Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Nice düşler forumlu yıllaraaa. :) İnşallah çok güzel anılara sahip olursun. Inşallah yazılarında karamsarlık mutsuzluk değil de daha güzel şeyler yazar. Yani inşallah hep mutlu olursun da mutluluğunu okuruz biz de. :) Seviliyorsun canım. :)

Teşekkür ederim canım :) İnşallah

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] ne ara 1 yıl oldu bee :D zamann su gıbı akıp gıdıoo ıhtıyarr :D bu durumdaa ne denır acaba :D nıceee uzun forumlara hehehhe :D oldu galıbaa :D adamsınnn :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=157575]She`[/MENTION] senn halaaa evlenemedın beee :D 2 senedır nısanlı :D hehehe takılıyorumm gız :D can sıkıntısından ugrascak adam arıyom :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] ne ara 1 yıl oldu bee :D zamann su gıbı akıp gıdıoo ıhtıyarr :D bu durumdaa ne denır acaba :D nıceee uzun forumlara hehehhe :D oldu galıbaa :D adamsınnn :D

Vallahi bende anlamadım kardeşim ya :) Eyvallah adamım birlikte uzun yıllara inşallah :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] canim neden artik haftanin uyesi ve konugu secilmiyor? Katilim olmadigi icinmi diyecegim ama katilimda oluyor.

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION]'m sen tr de hanfi sehirdesin canim. Izmirde degil demi? Yoksa izine geldigimde tansirdik.

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] :) guldurdun beni ya :) hic o yonunden dusunmemistim, dusunmustum ama yinede cikar bir uye dusunmustum :) hihiii ben varim ya :) (saka tabiki)
:)

yeni uyeler birikince baslar artik tekrardan hihi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri