Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] para mı bende bulunmaz öyle şeyler :D ben paraya karşıyım :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] canım benim etiketlerin hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Malum telefondan bakmak çok zor oluyor etiket yapamıyorum sana. :) sen de olmasan şu forumda yaşıyor mu diye merak eden olmayacak. Sağ olasın. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] canım benim etiketlerin hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Malum telefondan bakmak çok zor oluyor etiket yapamıyorum sana. :) sen de olmasan şu forumda yaşıyor mu diye merak eden olmayacak. Sağ olasın. :)

Ben varım burda hep merak ederim :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] iyi dileklerin için teşekkür ederiz hiç önemli değil ama mutlaka nikaha bekliyoruz (nerde olursa olsun :D ) kendine iyi bak kardeşim :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION] la sen yaşıyormusunnnn jamiryooooooo özledimm senii gülüm :D

Argo kelimeler yasaktır. mesajınız tarafımdan düzenlenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Teşekkür ederim ablacım iyiki varsın

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] argo mu :( ne yazmışım ya unuttum özür dilerim herkesten

---> Not Bırakalım

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] teşekkür ederim bana not bıraktığın içn.. vakit buldukça girmeye çalışıyorum..şu sıralar biraz yoğunum evet ama nete girme fırsatım olduğu zaman faceye bile uğramadan direkt buraya giriyorum ve gözüm seni arıyor :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]

rica ediyorum levent tabiki sana bırakıcam ne iş yapıyosun yaptıgın işin içerigi nedir bilmiyorum ama çok yoruyo seni bunu görebiliyorum fırsat buldukça daha sık gelmeye çalışırsan çok mutlu olcam çünkü benim gözlerimde sürekli seni arıyo

---> Not Bırakalım

[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION] mensah bonsu avatarı istiyorum ama güzel resim bulamadım :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri