Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] yok hacı olurda bıgun evelnırsem çağıracam senıde duğunume :D :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] olummmm bu yaştaa ne evliliği düşünüyonn yaa :D haa biraz geç evlen ben okulu bitiriyim işimii kuruyummm öyle evlen :D yoksa düğünde ne takcazz :D:D hahahhahasafsd

---> Not Bırakalım

Yanımda olduğun için, bıkmadan usanmadan derdimi dinleyip hiç şikayet etmediğin için, zor durumda olup isyan ettiğimde dönüp gitmediğin için, beni benim diye kabul edip öyle sevdiğin için minnettarım sana. Çok seviyorum ben seni. Can yoldaşım sırdaşım yol arkadaşım. İyi ki varsın. [MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] <3

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] iyide ben evlenecem demedımkı olurda bırgun evlılık nasıp olursa dedım :D sende evlenme ben ısımı buluncaya kadar :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] ihtiyacım var sana kimse sen gibi değil alıp başımızı gidelim uzaklara :D ben Yurt Dışına mı gelsem ne? Yok yok sen Ankara ya gel bende gideyim oraya :) Ayrıca seviliyorsun :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] anlatsana ya merak ettim :D

[MENTION=156558]Valetta[/MENTION] Kaçak :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] kuzum nazar duası oku bana cidden nazarlara geliyorum. Allah korusun bir şey olacak diye korkuyorum. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] nıe senı kım ne yapsın sen adam deıl mısın ??? kız olsam ilk senı alırdım :D :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] canim benim sensiz günlerim bombos giizz :)aska geldimm :) en iyisi ben geleyim ankaraya yaz tatilinde diye diye gelirim bakarsin hayat mucizelerle dolu kanka :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri