Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] bende seviyoruum ama tamam öyleyse senin olsun ben baska avatar koyayım xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=159044]serkan2423[/MENTION] hareketli avatar mı bulup koymak istiyorsunuz tam anlayamadım :/

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Sen Ne Kadar Asil Bir Bayansın .. Çok Kibar , Anlayışı ve Çok Düşüncelisin .. :3dgxk:

Allah Gönlününün Güzelliğini Davranışlarına da Yansıtmış .. :cy(19):

Şapka Çıkarıyorum Sana :hi:

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Sen Ne Kadar Asil Bir Bayansın .. Çok Kibar , Anlayışı ve Çok Düşüncelisin .. :3dgxk:

Allah Gönlününün Güzelliğini Davranışlarına da Yansıtmış .. :cy(19):

Şapka Çıkarıyorum Sana :hi:

Canimsin o senin guzel dusuncen ama sunda samimi olayim ki kendimi dusundum yani :)
Ben ozgurce takilmayi seviyorum :) mod oldugumdan beri haksizlik ettigimi dusunup icim rahat degildi gorevimi yapmadigim icin. Vazilarina gore buyutecek yada dert edecek birsey olmayabilir ama dusunki aldigimiz nefesin bile hesabi varken burdaki bu gorevinde hesabi olur obur dunyada. Ben yuku kaldiramam kendi gunahim kendime yeterr :)
Benden daha cok hakkeden kisiler varken ben olmamaliyim sagol canim. Ama kimse bir sorun oldugunu dusunmesin...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri