[MENTION=156106]Ente[/MENTION] yaniiii sen zekıı bı gızsınn bunlar senın ıcın basıt hehehe şımar hadii şımar
[MENTION=158825]Armas[/MENTION] Çalış çalış nereye kadar yaaa napcannn bu kadarrrr parayıı
[MENTION=159581]iremsu[/MENTION] seni dinliyorum ???
Uygulama için www.hizliresim.com adresinden işlem yapılmıştır.
Kullandıgınız resim upload sitesi varsa kullanabilirsiniz.
1. www.hizliresim.com adresine giriş yapın
2. Resim seçmek için "GÖZAT" butonuna tıklayınız.
3. "GÖZAT" butonuna tıkladıgımız da bilgisayarımızdan resimi seçiyoruz ve "AÇ" a tıklıyoruz.
4. Resim seçtikten sonra Upload a hazır. "RESİMİ YÜKLE" butonuna basın ve bekleyiniz.
5. Upload işlemi bittiğinde aşağıdaki bölümler gelecektir.
Bu bölümden bize lazım olanı : Doğrudan Erişim Linki. Herzaman buradaki link alınacak. Linkin hepsini seçin ve kopyalayın.
6. Link kopyaladıktan sonra resimi ekleyeceğimiz konuya geliyoruz ve Grafik Ekleme butonuna basıyoruz. Örnek
7. Grafik Ekle butonuna basıldıgında aşağıdaki kutu gelecektir.
Kopyaladıgınız resim linkini bu kutu içerisine yapıştırın ve TAMAM a tıklayın.
Not : Grafik Ekle butonuna bastıgınızda kutu içinde http:// yazısını siliniz ve resim linkini yapıştırınız.
8. Resiminiz konuya eklenmiştir. 2 nci veya daha fazla resim için işlemleri tekrarlıyoruz baştan.
[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] kımler onlıne listesini sadece yöneticiler mi görebiliyodu yoksa benım uyelığıme mı ozel
İzin Verdiğim Yöneticiler Görebilir.
Ee bende gorebiliyorum online listesi. Yani simdi gorunuyomu diye bakmadim ama gorebiligorum. En altta yaziyor online listesi uzun oldugu icin tiklayin diye. Oraya bastiginda gorunuyor. Ben onu gazete yaptigimda nikleri kopyalamak icin kullaniyorum nikleri bir arada buldugum en iyi yer
hayır ondan bahsedmiyoruz başka bi özellik var yöneticilere özel kimin nerde ne yaptığını görebildiğin
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.