Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=158825]Armas[/MENTION]

Geldiğin günden beri pozitif enerjiyle doluydun hep böyle kal İnsanlar gelirler giderler Forum işleri böyledir Kendine İyi Bak Gökhana slm ;)

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] ne yapalım canım yönetim öyle uygun görmüş yönetimin dediği olur ;)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Ben seni hala seviyorum ama senden bu sitemleri beklemezdim aşkolsun...
Bu duygulara kapılmana gerek yok herşeyi ulu ortaya dökemeyiz tabiki benimde
bazı birikintilerim vardı eğer kalıp devam etseydim
huzursuzluk verirdim zaten geldiğim günden beri

[MENTION=152951]Lykia*[/MENTION] öpüldün atarlım ;)

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] :eda:

[MENTION=54256]Mastor[/MENTION] :3dth8: :eda:

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] şunu bil ki bu forumun en değerli insanlarından birisin. umarım herşey gönlünce olur ve umarım birgün tekrar sohbet etme fırsatımız olur canım :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] NERDESİNİZ SİZ? :S

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Geçmiyorrr günlerrr beee aplaa canıms sıkılıyoo :cy(19):

---> Not Bırakalım

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION]

Sevindim bana olmamasına , çünkü ben herkesle konuşmaya çalışıyorum yalnış anlaşılmasın . :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=158825]Armas[/MENTION]

Geldiğin günden beri pozitif enerjiyle doluydun hep böyle kal İnsanlar gelirler giderler Forum işleri böyledir Kendine İyi Bak Gökhana slm ;)

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] ne yapalım canım yönetim öyle uygun görmüş yönetimin dediği olur ;)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Ben seni hala seviyorum ama senden bu sitemleri beklemezdim aşkolsun...
Bu duygulara kapılmana gerek yok herşeyi ulu ortaya dökemeyiz tabiki benimde
bazı birikintilerim vardı eğer kalıp devam etseydim
huzursuzluk verirdim zaten geldiğim günden beri

[MENTION=152951]Lykia*[/MENTION] öpüldün atarlım ;)

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] :eda:

[MENTION=54256]Mastor[/MENTION] :3dth8: :eda:

Canim sabah okudugimda cevapbyazdim gonderemeden silindi hepsi.
Size stem ediyor olmam sizi sevmedigim anlamina gelmiyor aksine sevdigim anlamina geliyor. Unutmaki gonuk ummadigina kusermis. Ben seni hayalibyigitbircani elsayi sheyi cok s3viyorum. Belkide bu alinganligim uzgunlugumun yansimasi.
Ben sevmiyor olsam hic umursamam sevmedigim birinin gidisine sevinmeye bile tenezul etmem. Gercektende alindim uzuldum kirildim. Nebileyim. Sizi seviyorum bunu hayale yigitbircana she ye elsayada soyle.

Cepten kolayca indirme yolları var :cy(19):

Banada ogret banada :)

---> Not Bırakalım

Canim sabah okudugimda cevapbyazdim gonderemeden silindi hepsi.
Size stem ediyor olmam sizi sevmedigim anlamina gelmiyor aksine sevdigim anlamina geliyor. Unutmaki gonuk ummadigina kusermis. Ben seni hayalibyigitbircani elsayi sheyi cok s3viyorum. Belkide bu alinganligim uzgunlugumun yansimasi.
Ben sevmiyor olsam hic umursamam sevmedigim birinin gidisine sevinmeye bile tenezul etmem. Gercektende alindim uzuldum kirildim. Nebileyim. Sizi seviyorum bunu hayale yigitbircana she ye elsayada soyle.

Banada ogret banada :)

Beniim bildigim yöntem bi site var ordan direk indiriyosun tele tele uyumlu bir yer ama site adi vermek yasak . :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=154300]Yeditepe[/MENTION] Huysuzdun , Gıcıktın Mıcıktın ama Şu Banın Kalkabilse de Sende Dönsen

---> Not Bırakalım

[MENTION=130374]REiSS[/MENTION]
Sen giderken yoktum burda çıkmak zorunda kaldım kusura bakma ya, bi daha gelince gelince konuşuruz artık buralardayım hep ben sende tabi :pp :rolleyes:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri