Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154587]Critic[/MENTION]

Haftanın Konuğu Olsan Soruları Cevaplandırır Mısın xD ?

---> Not Bırakalım

[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] keşke denk gelseydik konuşsaydım senle ya çok özledim :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=152458]leydi91[/MENTION] Nickimi yine yanlış yazmışsın benim yerime başka bi tatlı cadı etiketleniyo garibim xD
Canım benim çok özledim seni ya, kimseyle konuşamıyorum koptum herkesten bu aralar ya :M
Çok seviyorum seni unutulmadıın :cy(19):

---> Not Bırakalım

[MENTION=156106]Ente[/MENTION] yaniiii :D sen zekıı bı gızsınn bunlar senın ıcın basıt :D hehehe şımar hadii şımar :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] Aman canım sende 3 gün büyükmüş :D Ben bilerek geç çıktım bikerem :I :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=158825]Armas[/MENTION] Çalış çalış nereye kadar yaaa :D napcannn bu kadarrrr parayıı :D:D

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] olsun büyüklere göre bir saat bile büyük olan büyüktür :D delisin sen ayrıca. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] Peki büyük ol :) Benden yaşlısın :I Evet deliyim biraz galiba, sanırım...

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] yazık sana :) al siyah bir boya boyat saçını :D fazla üzülme de fazla ağartma saçlarını. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]
cok-guzel-pembe-gul-resimi.jpg

:)

---> Not Bırakalım

[MENTION=54256]Mastor[/MENTION] nerelerdesin kardesim? Neden boyle yok oldun aniden. Ozledim seni. Bazinekledigin karikaturlere ve siyasin haberlerine kizmasini bile ozledim. Gel lutfen hadi. Sensiz fazla tadi yok buralarin.

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] benim gözüm yeşil değil kayferengi galiba xD

senin degil :) mjoyun yesil :) karistirmissim sorryyyy :)
zaten senin ve mjoyun nikini yazarken karisitiriyorum hep, bi an durup dusunuyorum hangisi hangisiydi diye :) ikinizin nikide m le basliyor diye sanirim :)
yandik her ayni harflerle baslayan nikleri karistirirsam ooo yaslanmissim baya demekki Hiihihi
kusura bakma canim benim mjoyla karistirdim bian :) hatta :) hatirliyorum yazdiktan sonra tekrar donup nike bir baktim ama yine gorememissim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri