Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

sevgiliii arkadaşımm tabikide bakarımm :D vaktimin bol olduğu bir zamandaaa hemenn açıcağım sana :D
naberrrr kuzummm özledimm çokkça :(

---> Not Bırakalım

[MENTION=158321]eSqaL[/MENTION]

Hoşgeldiniz yazan yerdeki nikinin üstüne tıklarsan profilini görürsün sol alttada profilini ziyaret edenler kısmı da orada.

---> Not Bırakalım

[MENTION=158321]eSqaL[/MENTION] ana sayfada 1. Kategoride forum kuralları var orada yazar.

---> Not Bırakalım

[MENTION=155185]mknszkrall[/MENTION] haklıysam ölümüne savunurum. Haksızsam sesimi çıkarmam.

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] pc yok ki samsung galaxy ile giriş yapıyorum :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=157457]' Beşiktaşk[/MENTION] bu haftadan sonra bi süre yokum belki de daha girmem, orasını Allah bilir. Seni tanımak güzeldi, kendine iyi bak Kartalıce :) Şimdiden söyleyeyim dedim. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=157835]eppekci[/MENTION] hayırdır ya nereye gidiyorsun ?
bu arada teşekkürler senide tanımak güzel :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] iyilik sağlık şükür :R sende özlendin

---> Not Bırakalım

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] nerelerdesin sen?
[MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] canim yine kayboldun ortalardan
[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] ben sana demedim mi gozumun onunden kaybolma diye?
ozledim hepinizi...

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Bugün de geç geldim birazcık, yoğun tempo vardı ama artık birilerinin dur demesi gerekirdi. Haftasonu geldi çattı ve ben gayet mutlu uyuyacağım bugün. Dünde erken yattım 8 saat uyumuşum, sabah kalktığımda sersem gibiydim. 5 saat uykudan fazlası beni rezil kepaze ediyor bütün gün.. Herneyse balım, yarın görüşürüz diye umut ediyorum Allah'ında izniyle.. Seviliyorsun öptüm çok :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri