vermez sana cünkü bu yasta en ufak seylerin üstünden bile gelemiyorsun

Ne yaşarsan, ne hissedersen onu söylersin. Bir hasta olsaydım, hastalığımı anlatırdım. Mesleğimi beğenmeyen olsaydım, kariyerimi konuşurdum.
Benim yaşadığım sorun da tipsizlik ve onun getirdiği sonuçlar.

Sana ufak gibi görünebilir. Çünkü sorunun benim sorunumla aynı değil. Tipsizlik sorununu çözebilecek bir yöntem biliyormusun?

Türkiye vatandaşlarının ortalama boyu 167,2 santimetre, ortalama kilosu ise 71,5 kilogram olarak belirlenirken, genç ve orta yaştaki nüfusun boyu ülke ortalamasının üzerine çıktı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2010 yılı itibariyle ülkede ortalama boy erkeklerde 172,6 santim, kadınlarda ise 161,4 santim. Ortalama kilo ise erkeklerde 75,8, kadınlarda 66,9 kilogram düzeyinde bulunuyor.

Türk insanının boy ve kilosuna yaş gruplarına göre bakıldığında ise ortalama boy, genç ve orta yaşlı nüfusta ülke ortalamasının üzerine çıkıyor. Ortalama boy 15-24 yaş grubunda 167,5 santim, 25-34 yaş grubunda 168,8 santim ve 35-44 yaş grubunda ise 167,8 santim olarak hesaplandı.
Kisa boylu celimsiz arkadas oku bak
Benim standartlar nereye giriyor xD

Yani ya tipin olacak, ya da paran...[/b]
Paran olcak paran , tip karın doyurmuyo

Ben artik birsey demiyorum, karar kendi kararin böyle düsünceyle zaten fazla bir yere varamazsin

O kadar yardim etmeye calisiyoruz forumca ama sen tutturmussun bir cirkinlik diye, kendin bilirsin yani onca sene böyle karamsarlikla yasadiysan kalir bu biri gelsede toparlayamaz artik seni..

Şimdi yatmam gerekir, yarın o sevimsiz iş arkadaşlarımın yakışıklı sevgilileriyle yaptıklarını duymaya mecbur kaldığım işime uyanmam gerekiyor. İyi geceler arkadaşlar.

Adım Umut, tanıştığımıza memnun oldum arkadaşlar

Kısa boyluyum yine. Oradaki oranlar neye göre yapılmış? Nüfusun hepsini, nüfus idaresine götürüp boy mu ölçmüşler. İstatistikler herkesin üzerinde teker teker yapılmış sonuçlar değildirki.
Kisa boylu degil kafan hasta senin abi...
Benim standartlar nereye giriyor xD

Paran olcak paran , tip karın doyurmuyo

Senin standartlar olan üstü ediz xD

Allah sizi hakedenlerle karsilastirsim.Ben kasvetli hava dagilsin diye olaya espirili bakicam .) Evde kalirsaniz hepberaber Esra Erol'a gideriz .) Benim son umudun İzdivac :p .))

Allah sizi hakedenlerle karsilastirsim.Ben kasvetli hava dagilsin diye olaya espirili bakicam .) Evde kalirsaniz hepberaber Esra Erol'a gideriz .) Benim son umudun İzdivac :p .))

xD orda emeklin olcak yoksa aramiolar :))))

Desene hepten evde kaldimm [MENTION=27617]GururLan[/MENTION] .))

Kisa boylu degil kafan hasta senin abi...

Senin standartlar olan üstü ediz xD

Zaten ne zaman ki, "kadınlar yakışıklı erkeklerden hoşlanır" desem, ya sümen altı edip konuyu değiştiriyorlar ya da acıyıp teselli vermeye kalkıyorlar. Üstelik kendileri dahi düşüncelerimin doğru olduğunu bildikleri halde "mış" gibi yapıyorlar.

Dışardaki iş arkadaşlarıma, sosyal çevreme sorduğumda onlar da hep iç güzellikten dem vuruyorlardı, ama şimdi hepsinin yanında yakışıklı bir adam var.

Kimse bana masal anlatmasın, hiç bir kız hayatını tipsiz bir adamla çürütmez...

Kusura bakmayın biraz sivri dilli, biraz agresifim. Yalan söyleyenlere tahammül edemiyorum çünkü.
.

Zaten ne zaman ki, "kadınlar yakışıklı erkeklerden hoşlanır" desem, ya sümen altı edip konuyu değiştiriyorlar ya da acıyıp teselli vermeye kalkıyorlar. Üstelik kendileri dahi düşüncelerimin doğru olduğunu bildikleri halde "mış" gibi yapıyorlar.

Dışardaki iş arkadaşlarıma, sosyal çevreme sorduğumda onlar da hep iç güzellikten dem vuruyorlardı, ama şimdi hepsinin yanında yakışıklı bir adam var.

Kimse bana masal anlatmasın, hiç bir kız hayatını tipsiz bir adamla çürütmez...

Kusura bakmayın biraz sivri dilli, biraz agresifim. Yalan söyleyenlere tahammül edemiyorum çünkü.
.

Ask bu atada konar bokada hic bilemesin... sana göre tipsizdir ama baskasina gore dunya guzelidir...

Ask bu atada konar bokada hic bilemesin... sana göre tipsizdir ama baskasina gore dunya guzelidir...

İlköğretim 5. ya da 6 sınıftaki kafayla ilişki yaşamıyor kadınlar.
Göz var nizam varken tipsiz adamı kim ne yapsın?
Aşk diye bir şey yok, göz ve akıl var...

Yakışıklı olsam niye bu kadar kendimi kötüleyeyimki [MENTION=27617]GururLan[/MENTION]. Bana ne faydası olacakki yani.Fotoğraf atmak gereksiz bu yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri