PalyacoMutsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> "Palyaçodur" Deyince Mutlu mu Sandın Beni?

Yakışıklı bir erkek, ister arasın ister aramasın bulur daima sevgiyi.
Her kör satıcının bir kör alıcı vardır rahmetli pederin lafı.
6 senelik bir ilişkim oldu dostum, bu ilişki benim kara kaşıma gözüme değildi. Seninde tipini gördüm ağzında laf yapıyor doğru kişi çıkmamış karşına diyelim ;)

Abi sen sana gelenide kacirirsin bu dille .)) Polemige girmek icin degil,Gururlan icin geldimdi ben kacar .)

Her kör satıcının bir kör alıcı vardır rahmetli pederin lafı.
6 senelik bir ilişkim oldu dostum, bu ilişki benim kara kaşıma gözüme değildi. Seninde tipini gördüm ağzında laf yapıyor doğru kişi çıkmamış karşına diyelim ;)

Ne ara gördün :)
Hem şunu söyliyeyim, fotoğraflar yanıltıcıdır. Uzaktan öyle gelmiştir, yakında bakınca tipsiz olduğumu rahatlıkla görebilirsin.
Bu yaşa kadar hiç mi doğrusu çıkmaz peki? Demekki sorun tipimde... Demekki ben albenisi olan yakışıklı bir erkek değilim.

Tipinden once beyninle ilgilen ilk once cunku olmayan sey onun icinde sende arkadas...

Ne ara gördün :)
Hem şunu söyliyeyim, fotoğraflar yanıltıcıdır. Uzaktan öyle gelmiştir, yakında bakınca tipsiz olduğumu rahatlıkla görebilirsin.
Bu yaşa kadar hiç mi doğrusu çıkmaz peki? Demekki sorun tipimde... Demekki ben albenisi olan yakışıklı bir erkek değilim.
silinen mesajların içeriğini görebiliyorum oradan gördüm..
yanlışın var bence ama düşünceni değiştiremem.

Karnim ac pommes frites yolla .)) Kavga etme aleyhine tanik olurum .)

Napim abi öyle acikli seyler yazmis ki depresyonum costu .)) Seni itmek ve kakmak? Askolsun :( Seni bi kasık suda bogacak kadar sevdigimi biliyorsun :$ Ban yemeden sohbete kaciyorum .)

[MENTION=170090]PalyacoMutsuz[/MENTION] kardeşim. Benim bir kaç tane kız arkadaşımki ünlülerden güzeldirler kocaları çirkinlikte rakip tanımıyor.
O biraz şans meselesi. Çıkmamış karşına sana uyacak biri.
Hem sen zaten çirkinim deyip bastan kaybediyorsun. Görmüyor musun egosu tavan yapmış gezen insanları.

[MENTION=170090]PalyacoMutsuz[/MENTION] kardeşim. Benim bir kaç tane kız arkadaşımki ünlülerden güzeldirler kocaları çirkinlikte rakip tanımıyor.

O biraz şans meselesi. Çıkmamış karşına sana uyacak biri.
Hem sen zaten çirkinim deyip bastan kaybediyorsun. Görmüyor musun egosu tavan yapmış gezen insanları.

Kız arkadaşlarının eşlerini görmedik, nerden bileceğiz yakışıklı olmadıklarını?
Tipsizler ise şayet, evlenmelerinin nedeni muhtemelen ekonomik durumlarının çok iyi olmasından dolayıdır. Yoksa ne zoru var kız arkadaşlarının tipsiz biriyle ömürlerini çürütsünler?

Ben çirkin dediğim için kaybettmiyorum, çirkin olduğum için kaybediyorum. Kadınlar dış görünüşüme bakıpda beni reddedinceye kadar kendimi hiç küçümsemezdim. Ama ne zamanki tipimin sevilmeye engel olduğunu anladım, o vakit farkettiğim bu gerçeği dışa vurur oldum.
Ben tipsizim, ben tipsizim, ben tipsizim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri