Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

Bu yolladığın kaçıncı arkadaşlık isteği kız, neyin peşindesin çıkarıp çıkarıp ekliyosun xD

[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION]

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] canım karışık şeyler oldu. Sadece şunu bil iyi olmak için mücadele ediyorum her şeye rağmen. Bir müddet konusamayabiliriz. Kusuruma bakma ama elimde değil bazı şeyler. Çok seviliyorsun.

---> Not Bırakalım

http://www.duslerforum.org/lara-fabian-je-taime-dunya-muzik-odulleri-1999-t478786.html?t=478786

Bu konumu kapatmışsınız ama aynı konu olduğunu söylediğiniz konu farklı bi konu aslında.

Şarkı aynı şarkı ama benim paylaştığım canlı performansı idi. Diğer konuda ise stüdyo kaydı var. Arasında fark var.

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]

kusra bakma yogunluktan anlamadım dıkkat etmeısım duzeltırım hemen

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

şu falı yazmak için girdim resmen siteye :d ,

dün bir boşluık buldum açtım fal
iki tane baktim birincisi kötü çıktı hiç anlatmıycam sinir oldum çünkü

ikinciside sen ve onun içindi yaaa bak şimdi birbirinizi çok seviyorsunuz kalpleriniz falan hep bir imrenilcek sevgilisiniz ama arada kıskançlıklar. ikinizde çok kıskançsınız özellikle sen. bak falda senin bir şeyler beklediğin görülüyor. ve o yapmıo diye bazı şeylerden soğudun gibisin. o yüzden aman dikkatli ol kuzum. Bir şey sorcam sen sevgilinizailesinde birisiyle konuşuosun sık sık. Bir laf çatışması olucak aramnızda. veee dikat et bu kişiye her olayın başında bu. ayrıcaaaaa senin çok güvendiğin bir arkadaşın var her şeyini paylaştığın.falında iyi çıkmamış bu . şeytan kılığında görünüo. Dikattli olll. bak bu falda güzel değil ama ihtiyacın var diye açtım kartları.

fala inanma falsızda kalma demişler. sakın sölediklerimle bir sonuç bulmaya çalışma. ters bir şey olur vebali benim üzerime kalmasını istememm :\

---> Not Bırakalım

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] teşekkür ederim canım . biraz geç cevapladım ama.

:R

---> Not Bırakalım

[MENTION=153486]Altmis Bir[/MENTION] ; Ne oldu aşkımıza terk ettin beni.

---> Not Bırakalım

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION] [MENTION=153486]Altmis Bir[/MENTION] [MENTION=42739]karagümrük[/MENTION] [MENTION=130374]REiSS[/MENTION] [MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] [MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] [MENTION=119637]waLL~é[/MENTION] [MENTION=80018]Emel*[/MENTION] [MENTION=48080]ReLax BaBy[/MENTION] [MENTION=54437]ashli[/MENTION] [MENTION=21858]pitbulljuu[/MENTION]

Nerde Bu GençLik Nerde bu Gececi tayfası nerde

EsKi DüŞLeR Forum !!

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] sen iyi ol yeter bana..ben sonsuza beklerim küsmeden darilmadan..sonucta herzaman insanin hayati iyi gitmeyebiliyor.bu arada sana fb yazamiyorum yazdikca alici ekleyin diyor anliyamadim sildinmi gene kendini yoksam?yoksa benim telefon mu soguk alginligi aldi :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri