Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] yaza kadar para biriktirebilirsem alıcaz inşallah :) gezdiririm tabi deli :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] yazdığın sözün gayet yaygın bir versiyonunun halk içinde argonun dibine vurula vurula kullandığını bildiğini düşünüyorum.

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] özletme kendini gel. Yapayalnız hissediyorum kendimi..
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] bunu okudum yaa abimin girme demeleri viz gelir buralara girecegm her firsati buldugumda :*

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] fazla bakmıyorum ki artık ben. Sınavlar başlayacak. :(

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] okudum diger yerden..benimde basliyor hemde biri yarin ..ama calismiyorum :) bildigim cevaplar icin üzülmem..pesindende kosmam bu kadar gururluyum iste kanka :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] yaza kadar para biriktirebilirsem alıcaz inşallah :) gezdiririm tabi deli :)

Al al yakışırrr :D:D Hayırlısı olsunn gezmeyi severim :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] yazdığın sözün gayet yaygın bir versiyonunun halk içinde argonun dibine vurula vurula kullandığını bildiğini düşünüyorum.

Hayır bilmiyordum

ooooooooooooooo bişey demiyorum yaa eyvallah avatarda sıkıntı varsa onuda sılebılırsın

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ihitiyar kardesim ınternetımı kapattırıyorum :uzgunkiz: bundan sonra başka organlardan goruşelım :D :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] kafama göre iş yapmıyorum. iyi forumlar.

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] siftahı senle yapcam söz :D

Tamam not aldım kenara bu mesajı :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ihitiyar kardesim ınternetımı kapattırıyorum :uzgunkiz: bundan sonra başka organlardan goruşelım :D :D

Görüşürüz goçum 7-24 Onlineyim ordan :D Senin gibi adamı kaybetmek istemem :D

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] kafama göre iş yapmıyorum. iyi forumlar.

:3dth8:

---> Not Bırakalım

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] Görev aşkıyla yanan arkadaşım buyur diğer imzalarada bak bi ara oke :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] tamam uzatmıyalım ekinide kaldırdım forumadresi yazdığı için ok

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] anladım muhtemelen görmemiştir zaten görse gereğinide yapardı banlanan kişi yeni değiştirmiştir imzasını muhtemelen ;)

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ve [MENTION=151672]bluee[/MENTION]

İmzayı Ben Editledim .

---> Not Bırakalım

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] olay imzayı kim editleyip editlemediği değil barış imzanın editlenmemiş halinin fotoğrafını koydu edaya göstermek için bende onu sildim olay bu :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] ve [MENTION=152507]Stinko[/MENTION]

Pardon.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri