Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] bende pelteğim bebeğim sorun değil xD 24 saat dinliyorum cok sağool :*

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] bu ara pek tadım yok gibi canım ya yoksa buralardayım. :pp

---> Not Bırakalım

Notumu okumadın sanırım, 5 te gel demiştim.
Biraz daha bekliycem, çok özledim seni, az kaldı cumartesi bitiyor vizelerim bu arada..

Seni çok seviyorum..
[MENTION=156106]Ente[/MENTION]

---> Not Bırakalım

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] ve [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] sizden bir ricam var??
Yanarım , yanarım görsem diye
Hasretim Mekke ile Medine'ye
Bu gönül susamış AŞK' a Sevgiye
Bizlere tekraren nasib eyle Ya Rabbim...

bu ılahıyı kım söylüyor biliyor musunuz?? sitede var mı ayrıca bulamadım ?

Sözlerden çıkartmadım canım ama sözleri yazarak aratınca çıkmaz zaten, video olarak konduysa ilahinin ismi lazım...Eger hatırlarsam söylerim Bir sürü ilahi var Yigit sedat uçan demiş sedat uçanınkileri bi dinleyeyim bakayım denk gelecekmiyim

---> Not Bırakalım

Evlilik güzel müessese uygun ve gerçekten hak eden kişilerle şiddetle tavsiye ederim.Lakin zor bir mesele şu elli farklı çeşidi çıkan ''style'' ın klibini bile izlemedim öyle bir meşguliyet durumu.Kitaplarım da öyle boynu bükük kaldılar D&R artık sadece dvd aldığım bir yer :) Çok şey değişiyor insanın hayatında.Ara ara uğruyorum varsa etiket alıntı cevap yazıyorum onun haricinde de pek girmiyorum nete.Adımızın sizin gibi güzel insanlar tarafından zikredilmesi ayrı bir onur tarafımca.

Teşekkürler Aslı :)
Kısmette varsa hayırlı bir evlilik neden olmasın ama güzelinden xD
İnan o klibi izleyememekle bişi kaçırmadın :11:
Yoğundur evlilik şüphesiz insanın hayatı değişiyo
Güzel insanların ismini zikrederiz efendim :pp
Bir haber almak güzel oldu ben teşekkür ederim görüp yanıtladığın için :)

---> Not Bırakalım

She` forumdan çıkmam lazım ömrümü yedin bugün ömrümü ((:) sana bişey anlatmaya çalışıyorum inşallah bu gece yarısından sonra anlatabilirim anlasana yaaa çok özel bişey
şu an saçlarımı yolmakla beraber tırnaklarımı kemiriyorum. :3dth8:

---> Not Bırakalım

Sedat Uçan söylüyor sitede arattim ama bende normalde olsada aradigim cikmiyor birdesiz deneyin..

Sözlerden çıkartmadım canım ama sözleri yazarak aratınca çıkmaz zaten, video olarak konduysa ilahinin ismi lazım...Eger hatırlarsam söylerim Bir sürü ilahi var Yigit sedat uçan demiş sedat uçanınkileri bi dinleyeyim bakayım denk gelecekmiyim

bende sedat ucan dıye netten buldum ama dınledıklerım degıl :s bayram fm dıe bı radıo kanalı var orda sureklı dınlıyoruz ındırmek ıstıyorum sarkının tam adını bulamadım bende :(
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]

---> Not Bırakalım

bende sedat ucan dıye netten buldum ama dınledıklerım degıl :s bayram fm dıe bı radıo kanalı var orda sureklı dınlıyoruz ındırmek ıstıyorum sarkının tam adını bulamadım bende :(
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]

Bende bulamadım canım ya, başka sözleri yokmu aklında kalan...yada anons ederken isim falan söylemiyorlar mı ? mutlaka biliyorumdur ama böyle 4 satırla bilemedim...Çok fazla dinlediklerimden olsa ezbere bilirim de...ay merak ettim ayol :3dth8:

---> Not Bırakalım

Bende bulamadım canım ya, başka sözleri yokmu aklında kalan...yada anons ederken isim falan söylemiyorlar mı ? mutlaka biliyorumdur ama böyle 4 satırla bilemedim...Çok fazla dinlediklerimden olsa ezbere bilirim de...ay merak ettim ayol :3dth8:

hergun calıyorlar radıoda yarın tekrar dınlerım sorarım ablacım :) :eda:saol

---> Not Bırakalım

hergun calıyorlar radıoda yarın tekrar dınlerım sorarım ablacım :) :eda:saol

ya sedat uçanın yanarim yanarim eseri dilmi emine ...sen googlede hangi isimle aradin...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri