Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] bak şimdi daha çok endişelendim ne geldi başına :s var mı yardım edilecek bir şey ??
amman dikkatli ol sen iyi olda gelirsin zaten :eda:

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Gazeteni Ne Zaman Yayınlayacaksın ?? Bekliyorum

Son düzenleme:
---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION], artik gazete cikarmamaya karar vermistim ya... unuttun mu ? :) hem baslasamda surekli yapamam ikide bir sarjim bitiyor hafta sonlari enistemden sarj aletini aliyorum :) bugun aldim yine. yarin geri veririm.
ama artik gazete cikarmam cunku beklemedigim tepkiler beni uzuyor.

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] :( Aldığın tepkilerden çok hoşuna gidenlerde var ama gazeteni sevenlerde var..

Fan Clup aççam hee yesil83 Forum Gazetesine Destek Fan Clup :R İmza Toplarım bak

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] nereye gittin ? hani zaman çoktu sohbet ederdik :865323:

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] :( Aldığın tepkilerden çok hoşuna gidenlerde var ama gazeteni sevenlerde var..

Fan Clup aççam hee yesil83 Forum Gazetesine Destek Fan Clup :R İmza Toplarım bak

:) ac. ozaman bende fan culubumdeki kisileri haber yaparim ozaman tepki almayacagimdan emin olurum :) yada bir konu acariz kim gazetede haber olmak ister diye ona gore kisilerin niklerini kullanirim :)
kafama gore kullanmam artik nik.

---> Not Bırakalım

@WнιтєRσσт
Hacı günün sürprizi sendenmiş şaşırttın ve de hoşgeldin :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] geldim bitanem eve girer girmez pc açtım seni çoooooookkkkkkkkkk özledimmmmmmm

---> Not Bırakalım

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ben geldim eve sizi çok özledim ahmet nasıl hastayım yazmış çok üzüldüm şimdi nasıl onu çok özledim

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Not Bırakalım

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ben geldim eve sizi çok özledim ahmet nasıl hastayım yazmış çok üzüldüm şimdi nasıl onu çok özledim

hos geldın canım bızde senı ozledık bı hafta dedın bı ay olacak neredeyse :s naptın sen nerelerdeydın :s ıyıydı en son o :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] öyle çıktım evden 1 hafta kalcaktım teyzemlerde çocuk düzelmedi kötüleşti başka doktora götürdük akcigerinde enfeksiyon dedi 10 tane igne günde 6 kez buhar verdi onları uyguladık cuma günü bitti cumartesi pazar sınava girdi teyzem bugün kaçtım aklım ahmette kaldı haber veremedim

---> Not Bırakalım

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] öyle çıktım evden 1 hafta kalcaktım teyzemlerde çocuk düzelmedi kötüleşti başka doktora götürdük akcigerinde enfeksiyon dedi 10 tane igne günde 6 kez buhar verdi onları uyguladık cuma günü bitti cumartesi pazar sınava girdi teyzem bugün kaçtım aklım ahmette kaldı haber veremedim

gecmıs olsn canım uzuldum o kadar olduguna :s neysekı geldın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri