Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] evet listede göremedigini biliyorum) yönetimden ve forumdan ayrılmak büyük bir suç anladıgım kadarı ile...Cünkü ayrılıp gittikten sonra ve siteye hiç girmedigim ve kimseye hakaret vs birşey yazmadıgım halde replerimin ve diger arkadaşların replerinin sıfırlandıgını ögrendim...o kadar da degil dedim giriş yaptım o kadarmış sıfırlanmış...26 700 civarı yani 27000 e yakın repim vardı ama 27bin degil 127 bin bile olsa beni hiç değiştirmedi o yüzden 0 da olsa beni değiştirmez...rep veren arkadaşlar hakkını helal etsin onlar layık görmüş rep vermişti tekrar hepsine teşekkür ederim...giden repler hediye olsun benden...tekrar rep vermiş arkadaşlar sanırım, yeni rep verenlere de teşekkürler ama zahmet ediyorsunuz ) nasılsa onlarda gider...bu arada bunları yazdıgım için banlanırsam da hakkını helal ediver )
not bıraktıgını duydum cevap yazmak için geldim sagolasın unutmadıgın için...sende aklımızda ve gönlümüzdesin inan, sık sık senin ve bazı saygıdeger arkadaşların adını anıyor kulaklarınızı cınlatıyoruz umarım unutulmayız cünkü biz sizleri unutmuyoruz...

---> Not Bırakalım

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Boşverrr beee aplaa şimdii onlar düşünsünnn :D Bu uğramaları sık sık yaparsan sevınırızz :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=158825]Armas[/MENTION] forum kuralları geregı ımzada nıck dısında yabancı kelıme kullanımı yasak ımzanı guncellermısın.

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Hayırlısı olsun ablacım hakkında. Ben hiç öyle düşünmüyorum aslında bence gayette yerine getiriyordun. Neyse hakkında hayırlısı olsun illa yetkili olmak zorunda değiliz ki içimizden geldiğince paylaşım yapabilir her zaman :R :cy(19):

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Hayırlısı olsun ablacım hakkında. Ben hiç öyle düşünmüyorum aslında bence gayette yerine getiriyordun. Neyse hakkında hayırlısı olsun illa yetkili olmak zorunda değiliz ki içimizden geldiğince paylaşım yapabilir her zaman :R :cy(19):

Amin sagol birsey Sorcam telefona muzik nasil indirebilirim?
vega nerden?

---> Not Bırakalım

Him.... dedim belki kisadan cepe indirbilirim.

Ben önce bilgisayara indirmeni tavsiye ediyorum direk telefona da indirebileceğin siteler var ama pc de en azında virüslüyse bilebilirsin mobile yazık virüslü dosyalar atma pcde dene sonra aktar tek tek atma istediğin mp3leri bir klasöre topla bir kere de atarsın

---> Not Bırakalım

Ben önce bilgisayara indirmeni tavsiye ediyorum direk telefona da indirebileceğin siteler var ama pc de en azında virüslüyse bilebilirsin mobile yazık virüslü dosyalar atma pcde dene sonra aktar tek tek atma istediğin mp3leri bir klasöre topla bir kere de atarsın

Tamam canim. Sen demistinki telefonubal temasi benden :)
Canli temalar istiyorum. Canli turk bayragi, gul, simsek carpmasi filan. Playstore dan aradim biraz ama begenmedim onlari :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=159169]ShuffLes[/MENTION] kardesım ımzanda kulladıgın cumlenın anlamı sıyası ıcerıklı galıba eger sıyası ıcerıklı bır ımzaysa guncellermısın lutfen.forum kuralları geregı yasak

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri