Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=21858]pitbulljuu[/MENTION]
Evlendin unuttun bizi emrah :D
yeterki mutlu ol da ama arada uğra please :pp
Evlilik güzel müessese uygun ve gerçekten hak eden kişilerle şiddetle tavsiye ederim.Lakin zor bir mesele şu elli farklı çeşidi çıkan ''style'' ın klibini bile izlemedim öyle bir meşguliyet durumu.Kitaplarım da öyle boynu bükük kaldılar D&R artık sadece dvd aldığım bir yer :) Çok şey değişiyor insanın hayatında.Ara ara uğruyorum varsa etiket alıntı cevap yazıyorum onun haricinde de pek girmiyorum nete.Adımızın sizin gibi güzel insanlar tarafından zikredilmesi ayrı bir onur tarafımca.

Teşekkürler Aslı :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=21858]pitbulljuu[/MENTION] özledım be dostum , mavişim , kardeşim , abimm kısaca herşey :) neler yaparsın evlilik nasıl gıder yengemle mutluluğun nasıl sen nasılsın.. meraklardayım haber alamaz oldum umarm bir gun girerde görursun bunu dostum. haberlerını beklıyorum ve ben yeğen istiyorum xD
neyse Rabbım Evınıze huzur versın hep yengmle bır yastıkta kocayın inşAllah :)

Vay benim kardeşim ya ben de seni özledim vallahi :) Dedim bir foruma gireyim ne kadar da boş vakti olmayan bir adam olsamda , bir vakit güzel dostlarım vardı bir slm ederler belki diye düşündüm ve cümlelerimin karmaşıklığını saçmalıklarınla harmanlayıp pu pargrafı yazmış bulundum xD Evlilik süper gidiyor nazar boncuğu isterrim ya da bir maşşalah bile kafi.Yengenle hep kavga ediyoruz hiç anlaşamıyoruz evde tabak bardak kalmadı xD Ha bu arada yeğen olayına kısmeeeeet diyelim de çok işimiz var daha ya Allah ömür versinde olur inşallah.Buradan resim paylaşmıyorum çok fazla detaya girmiyorum, açarsam hesabımı resimleri ulaştırırım , nazar değmesin inşallah
Nazar-Boncugu-7162.jpg

---> Not Bırakalım

Çıkmam lazım, burda olsaydın keşke..
Neyse hayatım seni çok özledim..
[MENTION=156106]Ente[/MENTION]

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] kesinlikle öyle bir şey yok, ben forumda sana özledim yazmıştım onu gördün mü? :H sen benim icin cok degerlisin, ben öyle bir ayıba girmem. :H :eda:

Sevindim bunu duyduguma canim, yoksa uzulurdum.
Gecenerde birisi adi lazim dgil durdurk yere tavir takindada Anlamadim halada anlamis degilim nedenini ama onun oyle davranmadina uzulmedim cunki benim icin birsey ifade erwten biriydi dedim sendede oyle oldu yoksa. Sende olsaydi uzulurdum cunki seni.cok seviyorum.
Seni seviyorum canim

---> Not Bırakalım

[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION]

Konuşamıyoruz,çaba boşuna.
Dicek bişey bulamıyorum. :M

---> Not Bırakalım

Vay benim kardeşim ya ben de seni özledim vallahi :) Dedim bir foruma gireyim ne kadar da boş vakti olmayan bir adam olsamda , bir vakit güzel dostlarım vardı bir slm ederler belki diye düşündüm ve cümlelerimin karmaşıklığını saçmalıklarınla harmanlayıp pu pargrafı yazmış bulundum xD Evlilik süper gidiyor nazar boncuğu isterrim ya da bir maşşalah bile kafi.Yengenle hep kavga ediyoruz hiç anlaşamıyoruz evde tabak bardak kalmadı xD Ha bu arada yeğen olayına kısmeeeeet diyelim de çok işimiz var daha ya Allah ömür versinde olur inşallah.Buradan resim paylaşmıyorum çok fazla detaya girmiyorum, açarsam hesabımı resimleri ulaştırırım , nazar değmesin inşallah
Nazar-Boncugu-7162.jpg
oyyyyyyyy maviş
Allah nazarlardan saklasın umarım hep senı ve yengemı, bır ara beklıyorum yenı fotograflarını :pp
dugun ve nısan fotonu en kısa surede cıkartıp albumume koyacagım zaten bayıldım dugun fotografına ya :)
nede guzel bır gelın olmus yengemm ve nede yakışıklı olmuşun sen :)
nazarlardan korusun Rabbım sızııııı

Nazar-Boncugu-4751.jpg

---> Not Bırakalım

asma yuzunu dayanamam..
yarin aksam 5 gibi burda olmaya calis konusalim bitanem..
Seni cok seviyorum, herseyimsim..
[MENTION=156106]Ente[/MENTION]

---> Not Bırakalım

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] ve [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] sizden bir ricam var??
Yanarım , yanarım görsem diye
Hasretim Mekke ile Medine'ye
Bu gönül susamış AŞK' a Sevgiye
Bizlere tekraren nasib eyle Ya Rabbim...

bu ılahıyı kım söylüyor biliyor musunuz?? sitede var mı ayrıca bulamadım ?

---> Not Bırakalım

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] ve [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] sizden bir ricam var??
Yanarım , yanarım görsem diye
Hasretim Mekke ile Medine'ye
Bu gönül susamış AŞK' a Sevgiye
Bizlere tekraren nasib eyle Ya Rabbim...

bu ılahıyı kım söylüyor biliyor musunuz?? sitede var mı ayrıca bulamadım ?

Sedat Uçan söylüyor sitede arattim ama bende normalde olsada aradigim cikmiyor birdesiz deneyin..

---> Not Bırakalım

[MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION] bende onu diyecektim sabah akşam küfür edenler var. Üstelik ben forum dısında birine küfür ettim.

---> Not Bırakalım

[MENTION=157835]eppekci[/MENTION] o gıbı durumlarda mesajı yonetıcılere bıldır butonu var kullanırsan sevınırız ıcerden vaya dısardan kıme kufur ettığının onemı yok

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri