[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION]
Semih'in msn adresini mi eklemem gerekiyo,napıcam söyle sinirim bozuluyo artık.Zaten her şey birbirine karışmış durumda,bari senin gönlün olsun.
[MENTION=158552]uLuTaN[/MENTION] canım nerdesin sen..........
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] cok sasirdim onun gibi hanimfendi birinin boyle davranabilecegi aklimin ucundan gecmezdi. neyse gozumle birsey okumadim,. ne o tarafa nede butarafa birsey demiyorum
hayirlisi
Bende pek konuşmak istemiyorum burada olmayan insanlar hakkında konuşmayı sevmiyorum her ne kadar benim arkamdan konuşulsada )
susmak erdemdir...Hayırlısı olsun..bende banlandıgı için şaşırmıştım zaten başka bir yerde yöneticiymiş orada devam ediyordur muhtemelen..hakkında hayırlısı olsun
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] sevindim kirdim zannettim seni, sen aradan cekileyim diyince. korktum.
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] im banla bu ikisini banla [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] olsaydı bana elleme derdi [MENTION=156426]Elsa[/MENTION]ya kıyamadım şimdi
yok çok meşgulmuşum bilmem neymişde bıdı bıdı ediyorlar 24 saatten dakikalar çalarım yine uğraşırım sizinle arkadaşımmm xD
hayalde destekçiimmm xD
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] hakketen ya efsunkar neden banlanmisti?
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] im banla bu ikisini banla [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] olsaydı bana elleme derdi [MENTION=156426]Elsa[/MENTION]ya kıyamadım şimdi
yok çok meşgulmuşum bilmem neymişde bıdı bıdı ediyorlar 24 saatten dakikalar çalarım yine uğraşırım sizinle arkadaşımmm xD
hayalde destekçiimmm xD
O kaddarr xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.