Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

Mustafa Dursun bu adamın sesıne benzıor dıger ılahıdekı ses

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]

ılahıde sıze gelsın D:

---> Not Bırakalım

Mustafa Dursun bu adamın sesıne benzıor dıger ılahıdekı ses

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]

ılahıde sıze gelsın D:

) Mustafa dursunun sesi ince bir ses, o zaman sedat ucan degil demekki ilahiyi söyleyen...bende Mustafa dursunun ilahileride var bir bakayım) severim bende...Teşekkürler canım ilahi için

---> Not Bırakalım

) Mustafa dursunun sesi ince bir ses, o zaman sedat ucan degil demekki ilahiyi söyleyen...bende Mustafa dursunun ilahileride var bir bakayım) severim bende...Teşekkürler canım ilahi için

sedat ucan degıl evet sesler tutmadı :) ısım vermeden sırayla calıyorlar ılahılerı o yuzden böyle oldu :dd5f48ab724b3ff6220
ıyı dınlemeler :eda::19bb867fd5685d3bd9d

---> Not Bırakalım

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] ve [MENTION=158215]Bezmish[/MENTION]

Biriniz çiğ köfte partisi dedi avm dedi gitti biriniz spor ordan alemlere akıcam dedi gitti siz ikiniz ne işler çeviriyorsunuz yine nerdesiniz ulleyynnnn xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]

Bugün başıma gelenleri hiç sorma çok yoruldum çok xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] [MENTION=158215]Bezmish[/MENTION] bu konuyu bir ara tartışalım sohbet bölümünde :)

yemeğe davetliyim size doyum olmaz :) iyi akşamlar

---> Not Bırakalım

[MENTION=42515]She[/MENTION]' Ben dalga gecmedim. ben yazdığım cümleyi de sildim. Ayrıca benim güldüğüm arkadasımın 'panpa' demesiydi. Yanlıs bir sey söylediysem özür de dilerim.

---> Not Bırakalım

[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]
Eski bir avatarını buldum :D

8zXm8.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri