Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] canım senin mecliste başörtüsü hakkında ki bir konun vardı. Ben o konuyu yanlışlıkla Haftanın konusu ile birleştirdim. Bu yanlışlığı düzeltmek için de konuyu geri dönüşüme aktarıp silmek durumunda kaldım. Kusuruma bakma. Beni anlayacağını düşünüyorum :R
ben kendi konumu yeniden açtım . sende yeniden açabilirsin istersen :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] canım senin mecliste başörtüsü hakkında ki bir konun vardı. Ben o konuyu yanlışlıkla Haftanın konusu ile birleştirdim. Bu yanlışlığı düzeltmek için de konuyu geri dönüşüme aktarıp silmek durumunda kaldım. Kusuruma bakma. Beni anlayacağını düşünüyorum :R
ben kendi konumu yeniden açtım . sende yeniden açabilirsin istersen :)

Yok canim onemli degil. Haftanin konusu olaraksa zaten 2. Konuya gerek yok.
Haber verdigin icin sagol canim

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] benı kaybedecen galıba 360 gunluğune :D cevap beklıyom admınlerden :D

---> Not Bırakalım

@Stinko gördüğüm şeylerle ilgileneceğimi biliyorsun, kendi imzan editlendi diye bana diğerlerini göndermene gerek yok. durumun neyi zoruna gitti de böyle davrandın anlamıyorum, sözün manasını mı bilmiyorsun onu da bilmiyorum. zaten bir yanlış gördüğüm zaman kim olduğu umurumda olmadan değişiyorum, sevdiğim ya da sevmediğim gibi. bunu en iyi senin bilmen gerekirdi, malum sana karşı hiçbir zaman kötü davranmadığım dolayısıyla. başka biri tarafından azarlanarak imzanın değiştirilmesini istediğini bilseydim yönetime sormak yerine başka birinden bunu yapmasını isterdim, her neyse. gördüğümü editliyorum, gördüğümü.
Amacım görev aşkıyla yanıp tutuşuyor olmamı insanlara göstermekten ziyade, görevimi yerine getirmek.
Bir hatam varsa, affına sığınıyorum.

Son düzenleme:
---> Not Bırakalım

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] o kadar uzun uzun yazdın mı ya :D haklısın kırdığım için Özür Dilerim Abarttım kabul ediyorum umarım sorun yoktur :)

[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] ne diyon be anlamadım :D

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] bi daha olmasın lütfen :D:D

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] bende arkadaşlarımı burda bulduğuma sevindim :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] sadece içimden çokta gelerek yaptığımı göstermemek adına, evet o kadar uzun yazdım. önemli değil... iyi forumlar.

---> Not Bırakalım

[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] unutulduk iyice nerelerdesin sen? :)

hiç sorma ya ölüm diyetine girdim gireli hiç bişeyle ilgilenemiyorum eheh 23 kilo verdım 6 kılo daha verebılsem tıkandım kaldım :D Tesekkur ederım selın merak ettın ıcın nasılsın ıyı mısınız :D

---> Not Bırakalım

hiç sorma ya ölüm diyetine girdim gireli hiç bişeyle ilgilenemiyorum eheh 23 kilo verdım 6 kılo daha verebılsem tıkandım kaldım :D Tesekkur ederım selın merak ettın ıcın nasılsın ıyı mısınız :D

Çok iyi olduğum söylenemez iyiyim işte de zayıflayacağım derken eriyip kalma bak kıyamam sana xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Gel seninle Ankaraya gidelim. Ben özlem gidereyim sen de memleketimi gez. Gezdiririm ben seni merak etme. Ilk iş Anıtkabir'e gitmek olsun seninle. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] Oyy kuzum benim yaa. :) Zaman belli değil ben sana söylerim kalacak yerinde hazır bize gelirsin :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] Sorun olmasında :) Teşekkür ederimm gençç sanadaaa iyi forumlar :D

---> Not Bırakalım

Çok iyi olduğum söylenemez iyiyim işte de zayıflayacağım derken eriyip kalma bak kıyamam sana xD

hahaha hıc sorma yuzum felan suzuldu 5 beden dustum gerısını sen dusun fotolar koyarım tam bıtsın dıyetım yılbası gıbı gelırım buralara duser damlarım :D:eda:

---> Not Bırakalım

[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] bekleriz kuzum da sağlığından olma zayıflayacağım diye de

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] xD

neyse boşver durum netliğe kavusunca ben sana anlatırım kardesim :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri